Mesirow Institutional Investment Management Inc. Κάνει νέα επένδυση 10,34 εκατομμυρίων δολαρίων στην Fluor Co. (NYSE:FLR)

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάθεσή της 13F στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Mesirow Institutional Investment Management Inc. απέκτησε νέο μερίδιο σε μετοχές της Fluor Co. (NYSE:FLR – Buy Rating ) το τρίτο τρίμηνο. Η εταιρεία αγόρασε 415.585 μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας, αξίας περίπου 10.344.000 $. Το Fluor αποτελεί περίπου το 1,5% του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Mesirow Institutional Investment Management Inc., καθιστώντας τη μετοχή τη 18η μεγαλύτερη θέση της. Mesirow Institutional Investment Management Inc. κατείχε το 0,29% της Fluor στο τέλος του πιο πρόσφατου τριμήνου.

→ Move on Lithium – 220 pounds γραφίτη σε κάθε μπαταρία EV (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Ορισμένοι άλλοι θεσμικοί επενδυτές έκαναν επίσης πρόσφατα αλλαγές στις θέσεις τους στο FLR. Η Advisors Preferred LLC αγόρασε νέο μερίδιο σε μετοχές της Fluor το τρίτο τρίμηνο αξίας 355.000 $. DA Davidson & CO. αύξησε το μερίδιό της στις μετοχές της Fluor κατά 1,6% το 3ο τρίμηνο. DA Davidson & CO. τώρα κατέχει 31.266 μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας αξίας 778.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 500 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Mitchell Mcleod Pugh & Williams Inc. αύξησε τη θέση της σε μετοχές της Fluor κατά 23,4% κατά το τρίτο τρίμηνο. Η Mitchell Mcleod Pugh & Williams Inc. κατέχει πλέον 22.171 μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας αξίας 552.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 4.211 μετοχών κατά το τελευταίο τρίμηνο. Η Glenview Trust Co αύξησε το μερίδιό της στη Fluor κατά 7,6% το τρίτο τρίμηνο. Η Glenview Trust Co κατέχει τώρα 266.477 μετοχές της κατασκευαστικής εταιρείας αξίας 6.632.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 18.776 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Τέλος, η Independent Advisor Alliance αγόρασε ένα νέο μερίδιο σε μετοχές της Fluor το 3ο τρίμηνο αξίας περίπου 300.000 $. Το 94,28% των μετοχών ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές και hedge funds.

Αναβαθμίσεις και λήψεις του Analytics

Ορισμένες ερευνητικές εταιρείες έχουν σχολιάσει το FLR. Ο Όμιλος Credit Suisse αύξησε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της Fluor από 26,00 $ σε 31,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια «ουδέτερη» αξιολόγηση σε μια έκθεση τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Ο Όμιλος UBS αύξησε τον στόχο τιμής για τις μετοχές της Fluor από 26,00 δολάρια σε 36,00 δολάρια και έδωσε στην εταιρεία μια «ουδέτερη» βαθμολογία σε μια έκθεση έρευνας την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου. Η Citigroup αύξησε τον στόχο της τιμής στο Fluor από 29,00 $ σε 32,00 $ και έδωσε στη μετοχή μια «ουδέτερη» βαθμολογία σε μια έκθεση τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου. Η DA Davidson αύξησε τη βαθμολογία Fluor από “ουδέτερη” σε “αγορά” και αύξησε την τιμή στόχο της για την εταιρεία από 25,00 $ σε 40,00 $ σε ένα ερευνητικό σημείωμα τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου. Τέλος, η Bank of America αύξησε τον στόχο της τιμής για τις μετοχές της Fluor από 28,00 δολάρια σε 33,00 δολάρια σε μια έκθεση έρευνας την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου. Πέντε αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης και δύο έχουν εκδώσει αξιολόγηση αγοράς για τη μετοχή της εταιρείας. Η Fluor έχει συναινετική βαθμολογία “Hold” και συναινετικό στόχο τιμής 34,29 $, με βάση δεδομένα από το MarketBeat.com.

Το εμπόριο φθορίου αυξήθηκε κατά 0,2%

Οι μετοχές του NYSE FLR διαπραγματεύθηκαν 0,08 δολάρια κατά τη μεσημεριανή διαπραγμάτευση της Τετάρτης, φθάνοντας τα 36,83 δολάρια. Ο μέσος όγκος της εταιρείας ήταν 1.658.260 τεμάχια και διακινήθηκαν 118.053 τεμάχια. Η μετοχή έχει κινητό μέσο όρο 50 ημερών 34,70 $ και κινητό μέσο όρο 200 ημερών 30,12 $. Η Fluor Co. έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 19,80 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 37,73 $. Η εταιρεία έχει δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 0,51, τρέχον δείκτη 1,55 και γρήγορο δείκτη 1,55.

Η Fluor (NYSE:FLR – Get Rating ) δημοσίευσε τελευταία τριμηνιαία αποτελέσματα κερδών την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου. Η κατασκευαστική εταιρεία ανέφερε κέρδη 0,07 $ ανά μετοχή για το τρίμηνο, χωρίς τις συναινετικές εκτιμήσεις των αναλυτών για 0,48 $ κατά (0,41 $). Το Fluor έχει θετική απόδοση ιδίων κεφαλαίων 7,74% και αρνητικό καθαρό περιθώριο 0,19%. Η εταιρεία είχε έσοδα 3,61 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τρίμηνο, σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών στα 3,54 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία κέρδισε 0,23 δολάρια ανά μετοχή την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 16,4% σε ετήσια βάση. Ως όμιλος, οι αναλυτές από την πλευρά των πωλήσεων αναμένουν ότι η Fluor Co. θα δημοσιεύσει κέρδη 0,87 ανά μετοχή για το τρέχον οικονομικό έτος.

Εταιρικό Προφίλ Fluor

(Λάβετε βαθμολογία)

Fluor Corp. λειτουργεί ως εταιρεία συμμετοχών. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες μηχανικής, προμήθειας, κατασκευής, κατασκευής και διαμόρφωσης, λειτουργιών, συντήρησης και ακεραιότητας περιουσιακών στοιχείων καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης έργων σε παγκόσμια βάση. Λειτουργεί στους ακόλουθους τομείς: Ενέργεια & Χημικά, Ορυχεία & Βιομηχανικά, Υποδομές & Ενέργεια, Διαφοροποιημένες Υπηρεσίες και Κυβέρνηση.

Επιλεγμένες ιστορίες

Θεσμική ιδιοκτησία κατά Quarter for Fluor (NYSE:FLR)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Θα θέλετε να το ακούσετε πριν σκεφτείτε το φθόριο.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία αξιολόγηση και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα πριν απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Fluor δεν ήταν στη λίστα.

Παρόλο που η Fluor έχει επί του παρόντος βαθμολογία “Hold” μεταξύ των αναλυτών, κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Οι μετοχές της Metaverse και γιατί δεν μπορείτε να τις διαγράψετε

Leave a Comment