Marcon 2022 – Βουτήξτε στον πιο πρόσφατο πολύπλευρο κόσμο του μάρκετινγκ

ΤΗ Ένωση Διαδικτύου και Κινητής Τηλεφωνίας της Ινδίας (IAMAI) επιστρέφει με 18ντο Έκδοση του παλαιότερου και μεγαλύτερου Συνεδρίου Ψηφιακού Μάρκετινγκ της Ινδίας, θέμα «Marcon 2022»Προβλέποντας το απροσδόκητο ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2022 στο Taj Lands End της Βομβάης.

Τονίζοντας γιατί ο Marco είναι μοναδικός ανάμεσα σε παρόμοια συνέδρια που διοργανώνονται στην Ινδία, ο κ. Tushar Vyas, Πρόεδρος – Growth and Transformation, GroupM South Asiaεξήγησε, “Η σε βάθος έρευνα στις έννοιες, τις τάσεις και το μέλλον του μάρκετινγκ, με έντονη εστίαση στην εφαρμογή αυτής της γνώσης, καθιστά το MarCon ένα μοναδικό συνέδριο. Το MarCon αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξέλιξης του ψηφιακού μάρκετινγκ στην Ινδία από τις πρώτες μέρες του και έχει λειτουργήσει ως καταλύτης φέρνοντας σε επαφή το οικοσύστημα.

«Συνέδρια όπως το Markon είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συνδεθείτε με τα καλύτερα μυαλά στο σύγχρονο μάρκετινγκ και να συζητήσετε μελλοντικές τάσεις και ευκαιρίες», δήλωσε ο κ. Alok Pandey, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, XAPADS, τονίζοντας πώς οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν σημαντικά από τη συμμετοχή τους στο συνέδριο. . .

Το Influencer Marketing έχει γίνει ένα από τα κανάλια με τις περισσότερες προτεραιότητες που εξετάζουν όλες οι μεγάλες μάρκες ως μέρος των πρωτοβουλιών τους μάρκετινγκ. Ένα πάνελ με θέμα «Marketing Without Marketing: How the Influencer Market Growing Fast» με ανώτερους ηγέτες του κλάδου, όπως ο Vikram Bhayana, επικεφαλής μάρκετινγκ, Bajaj Allianz General Insurance, και ο Kiran Giradkar, Chief Marketing & Communications Officer, Nilons Enterprises και ο Arnab Mitra, CEO . Το DigiBoxx θα συζητήσει πώς αναπτύσσεται το κανάλι και τι άλλο μπορεί να γίνει για να επωφεληθεί από αυτή τη νέα εποχή μάρκετινγκ.

Περιγράφεται ως η αναπόφευκτη εξέλιξη του Διαδικτύου, η Metaverse είναι έτοιμη να γίνει το μέλλον του μάρκετινγκ, ανοίγοντας πολλούς νέους δρόμους για τις επωνυμίες σε αυτόν τον γρήγορο ψηφιακό κόσμο. Η εκδήλωση θα συζητηθεί επίσης εκτενώς κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με θέμα “Marketing in the Metaverse” για την εκπαίδευση της αδελφότητας σχετικά με το θέμα πέρα ​​από τους ίδιους τους δασκάλους. Ομάδες μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των Chaaya Baradwadhwaj, Founder & MD, BC Web Wise, Raveesh Bhatnagar, Industry Head, Financial Services, Meta θα συμμετάσχουν σε αυτή τη συζήτηση με συντονιστή τον Sreeram Ananthasayanam, Partner, Deloitte.

Στην εκδήλωση, η IAMAI, μαζί με την Deloitte, θα παρουσιάσουν μια έκθεση για το Metaverse, με τίτλο “Metaverse: Hype, Opportunities and Beyond”, η οποία θα παρέχει μια επισκόπηση του θέματος και θα σκιαγραφεί τις μυριάδες ευκαιρίες που θα έχει σε όλους τους κλάδους μάρκετινγκ. .

Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες έννοιες, όπως το μάρκετινγκ συνομιλίας, γίνονται πλέον νέοι τομείς σύνδεσης των επωνυμιών με τους πελάτες. Με συντονιστή τον Tabrez Alam, Chief Data & Strategy Officer, ο Bobble AI Mamta Taliwala, Digital Head, ο Raymond και ο Niraj Ruparel, επικεφαλής του GroupM Mobile & Emerging Tech θα συζητήσουν το θέμα λεπτομερώς ως συμμετέχοντες σε πάνελ.

Με την ταχεία εξέλιξη και ψηφιοποίηση των καταναλωτικών συνηθειών, η ψηφιακή εποχή καθιστά τις μάρκες λιγότερο ανθεκτικές και δημιουργεί νέους τρόπους δυσφήμησης πολλών παραδοσιακών εμπορικών σημάτων. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε οργανισμό να συνεχίσει να εξελίσσει τη μάρκα με τις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Με την υποστήριξη των Google Cloud, WebEngage, Asianet, Times Internet, Xapads, Bobble AI και ValueFirst, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 250 Διαφημιστές, Agencies, Publishers και πλατφόρμες MarTech. και δικτύωση. Το συνέδριο θα έχει τέσσερα κομμάτια και περισσότερες από 30 συνεδρίες, όπου διάσημοι ηγέτες του κλάδου θα μιλήσουν για τις τελευταίες τάσεις μάρκετινγκ, ενώ θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες της διαφήμισης και του μάρκετινγκ να ευθυγραμμίσουν τους στόχους τους με το μεταβαλλόμενο τοπίο του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων μετά την πανδημία.

Leave a Comment