LINGTO AVCAR ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ WEALTH MANAGEMENT ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΦΑΡΤΕΡΟ

Το Lingto και οι περαιτέρω ενσωματώσεις επιτρέπουν στους συμβούλους να έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές επενδύσεις μετοχικού κεφαλαίου σε Unicorns

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, 7 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η Lingto, μια κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα επενδύσεων ιδιωτικής αγοράς, έχει συνεργαστεί με την Farther, έναν κορυφαίο χρηματοπιστωτικό οργανισμό που ειδικεύεται στη διαχείριση πλούτου υψηλής τεχνολογίας. Με άμεση ισχύ, οι σύμβουλοι της Farther θα έχουν πρόσβαση στην ολοκληρωμένη πλατφόρμα του Lingto, παρέχοντας μια κεντρική τοποθεσία για να ανακαλύψετε, να εκτιμήσετε και να επενδύσετε στους σημαντικότερους μονόκερους τεχνολογίας και ιδιωτικές εταιρείες στον κόσμο.

«Το Farther δεν είναι μια οποιαδήποτε πλατφόρμα διαχείρισης πλούτου· είναι καινοτόμοι οραματιστές του fintech», λέει. Επιβεβαίωση Τζο, Chief Operating Officer της Lingto. “Η Farther είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας πλούτου στην αγορά και η Lingto είναι μια από τις πιο καινοτόμες πλατφόρμες ιδιωτικών επενδύσεων. Οι δύο εταιρείες μας υπερβαίνουν τα όρια της καινοτομίας: οι πελάτες της Farther θα επωφεληθούν από τις άμεσες επενδύσεις που υποστηρίζονται από επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ιδιωτικές εταιρείες και η Lingto θα προωθήσουν την επιχείρησή μας προσθέτοντας αξία στους διαχειριστές πλούτου της Farther. Θα επεκταθούν ακόμη περισσότερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο.”

Η συνεργασία θα παρέχει ισχυρότερη πρόσβαση σε μία από τις πιο ελκυστικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων στον εναλλακτικό επενδυτικό χώρο – ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια – με ελάχιστες επενδύσεις. $10.000 και χωρίς τις παραδοσιακές αμοιβές μεσιτείας, διαχείρισης και εκτέλεσης των παραδοσιακών ιδιωτικών κεφαλαίων ή κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου.

«Η συνεργασία μας ενισχύει τη μοναδική προσφορά της Farther στους πελάτες της, οι οποίοι θα έχουν πλέον πρόσβαση σε θεσμική έρευνα ποιότητας και επενδυτικές ευκαιρίες «πρωτογενούς κεφαλαίου» μέσω της πλατφόρμας Lingto», εξηγεί. Leo LaForce, Chief Revenue Officer της Lingto. “Η Farter έχει έναν μοναδικό συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας, μια εξελιγμένη πλατφόρμα και έναν αξιόπιστο σύμβουλο. Οι διαχειριστές περιουσίας τους θα είναι καλά γνώστες των διαφόρων χαρακτηριστικών της κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων και θα μπορούν να καθοδηγούν τους πελάτες τους ως προς το γιατί μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο αποεπένδυσης Ένα μέρος του χαρτοφυλακίου τους απευθείας σε επενδύσεις ιδιωτικών εταιρειών. Παρέχουμε τέτοια ποιότητα, ομοϊδεάτες Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε στενά με τον συνεργάτη μας.”

«Το μοντέλο της Farther με χρέωση μόνο σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά», είπε. Τέιλορ Μάθιους, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Farther. “Περισσότεροι θεωρούν ότι το Lingto είναι ένα από αυτά τα βασικά προϊόντα και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με αυτήν τη στρατηγική και ισχυρή συνεργασία.”

Σχετικά με το Lingto

Το Lingto είναι μια παγκόσμια κορυφαία επενδυτική πλατφόρμα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε διαπιστευμένους επενδυτές να εντοπίζουν, να εκτιμούν, να επενδύουν και να πραγματοποιούν ρευστοποιήσιμες επενδύσεις στους κορυφαίους μονόκερους και ιδιωτικές εταιρείες του κόσμου. Διαπιστευμένοι επενδυτές σε όλο τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί τη Lingto για να αναλάβει τις ΗΠΑ 175 εκατομμύρια δολάρια Επενδυτικές συναλλαγές σε περισσότερες από 45 καινοτόμες ιδιωτικές εταιρείες μεσαίου έως τελευταίου σταδίου και σε διάφορους τομείς, όπως η fintech, η τεχνητή νοημοσύνη, οι τεχνολογίες υγείας, τα αειφόρα υλικά και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Με μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα με περισσότερους από 55.000 χρήστες σε 110 χώρες, η Lingto είναι πρωτοπόρος στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε επενδύσεις ιδιωτικής αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.lingto.com.

Περίπου μακριά

Το Farther είναι ένα νέο είδος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος: συνδυάζει ειδικούς συμβούλους πλούτου και καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη εμπειρία πελατών. Με την υποστήριξη κορυφαίων εταιρειών επιχειρηματικών κεφαλαίων, η Farther εξυπηρετεί επαγγελματίες υψηλής καθαρής αξίας που χρειάζονται μια πιο ολιστική προσέγγιση για την ανάπτυξη και την προστασία του πλούτου τους.

ΠΗΓΗ LINGTO

Leave a Comment