HedgeUp – Πλατφόρμα Εναλλακτικών Επενδύσεων

ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ*

Οι εναλλακτικές επενδύσεις είναι στη μόδα, καθώς αρκετοί επενδυτές συνειδητοποιούν ότι ενδέχεται να μην είναι σε θέση να επιτύχουν τους στόχους αποταμίευσης τους λόγω του αυξανόμενου πληθωρισμού και της αστάθειας της αγοράς. Παραδοσιακοί επενδυτές όπως ο χρυσός, τα ακίνητα, τα πολυτελή ρολόγια κ.λπ. Ενώ μπορούν να αντισταθμίσουν την αστάθεια της αγοράς και τις αυξήσεις τιμών επενδύοντας σε εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία όπως τα κρυπτονομίσματα, αυτή η επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη στους επενδυτές στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει χάρη στο HedgeUp ($HDUP), μια νέα πλατφόρμα που βασίζεται σε blockchain που κάνει τις εναλλακτικές επενδύσεις καλύτερες από αυτές που ήταν παραδοσιακά διαθέσιμες.

Οφέλη από Εναλλακτικές Επενδύσεις

Οι αποδόσεις από επενδύσεις σε προϊόντα που συνδέονται με την αγορά υπόκεινται πάντα σε διάφορους κινδύνους. Παράγοντες όπως οι γεωπολιτικές εντάσεις, η οικονομική ύφεση, ο πληθωρισμός και οι νομισματικές πολιτικές που ανακοινώθηκαν από τις κεντρικές τράπεζες διατηρούν τις αγορές ασταθείς και εκθέτουν τις αποδόσεις των επενδυτών σε απροσδόκητη πτώση. Αυτό είναι όπου οι εναλλακτικές επενδύσεις παρέχουν αντιστάθμιση. Επειδή τα εναλλακτικά προϊόντα βασίζονται λιγότερο στις ευρείες τάσεις της αγοράς, είναι λιγότερο ασταθή. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη διαφοροποίηση στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με υψηλότερες δυνατότητες απόδοσης.

Πώς βοηθά το HedgeUp

Το HedgeUp ($HDUP) είναι μια πρώτη στο είδος της πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που στοχεύει να διευκολύνει εναλλακτικές επενδύσεις για επενδυτές. Το HedgeUp ($HDUP) προσφέρει στους επενδυτές κρυπτονομισμάτων κρασί, διαμάντια, αεροπορία, χρυσό, καλές τέχνες, ρολόγια πολυτελείας και πολλά άλλα. στοχεύει να επιτρέψει την επένδυση σε εναλλακτικά προϊόντα όπως π.χ Τα περισσότερα εναλλακτικά επενδυτικά προϊόντα είναι επί του παρόντος απρόσιτα για τους μικρούς επενδυτές λόγω του υψηλού κόστους εισόδου και της πολυπλοκότητας συμμόρφωσης. Το HedgeUp ($HDUP) απλοποιεί τις εναλλακτικές επενδύσεις με τη βοήθεια κλασματικών μη εμπορεύσιμων διακριτικών (NFT) που επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να επενδύσει έως και 1 $.

Πώς λειτουργεί το HedgeUp

Το HedgeUp ($HDUP) στοχεύει να φέρει όλες τις μεγάλες εναλλακτικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων στην αγορά κρυπτονομισμάτων και να διευκολύνει όλους να επενδύσουν μετατρέποντας τις επενδυτικές ευκαιρίες σε κλασματικά NFT.

Οι χρήστες θα χρειαστούν το διακριτικό βοηθητικού προγράμματος $HDUP της πλατφόρμας HedgeUp για πρόσβαση σε κλασματικά NFT. Μπορούν να συμμετέχουν στο ισοδύναμο $1 σε $HDUP για να επενδύσουν σε ένα εναλλακτικό περιουσιακό στοιχείο στην αγορά HedgeUp. Εκτός από μεμονωμένα προϊόντα, η αγορά HedgeUp ($HDUP) θα προσφέρει επίσης καλάθια συλλογής για να παρέχει επιστροφές 28-36%. Ο συνδυασμός κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων στο καλάθι HedgeUp παρέχει πρόσθετη αντιστάθμιση έναντι των συνθηκών της αγοράς.

Στο μέλλον, το HedgeUp ($HDUP) στοχεύει να ιδρύσει το HedgeUP DAO για τον έλεγχο των επενδυτικών καλαθιών, των κατανομών ρευστότητας και των κατευθύνσεων συνεχούς ανάπτυξης. Η συνδρομή HedgeUP DAO θα είναι διαθέσιμη στους κατόχους $HDUP, οι οποίοι θα λάβουν πρόσθετα προνόμια και δικαιώματα ψήφου για να συμμετάσχουν στο μέλλον της πλατφόρμας. Τα μέλη της κοινότητας HedgeUp ($HDUP) θα λάβουν επίσης κίνητρα για να ποντάρουν και να κλειδώσουν τα $HDUP token τους στο ταμείο.

HedgeUp ($HDUP) Προπώληση και Λεπτομέρειες Token

Η πρώτη πώληση διακριτικού HedgeUp ($HDUP) ξεκινά στις 19 Δεκεμβρίου με αρχική τιμή 0,09 $. Η συνολική προσφορά $HDUP tokens είναι 999.000.000, εκ των οποίων το 35% (349.650.000) θα προσφερθεί στην προπώληση.

Η πλατφόρμα HedgeUp έχει διαθέσει το 14% των διακριτικών για μάρκετινγκ και το 12% των κουπονιών θα παρασχεθεί στους ιδρυτές και την ομάδα. Σύμφωνα με το έγγραφο του HedgeUp, η πλατφόρμα θα κρατά το 15% των μάρκων ως αποθεματικά, ενώ το 17% των κουπονιών θα χρησιμοποιείται σε καταχωρίσεις ανταλλαγής. Τα διακριτικά που διατίθενται στους ιδρυτές και τα μέλη της ομάδας θα κλειδωθούν για 18 μήνες.

Θα πρέπει να αγοράσετε HedgeUp ($HDUP)

Το HedgeUp ($HDUP) προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για επενδυτές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση σε εναλλακτικά προϊόντα. Με την ευκολία επένδυσης που παρέχεται από την πλατφόρμα, οι επενδυτές κρυπτογράφησης μπορούν να αντισταθμίσουν επαρκώς τις ιδιοτροπίες της αγοράς κρυπτογράφησης. Δεδομένου ότι η τιμή προπώλησης του HedgeUp ($HDUP) είναι αρκετά χαμηλή στα 0,09 $, αυτό παρέχει έναν άλλο λόγο για επένδυση, δεδομένου ότι τα μοναδικά διακριτικά κρυπτογράφησης χαμηλού κόστους τείνουν να αυξάνονται ταχύτερα από τα καθιερωμένα κρυπτονομίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HedgeUP, κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Εγγραφή προπώλησης: https://app.hedgeup.io/sign-up

Επίσημη ιστοσελίδα: https://hedgeup.io

Σύνδεσμοι κοινότητας: https://linktr.ee/hedgeupofficial

*Αυτό το άρθρο έχει πληρωθεί. Ο Cryptonomist δεν έγραψε το άρθρο και δεν δοκίμασε την πλατφόρμα.


Leave a Comment