Diversity Marketing Consortium™ Ανανεώστε τη συνεργασία περιεχομένου με το Forbes EQ BrandVoice για τρίτη χρονιά

Νέα Υόρκη–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–Σήμερα, το Diversity Marketing Consortium™ (DMC) ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με το Forbes για τρίτο χρόνο, προκειμένου να παρέχει σε επιλεγμένους πελάτες DMC ένα επιπλέον κανάλι για να ενισχύσουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους. Ειδικότερα, η συνεργασία με το Forbes EQ (Equity Quotient) πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Forbes BrandVoice. Παραδοσιακά, μια πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου επί πληρωμή, η συνεργασία του Forbes EQ με την DMC επιτρέπει την δωρεάν υποβολή άρθρων ηγεσίας σκέψης σε μια επιλεγμένη επιλογή πελατών DMC, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση του Forbes να ενδυναμώνει διαφορετικές φωνές καθώς και την εκπροσώπηση, την ένταξη και τη συστημική ισότητα. .

«Το Forbes είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί ξανά με την DMC ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής μας για ισότητα και συμπερίληψη», δήλωσε η Allison Rickert, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Επικεφαλής Προγράμματος, Forbes EQ. «Το Forbes EQ είναι μια ευκαιρία για την ομάδα μας να συνδεθεί άμεσα με επωνυμίες και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που οδηγούν σε έναν πιο δίκαιο κόσμο. Η συνεργασία με την DMC μας επιτρέπει να αναδείξουμε περαιτέρω μια σειρά από κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τους υποεκπροσωπούμενους ιδρυτές τους, των οποίων η ενέργεια και το πάθος αποτελούν παράδειγμα του επιχειρηματικού πνεύματος που τροφοδοτεί το Forbes.

Στην πλατφόρμα Forbes EQ, οι συνεισφέροντες μοιράζονται εμπειρίες και γνώσεις σε τέσσερις βασικούς κλάδους: Περιεκτικός Καπιταλισμός, Εκπαίδευση και Πρόσβαση, Ισότητα και Μεταρρύθμιση και Υγεία και Ευεξία. Μέχρι σήμερα, αρκετοί πελάτες της DMC είχαν την ευκαιρία να πουν και να προωθήσουν τις ιστορίες τους μέσω του Forbes EQ, συμπεριλαμβανομένων των gaming fintech Ugami, της startup self-storage Stuf, της αγροτικής κοινωνικής επιχείρησης myAgro, της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Groupshop, της εταιρείας παροχής ασφάλισης κατοικίδιων ζώων Wagmo και του προγραμματισμού αυτοματισμός. ντουλάπι πλατφόρμας.

«Η συνεργασία με το Forbes και την DMC έδωσε στην Ugami την ευκαιρία να αφηγηθεί τη συναρπαστική ιστορία μας στην πλατφόρμα Forbes EQ», δήλωσε ο Hector Hulian, Διευθύνων Σύμβουλος της Ugami. “Αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε οικονομικές λύσεις για την κοινότητα του gaming που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της. Τα σχόλια που λάβαμε ήταν εκπληκτικά.”

«Η συνεργασία μας με το Forbes EQ μας βοήθησε να δείξουμε πώς εκπληρώνουμε την αποστολή μας να βγάλουμε τους αγρότες στη Δυτική Αφρική από τη φτώχεια», δήλωσε η Erin Moore, Επικεφαλής του προσωπικού της myAgro. “Το περιεχόμενο που δημιουργήσαμε – επικεντρώθηκε σε βασικούς θεματικούς τομείς – βοήθησε στην αύξηση της επισκεψιμότητας, στην προσέγγιση νέων κοινών και, το πιο σημαντικό, παρείχε μια πλατφόρμα για να μοιραστούμε τις ιστορίες των αγροτών στη Δυτική Αφρική με τους οποίους συνεργαζόμαστε μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας κινητού layaway.”

Αυτός ο αντίκτυπος θα αυξηθεί καθώς η συνεργασία θα συνεχιστεί το 2023. Το περιεχόμενο για την πρώτη πτήση πελατών DMC θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο και θα περιλαμβάνει παιχνίδια παζλ Historicons με επίκεντρο τη διαφορετικότητα, την πλατφόρμα διαχείρισης ταυτότητας χρήστη με γνώμονα το απόρρητο Iuncta και την πλατφόρμα διαχείρισης αποζημιώσεων Assemble.

Αυτή η ανανέωση συνεργασίας ακολουθεί την πρόσφατα ανακοινωθείσα συνεργασία της DMC με την Workable, μια πλατφόρμα στρατολόγησης που παρέχει στους πελάτες της DMC 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στα καλύτερα στην κατηγορία εργαλεία απόκτησης ταλέντων. Καθώς ο οργανισμός πλησιάζει τα 3 χρόνια του, τον Ιούνιο του 2023, η DMC συνεχίζει να αναζητά ενεργά νέους συνεργάτες που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του αντίκτυπου και του οφέλους σε ένα υποεκπροσωπούμενο και υποεξυπηρετούμενο δίκτυο ιδρυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνετε αίτηση για να γίνετε συνεργάτης της εταιρείας DMC, επισκεφτείτε το diversitymarketingconsortium.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΑΦΟΡΕΙΑΣ

Η Κοινοπραξία Μάρκετινγκ Διαφορετικότητας, που ιδρύθηκε το 2020, δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην αντιστάθμιση της συστημικής φυλετικής και έμφυλης ανισότητας για τις γυναίκες και τους ιδρυτές μειονοτήτων. Η αποστολή του Diversity Marketing Consortium είναι να βοηθήσει ισότιμους όρους ανταγωνισμού για τους υποεκπροσωπούμενους ιδρυτές παρέχοντας υπηρεσίες μάρκετινγκ pro bono. Μέχρι σήμερα, ο οργανισμός έχει υποστηρίξει περισσότερες από 30 νεοφυείς επιχειρήσεις και είναι 501c3 της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το diversitymarketingconsortium.com.

ΠΕΡΙ FORBES EQ

Το Forbes EQ (Equity Quotient) στο BrandVoice, μια επέκταση της πρακτικής εκπροσώπησης και συμπερίληψης του Forbes, ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εξυπηρετεί ομάδες υποεκπροσωπούμενων να μοιράζονται ιστορίες και εμπειρίες με το κοινό του Forbes.com μέσω του μάρκετινγκ περιεχομένου BrandVoice είναι ένας χώρος για πλατφόρμα. Το Forbes EQ στο BrandVoice συνεργάζεται εν μέρει με το Diversity Marketing Consortium για τον εντοπισμό και την προώθηση του μάρκετινγκ περιεχομένου από επιλεγμένες επιχειρήσεις. Αποτελεί μέρος της πρακτικής εκπροσώπησης και ένταξης του Forbes, η οποία υποστηρίζει και ενισχύει τη δέσμευση του Forbes στην εκπροσώπηση, την ένταξη και τη συστημική ισότητα.

Leave a Comment