Challenge Convention, Take Ownership 202 – Red

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνο στο Clark για μένα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι η φράση “If you never try, you’ll never know” θα με κολλήσει μέχρι να αποφοιτήσω. Πήρα ένα μάθημα μουσικής παραγωγής που άλλαξε τη ζωή μου. μια τάξη μιμιδίων πολύ βαθιά για να είναι τάξη μιμιδίων. και ένα μάθημα περιβαλλοντικής μηχανικής που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν πολύ αφοσιωμένος στην τέχνη για να γίνω επιστήμονας.

Αυτό το εξάμηνο έγραψα στο Επιχειρηματικό Μάρκετινγκ και Επικοινωνίες aka ENT 202 (που σας δίνει επίσης μια απαίτηση POP για PLS!) και μετά από ολόκληρο το εξάμηνο μπορώ να πω ότι αυτό το μάθημα διδάσκει ακριβώς τι είναι το Clark: Challenging Convention.

Είχαμε λιγότερους από 20 Clarks στην τάξη μας, αλλά είχαμε μια μεγάλη τάξη στο Jonas Clark Hall. Η καθηγήτρια Lauren Kendzierski (@thecolorfulchef Instagram) παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών της ως ιστότοπο αντί για το συνηθισμένο PDF και σχεδόν όλοι στην τάξη μοιράστηκαν με την τάξη τι ήθελαν να επιτύχουν για τις επιχειρήσεις τους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, κάναμε διασκεδαστικά και δημιουργικά πράγματα, όπως πίνακες διάθεσης στο στούντιο χειροτεχνίας, ακούσαμε επαγγελματίες και φοιτητές να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, ακόμη και είχαμε ένα μάθημα Tiktok!

Αφού μοιράστηκε μερικά απογεύματα, η Elena Perez, fashionista στα social media “Kindly Anonymous” (@kindlyanonymousclarku στο Instagram). Jack O’Reilly, ιδιοκτήτης του Life Is Bad (@life_is_bad_official στο Instagram); και είχα την ευκαιρία να καθίσω και να σκεφτώ πώς η τάξη βελτίωσε τις εταιρείες μας και μας ανάγκασε να ενημερώσουμε την αρχική της ιδέα.

Να είσαι ανώνυμος ξεκίνησε ως εργασία για άλλη τάξη και είπε στον καθηγητή του ότι μάλλον δεν θα συνέχιζε μετά από αυτό το εξάμηνο. Κάποιος όμως ρώτησε αν μπορούσαν να διεκδικήσουν μια τσάντα και η σελίδα του στο Instagram έχει ήδη πάνω από 300 followers!

Το προϊόν είναι μια ειδική τσάντα γεμάτη καραμέλα, αυτοκόλλητα, μολύβια/μπογιές και ένα μήνυμα σε χαρτί. Ο στόχος της εταιρείας έχει μετατοπιστεί στο γέμισμα της τσάντας με περισσότερα προϊόντα ψυχικής υγείας και «χρήσιμα» πράγματα, διατηρώντας παράλληλα τη βιολογική και υγιεινή ουσία της τσάντας. Παρακαλώ Ανώνυμος αποστολή είναι να ομαλοποιήσει την ευγένεια με τους άλλους ή τον εαυτό σας. «Αυτή τη στιγμή είναι περίεργο να δίνεις κάτι σε κάποιον, αλλά θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό και να δώσουμε στους ανθρώπους ένα γεύμα για να πουν ευχαριστώ».

Η ζωή είναι κακή Είναι η ιδέα του Τζακ από την 11η δημοτικού, και όταν προέκυψε το μάθημα ΩΡΛ, σκέφτηκε ότι ήταν η τέλεια ευκαιρία να βουτήξει στην ιδέα και να δει τι θα μπορούσε πραγματικά να γίνει με αυτό. «Συνήθως βλέπουμε μπλουζάκια «Life Is Good» με τυχαία και ανόητα σχέδια, τα οποία ήθελα να παρωδήσω, αλλά κυρίως λέω μικρά θέματα που στενοχωρούν κάποιον περισσότερο από όσο θα έπρεπε», είπε. .

Σύμφωνα με το μάντρα «η απλότητα είναι το κλειδί», τα σχέδια μπλουζών Life Is Bad είναι κυρίως φιγούρες που χύνουν κατά λάθος γάλα πάνω τους ή αγχώνουν ότι η θηλιά της ζώνης τους πιαστεί σε ένα πόμολο πόρτας. Παρά την αρνητικότητα, ο στόχος είναι να ρίξετε φως στα άσχημα πράγματα στη ζωή, γιατί όταν συμβαίνουν, είναι πάντα το τελευταίο πράγμα της ημέρας που σας βάζει πάνω από την κορυφή — απλά εκρήγνυνται.

«Αν μπορείτε να ρίξετε φως σε αυτά τα μικρά πράγματα, υπάρχουν λίγο λιγότερα για να ανησυχείτε και είναι λιγότερο πιθανό να εκραγεί και να καταλήξετε να σκέφτεστε: Υποθέτω ότι είμαι τυχερός σήμερα και γελάω με αυτό». (O’Reilly, 2022).

Στην περίπτωσή μου, δεν είχα καμία επιχειρηματική ιδέα στην αρχή! Αλλά ο καθηγητής Kendzierski με συμβούλεψε να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα μπορούσα να «διασκεδάζω», επειδή το μάθημα αφορούσε την προώθηση και τρόπους για να αυξήσετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και φυσικά τις πωλήσεις) για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό (αλλά και να παραμένετε πάντα πιστοί στην επιχείρησή σας . κόγχη).

Έτσι το δημιούργησα Climax Collective (@climax.collective στο Instagram). Ένας μη φυσικός χώρος που στρατολογεί (και προσκαλεί ανοιχτά) καλλιτέχνες που θέλουν να είναι «αιχμής» και να προκαλούν τη σύμβαση. Αποστολή? Να προωθήσει τα έργα κάθε καλλιτέχνη από τη «Συλλογικότητα» και να δημιουργήσει ένα δίκτυο μεταξύ των μελών για να βοηθήσουν συλλογικά ο ένας τον άλλον στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο αντίκτυπος του ENT 202 στη δουλειά μου ήταν πιο δημιουργικός, καθώς με κάθε καμπάνια προσπαθούσα να επεκτείνω τις επιλογές στόχευσης. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ανεβάζετε διαφημίσεις σε κάθε πινακίδα γύρω από τη βιβλιοθήκη, να προσλαμβάνετε καλλιτέχνες στο Pop-Up της Κόκκινης Πλατείας κάθε Τετάρτη ή να ξοδεύετε ώρες στο Canva.com δημιουργώντας όμορφα σχέδια για κάθε ανάρτηση στο Instagram.

Συνολικά, το ENT 202 μας βοήθησε να δοκιμάσουμε νέες τεχνικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας για την επιχείρησή μας. Ο καθηγητής Kendzierski πάντα μας ώθησε να υπερβούμε τη ζώνη άνεσής μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε «συνδέσεις» με τον πραγματικό κόσμο και όχι να δουλεύουμε απλώς για βαθμούς. με ΩΡΛ 202, «Κάτι απλό, κάτι διασκεδαστικό και κάτι που σου αρέσει» μπορεί να γίνει μια μεγάλη δημιουργία που αψηφά τη σύμβαση.

Leave a Comment