Bajaj Finance Fixed Deposit – επιλογή επένδυσης για υψηλότερες αποδόσεις

Υπάρχουν λίγες εναλλακτικές λύσεις αντί της σταθερής κατάθεσης (FD) για άτομα που σκοπεύουν να διαφοροποιήσουν το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο με ένα μέσο χαμηλού κινδύνου που μπορεί να αποφέρει αξιοπρεπείς αποδόσεις. Η Bajaj Finance αναθεώρησε πρόσφατα τα επιτόκια FD της και τώρα προσφέρει υψηλότερες αποδόσεις για θητείες που κυμαίνονται από 12 μήνες έως 60 μήνες. Έχει πλέον περιορίσει τα επιτόκια στο 8,10% ετησίως για 44 μήνες. Αυτή η απόλυτη αύξηση επιτοκίων το καθιστά μια κερδοφόρα επενδυτική επιλογή με ελάχιστο ρίσκο και υψηλότερες αποδόσεις.

Εκτός από τα αυξημένα επιτόκια FD, η Bajaj Finance έχει τις υψηλότερες αξιολογήσεις ασφαλείας CRISIL AAA/STABLE και [ICRA]ΑΑΑ (σταθερό). Ως εκ τούτου, τα άτομα μπορούν να κρατήσουν στην άκρη τις ανησυχίες τους και να επενδύσουν με ασφάλεια.

Το Bajaj Finance FD ως ασφαλές και κερδοφόρο επενδυτικό μέσο

Τα άτομα μπορούν να κάνουν κράτηση για το FD τους με την Bajaj Finance καταθέτοντας ένα ποσό μεταξύ 15.000 Rs και 5 crore. Το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα συστηματικής κατάθεσης (SDP) ειδικά σχεδιασμένο για πελάτες με μικρά εισοδήματα. Μπορούν να ξεκινήσουν την ασφαλή επένδυσή τους με μόνο Rs. 5000 το μήνα μέσω SDP.

Δείτε πώς το Bajaj Finance Fixed Deposit μπορεί να είναι ένα αξιόπιστο και υψηλό ενδιαφέρον επενδυτικό όχημα:

Με το Bajaj Finance, οι ιδιώτες μπορούν πλέον να ανοίξουν ένα FD online με επιτόκιο μεταξύ 6,93% και 8,10% ετησίως. Σε αντίθεση με τις υψηλές αποδόσεις της επένδυσής σας, το δεσμευμένο επιτόκιο FD παραμένει απρόσβλητο σε οποιαδήποτε αλλαγή μέχρι το τέλος της περιόδου λήξης. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μπορούν ακόμη και να γνωρίζουν πόσο χρόνο θα πρέπει να καταβληθεί κατά τη στιγμή της κράτησης χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή FD. Μπορούν επίσης να κάνουν τον οικονομικό τους προγραμματισμό ανάλογα.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από 12 μήνες έως 60 μήνες σύμφωνα με τον επενδυτικό τους χρονικό ορίζοντα. Μια μεγαλύτερη θητεία σάς επιτρέπει να εξασφαλίσετε σχετικά υψηλότερα ποσοστά FD.

Παρακάτω είναι ένα διάγραμμα που απεικονίζει την επίδραση της θητείας στο επιτόκιο των FDs με την Bajaj Finance:

Δείτε την πλήρη εικόνα

Επίδραση της θητείας στο επιτόκιο των FDs με την Bajaj Finance

Σημείωση: Τα επιτόκια είναι στις 26 Ιανουαρίου 2023 και υπόκεινται σε περιοδική αναθεώρηση.

Εκτός από την ευελιξία επιλογής της θητείας, τα άτομα μπορούν επίσης να αποφασίσουν τη συχνότητα πληρωμών τόκων σε περίπτωση μη σωρευτικών FD. Μπορούν να επιλέξουν μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες επιλογές πληρωμής και να λάβουν ανάλογα ποσά τόκων. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν σωρευτικά FD για να λάβουν ολόκληρο το συνολικό κεφάλαιο μετά τη λήξη.

Ειδικός όρος για υψηλότερα ποσοστά FD

Η Bajaj Finance προσφέρει υψηλότερα ποσοστά FD σε 7 ειδικές θητείες 15, 18, 22, 30, 33, 39 και 44 μηνών. Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει πώς τα άτομα μπορούν να αποκτήσουν υψηλότερο εισόδημα κάνοντας κράτηση FD κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων εργάσιμων ωρών (σημειώνεται με ‘*’):

Πώς μπορούν τα άτομα να λάβουν υψηλότερες αποδόσεις κάνοντας κράτηση FD σταθερού χρόνου

Δείτε την πλήρη εικόνα

Πώς μπορούν τα άτομα να λάβουν υψηλότερες αποδόσεις κάνοντας κράτηση FD σταθερού χρόνου

Σημείωση: Όλες αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται από το Bajaj Finance FD Calculator.

Από αυτό το γράφημα που αναφέρθηκε παραπάνω, τα άτομα μπορούν να διακρίνουν καθαρά πώς οι ειδικές θητείες FD 44 και 33 μηνών μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να κερδίσουν πρόσθετο ενδιαφέρον σε σύγκριση με την κανονική θητεία.

Οι πελάτες μπορούν να κάνουν αυτούς τους υπολογισμούς μόνοι τους μέσω της αριθμομηχανής FD που είναι διαθέσιμη στην πύλη Bajaj Finance. Για να ελέγξουν το ποσό πληρωμής, θα χρειαστεί απλώς να εισαγάγουν τα στοιχεία όπως το συνολικό ποσό κατάθεσης, την προτιμώμενη διάρκεια και την επιλογή πληρωμής.

Το Bajaj Finance FD μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές για τα άτομα να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους με σταθερό επιτόκιο. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις καλύτερες τιμές FD στην αγορά μαζί με την πληρωμή τόκων καθώς και την ευελιξία στην επιλογή της θητείας. Έτσι, με την Bajaj Finance, μπορούν να κάνουν κράτηση των αποταμιεύσεών τους, να κερδίσουν τόκους και να αποσύρουν τα συνολικά κεφάλαιά τους με προγραμματισμένο τρόπο.

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το άρθρο είναι πληρωμένη δημοσίευση και οι Hindustan Times δεν έχουν καμία δημοσιογραφική/συντακτική ανάμειξη. Οι Hindustan Times δεν υποστηρίζουν/εγγράφουν το/τα περιεχόμενο/τα του άρθρου/της διαφήμισης ή/και της κριτικής(ών) που εκφράζονται στο παρόν. Η Hindustan Times δεν είναι σε καμία περίπτωση υπεύθυνη και/ή με οποιονδήποτε τρόπο υπεύθυνη για όλες και/ή τις απόψεις, απόψεις, ανακοινώσεις, δηλώσεις που γίνονται στο άρθρο. (ες), επικύρωση(ες) κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες δεν αποτελούν οικονομική συμβουλή.

Λάβετε όλες τις Επιχειρηματικές Ειδήσεις, Ειδήσεις Αγοράς, Τελευταίες Εκδηλώσεις Ειδήσεων και Τελευταίες Ενημερώσεις ειδήσεων στο Live Mint. Κατεβάστε την εφαρμογή The Mint News για να λαμβάνετε καθημερινές ενημερώσεις της αγοράς.

Πιο λιγο

Leave a Comment