Bajaj Finance Σταθερά Επιτόκια Καταθέσεων Αυξήθηκαν κατά 25 Βασικούς Πόντους

Η Bajaj Finance Ltd είναι μια μη τραπεζική εταιρεία χρηματοδότησης που δέχεται καταθέσεις. (Αντιπρόσωπος)

Pune:

Η Bajaj Finance, ο βραχίονας δανεισμού της Bajaj Finserv Limited, αύξησε τα επιτόκια σταθερών καταθέσεων (FD) της έως και 25 μονάδες βάσης με ισχύ από τις 22 Δεκεμβρίου 2022. Τα αναθεωρημένα επιτόκια FD της Bajaj Finance θα ισχύουν για νέες καταθέσεις καθώς και για ανανεώσεις ληξιπρόθεσμων λογαριασμών έως 5 crore.

Σύμφωνα με τις επιπτώσεις της πολιτικής της RBI, ορισμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναθεώρησαν πρόσφατα τα επιτόκια FD τους για πολλές συγκεκριμένες διάρκειες. Για μια περίοδο 12 έως 24 μηνών, η Bajaj Finance αυξάνει τα επιτόκια έως και 25 μονάδες βάσης για να δελεάσει περισσότερους επενδυτές να επιλέξουν αυτήν την ελκυστική επενδυτική επιλογή.

Μια σύγκριση των παλαιών και των νέων επιτοκίων για το συνολικό FD για μη ηλικιωμένους δίδεται παρακάτω:

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του Bajaj Finance Fixed Deposit δίνονται παρακάτω:

ένα. Ξεκινήστε με 15.000 Rs για να ξεκινήσετε να επενδύετε και να πληρείτε τα ελάχιστα επενδυτικά κριτήρια. Η μέγιστη επένδυση για διαδικτυακούς πελάτες είναι 5 εκατομμύρια Rs. Δεν υπάρχει μέγιστη επένδυση για πελάτες εκτός σύνδεσης.

σι. Επιτόκια έως 7,75 τοις εκατό για 44 μήνες θητείας: Οι ηλικιωμένοι που επενδύουν για 44 μήνες θητεία μπορούν να εκτιμήσουν τα επιτόκια FD έως και 7,75 τοις εκατό ετησίως. Επιτόκια έως 7,50 τοις εκατό ετησίως προσφέρονται σε πελάτες κάτω των εξήντα ετών.

ντο. Διάρκεια θητείας μεταξύ 12 και 60 μηνών: Επιλέξτε οποιαδήποτε θητεία εντός αυτού του εύρους. Το χρονικό διάστημα που θα εργαστείτε θα καθορίσει το επιτόκιο της επένδυσής σας.

ρε. Επιλέξτε μη σωρευτική σταθερή κατάθεση για να αποκτήσετε αξιόπιστο εισόδημα ως ευέλικτη επιλογή πληρωμής. Έχετε την επιλογή να κερδίζετε τόκους μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια.

μι. Special Tenor για να κερδίσετε περισσότερα έσοδα: Η Bajaj Finance προσφέρει έναν αποκλειστικό Tenor που φέρνει περισσότερα έσοδα. Οι μοναδικοί τενόροι για κάθε μήνα είναι 15, 18, 22, 30, 33, 39 και 44. Εντελώς διαδικτυακή διαδικασία: Ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε στο διαδίκτυο. Επιλέξτε τα στοιχεία της επένδυσής σας, συμπληρώστε το KYC, προσθέστε επιπλέον πληροφορίες και ολοκληρώστε την πληρωμή σας.

φά. Σχέδιο Συστηματικής Κατάθεσης: Αυτό το πρόγραμμα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε μικρές μηνιαίες καταθέσεις. Οι επενδυτές μπορούν επίσης να λαμβάνουν ενημερωμένα επιτόκια για κάθε μηνιαία κατάθεση.

Οι καταθέτες άνω των 60 ετών θα συνεχίσουν να λαμβάνουν επιτόκιο έως και 7,95 τοις εκατό ετησίως στις προθεσμιακές τους καταθέσεις, ενώ οι μη ηλικιωμένοι πολίτες μπορούν να κερδίζουν έως και 7,70 τοις εκατό ετησίως. Επιπλέον, για την πρόσφατα ανακοινωθείσα θητεία 39 μηνών από την Bajaj Finance, οι καταθέτες κάτω των 60 ετών μπορούν να κερδίζουν επιτόκια FD έως και 7,60 τοις εκατό ετησίως και όσοι άνω των 60 ετών έως 7,85 τοις εκατό ετησίως.

Bajaj Finance Ltd., θυγατρική της Bajaj Finserv Ltd. («BFL», «Bajaj Finance» ή «Company»), είναι μια μη τραπεζική χρηματοπιστωτική εταιρεία που δέχεται καταθέσεις (NBFC-D) εγγεγραμμένη στην Τράπεζα Αποθεμάτων της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν. της Ινδίας (RBI) και ταξινομήθηκε ως NBFC-Investment and Credit Company (NBFC-ICC). Η BFL ασχολείται με τον δανεισμό και την αποδοχή καταθέσεων. Διαθέτει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο δανείων σε λιανικούς, ΜΜΕ και εμπορικούς πελάτες με σημαντική παρουσία τόσο στην αστική όσο και στην αγροτική Ινδία. Δέχεται κρατικές και εταιρικές καταθέσεις και προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στους πελάτες της. Μια οντότητα τριάντα πέντε ετών, η BFL έχει πλέον γίνει κορυφαίος παίκτης στον τομέα NBFC στην Ινδία και έχει ένα franchise 62,91 εκατομμυρίων πελατών σε ενοποιημένη βάση. Η BFL έχει την υψηλότερη εσωτερική πιστοληπτική ικανότητα AAA/Stable για μακροπρόθεσμο δανεισμό, A1 για βραχυπρόθεσμο δανεισμό και CRISIL AAA/Stable &. [ICRA]AAA (Σταθερό) για πρόγραμμα FD. Ο εκδότης έχει μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση BB/Positive και βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση B από την S&P Global.

(Εκτός από τον τίτλο, αυτή η ιστορία δεν έχει επεξεργαστεί από το προσωπικό του NDTV και δημοσιεύεται από μια κοινοπρακτική ροή.)

Επιλεγμένο βίντεο της ημέρας

Ψάχνετε για Bisler Buyer;

Leave a Comment