Amica Life Insurance Review 2023

Η Amica παρέχει ασφαλιστήρια συμβόλαια ασφάλισης διάρκειας και ολόκληρης ζωής και εάν είστε καλά στην υγεία σας, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις χωρίς ιατρική εξέταση.

Getty Images


Η ασφάλεια ζωής είναι ένας απλός αλλά σημαντικός τρόπος για να προστατευτείτε οικονομικά. Απλώς συμφωνήστε να πληρώσετε το συμφωνημένο μηνιαίο ασφάλιστρο στην ασφαλιστική εταιρεία και στη δική σας δικαιούχους θα λάβετε επίδομα θανάτου όταν περάσετε.

Το πρωταρχικό όφελος της ασφάλισης ζωής είναι η προστασία των αγαπημένων σας από πιθανές καταστροφικές οικονομικές απώλειες που θα μπορούσαν να τους επηρεάσουν εάν συμβεί κάτι σε εσάς. Βοηθά επίσης να πληρώσετε για την κηδεία σας και άλλα τελικά έξοδα.

Αλλά τα συμβόλαια και τα ασφάλιστρα διαφέρουν από τον έναν ασφαλιστή ζωής στον άλλο, επομένως είναι συνετό να συγκρίνετε πολλές διαφορετικές εταιρείες ασφάλισης ζωής πριν υπογράψετε ένα νέο συμβόλαιο. Μια εταιρεία είναι η Amica, μια ασφαλιστική εταιρεία κληρονομιάς που υπάρχει εδώ και πάνω από 100 χρόνια. Σε αυτήν την ανασκόπηση της ασφάλισης ζωής της Amica, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο κόστος, τα οφέλη και τα μειονεκτήματα αυτής της ασφαλιστικής εταιρείας για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν η εταιρεία είναι η καλή επιλογή για εσάς.

Εάν είστε στην αγορά της ασφάλισης ζωής, ξεκινήστε τώρα λαμβάνοντας μια εξατομικευμένη προσφορά από την Amica.

Ανασκόπηση ασφάλισης ζωής Amika

Η Amica Mutual Insurance Company ξεκίνησε το 1907 προσφέροντας ασφάλιση αυτοκινήτου, πυρκαγιάς και κλοπής. Η εταιρεία είναι ο μακροβιότερος ασφαλιστής αυτοκινήτων στη χώρα. Με τα χρόνια, η Amica έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστηρίων συμβολαίων ασφάλεια ζωής.

Τι καλύπτει η Amika;

Η Amica προσφέρει τους ακόλουθους τύπους πολιτικής:

 • Προθεσμιακή ασφάλιση ζωής: Η ασφάλιση ζωής διαρκείας παρέχει κάλυψη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εάν περάσετε όσο ισχύει η πολιτική, οι δικαιούχοι σας θα λάβουν επίδομα θανάτου για το ποσό που θα επιλέξετε. Η Amica προσφέρει πολιτικές για όρους που κυμαίνονται από 10 έως 30 χρόνια ποσά κάλυψης Από $100.000 έως $1 εκατομμύριο. Ως κάτοχος της ασφάλισης, έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής στο τέλος της θητείας σας.
 • Ολόκληρη ασφάλιση ζωής: Σε αντίθεση με την ασφάλιση ζωής διάρκειας, η οποία παρέχει μόνο προσωρινή κάλυψη, ασφάλιση ολόκληρης ζωής σε καλύπτει σε όλη σου τη ζωή. Περιλαμβάνει επίσης ένα στοιχείο αποταμίευσης που μπορεί να αναβληθεί με την πάροδο του χρόνου. Με την Amica, μπορείτε να επιλέξετε από τρία διαφορετικά σχέδια ολόκληρης ζωής που έχουν σχεδιαστεί για να σας καλύπτουν για διαφορετικές χρονικές περιόδους σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σας. Τα ποσά κάλυψης κυμαίνονται από 25.000 $ 1 εκατομμύριο δολάρια ή περισσότερο.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής της Amika περιλαμβάνουν δωρεάν επακόλουθη ασθένεια καβαλάρης Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε μέρος του επιδόματος θανάτου σας εάν αρρωστήσετε στο τέλος. Οι αναβάτες είναι προαιρετικά πρόσθετα που παρέχουν πολλοί ασφαλιστές για να προσαρμόσουν το συμβόλαιό σας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Τώρα μπορείτε εύκολα να αρχίσετε να εξερευνάτε τις επιλογές κάλυψης με την Amica.

Τι δεν καλύπτει η Amika;

Η Amica δεν προσφέρει καθολική ασφάλιση ζωής πολιτικές. Όπως όλες οι ασφάλειες ζωής, η καθολική ζωή είναι ένας μόνιμος τύπος ασφάλισης με λογαριασμό χρηματικής αξίας που μπορεί να αυξηθεί σε αξία με την πάροδο του χρόνου. Αλλά αυτές οι πολιτικές διαφέρουν από πολλές απόψεις. Για παράδειγμα, τα καθολικά συμβόλαια ζωής συνήθως κοστίζουν λιγότερο από τα συμβόλαια ολικής ζωής και προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στον καθορισμό των επενδυτικών επιλογών, των ποσών κάλυψης και των ασφαλίστρων.

Η Amica επίσης δεν προσφέρει ποικιλία επιλογών αναβάτη. Η Amica εστιάζει στην προσφορά πολιτικών χωρίς νόημα που παρέχουν τη βασική κάλυψη που χρειάζονται οι περισσότεροι καταναλωτές.

Κόστος ασφάλισης ζωής Amica

Με μια πολιτική διάρκειας ζωής, τα ασφάλιστρά σας θα παραμείνουν ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας. Τα ποσά πριμοδότησης βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η υγεία και η κάλυψη που επιλέγετε.

Το ποσό που θα λάβετε πληρώσει ασφάλεια ζωής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον ασφαλιστή. Ακολουθεί μια ματιά στο πώς το κόστος ασφάλισης ζωής της Amika συγκρίνεται με αρκετούς από τους ανταγωνιστές της, με βάση τις διαθέσιμες τιμές τον Ιανουάριο του 2023.

Μια 35χρονη γυναίκα είναι υγιής

φίλος

60,70 $ το μήνα

Fidelity Life

52,63 $ το μήνα

Transamerica

55,31 $ το μήνα

Οι προσφορές αφορούν έναν υγιή 35χρονο μη καπνιστή με ασφαλιστήριο συμβόλαιο 20 ετών και επίδομα θανάτου 1.000.000 $.

Ενώ η Amica έχει τα υψηλότερα ασφάλιστρα μεταξύ αυτών των ανταγωνιστών, η τιμολόγησή της είναι γενικά ανταγωνιστική και σύμφωνη με τα πρότυπα του κλάδου. Φυσικά, αυτές οι τιμές είναι μόνο ενδεικτικές. Η premium προσφορά που λαμβάνετε μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις μοναδικές σας συνθήκες και τις ανάγκες προστασίας.

Ο ιστότοπος Amika προσφέρει δωρεάν προσφορές για να μάθετε γρήγορα πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για μια πολιτική που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής Amica

Είτε επιλέξετε να πάτε με την Amica είτε με άλλον πάροχο ασφάλισης ζωής, είναι συνετό να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν αγοράσετε ένα νέο συμβόλαιο.

Ειδικοί Ασφαλίσεων Ζωής Amika

 • Παρέχει ασφάλιση διάρκειας και ολόκληρης ζωής
 • Έρχεται με έναν δωρεάν αναβάτη καταληκτικής ασθένειας
 • Το AM Best του δίνει μια βαθμολογία A+ (Εξαιρετική) οικονομική ευρωστία και σταθερότητα

Μειονεκτήματα της ασφάλισης ζωής Amika

 • Δεν προσφέρει μια καθολική πολιτική ζωής
 • Ελάχιστες πρόσθετες επιλογές
 • ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ απαιτείται για ορισμένους αιτούντες

Παροχές ασφάλισης ζωής Amica

Σύμφωνα με τον δείκτη παραπόνων του National Association of Insurance Commissioners (NAIC), η εξυπηρέτηση πελατών της Amika είναι πάνω από το μέσο όρο για τους ασφαλιστές ζωής. Η μέση βαθμολογία του δείκτη παραπόνων με τις αξιολογήσεις των NAIC είναι 1,0. Οποιαδήποτε βαθμολογία κάτω από αυτόν τον αριθμό σημαίνει ότι η εταιρεία λαμβάνει λιγότερα παράπονα από τον μέσο όρο, ενώ πάνω από 1,0 υποδηλώνει περισσότερα παράπονα από τον μέσο όρο.

Η Amika, από την άλλη πλευρά, έχει βαθμολογία 2021 0,51, με δείκτη δείκτη 0,00 τόσο το 2020 όσο και το 2019. Αυτοί οι αριθμοί δείχνουν ότι η Amika έχει εξαιρετικό ιστορικό στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελατών.

Η εταιρεία έλαβε επίσης βαθμολογία A+ (Άριστα) από την AM Best, υποδεικνύοντας ότι διατηρεί την οικονομική ευρωστία για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της ασφάλισης ζωής Amica είναι η δυνατότητα προκαταβολής αξία με διαφορετικούς τρόπους της πολιτικής σας εκπτώσειςποιόν:

 • Έκπτωση πακέτου: Αποκτήστε έκπτωση 15% ασφαλίζοντας το σπίτι σας με την Amica, καθώς και με συμβόλαια ζωής, αυτοκινήτου ή ομπρέλας.
 • Έκπτωση επιβράβευσης: Αυτή η έκπτωση είναι διαθέσιμη εάν έχετε κρατήσει το συμβόλαιό σας σε οποιονδήποτε ασφαλιστή για τουλάχιστον δύο χρόνια.
 • Έκπτωση χωρίς αξίωση: Μπορείτε να λάβετε έκπτωση εάν δεν υποβάλετε αξίωση εντός τριών ετών.

Συμπέρασμα

Είτε αγοράζετε έναν βασικό όρο είτε για ολόκληρο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, τα απλά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής της Amika αξίζουν μια ματιά. Εάν έχετε άριστη υγεία, μπορεί να δικαιούστε το συμβόλαιο χωρίς να υποβληθείτε σε ιατρική εξέταση. Δυστυχώς, ο ασφαλιστής δεν προσφέρει διαφορετικά σχέδια και αναβάτες για την προσαρμογή του συμβολαίου σας. Είναι συνετό να ψωνίζετε και να συγκρίνετε την Amika με πολλές ασφαλιστικές εταιρείες ζωής για να βρείτε την κάλυψη που χρειάζεστε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ξεκινήστε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά από την Amica.

Leave a Comment