Ameriprise Financial Review 2022 – Forbes Advisor

Σημείωση συντάκτη: Στο Forbes Advisor, κερδίζουμε προμήθεια από συνδέσμους συνεργατών. Οι επιτροπές δεν επηρεάζουν τις απόψεις ή τις αξιολογήσεις των συντακτών μας.

Η Ameriprise Financial Services είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ανεξάρτητος χρηματιστής-διαπραγματευτής και ένας από τους μεγαλύτερους εγγεγραμμένους συμβούλους επενδύσεων (RIA) στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με περισσότερους από 12.000 οικονομικούς συμβούλους και γραφεία σε όλη τη χώρα, η Ameriprise είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Όλες οι πληροφορίες σε αυτό το προφίλ είναι σωστές από τις 30 Νοεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα γνωστοποίησης συμβούλων επενδύσεων της Ameriprise Financial (IADP) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC).

Επισκόπηση Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Ameriprise

Η Ameriprise Financial, η οποία ιδρύθηκε το 1894 ως Investors Syndicate, είναι μια παγκόσμια συμβουλευτική εταιρεία επενδύσεων με περισσότερους από 1,14 εκατομμύρια μεμονωμένους πελάτες και 458 δισεκατομμύρια δολάρια σε AUM.

Αν και μπορεί να έχετε ακούσει για την Ameriprise με την προηγούμενη επωνυμία της American Express Advisors, η Ameriprise είναι πλέον μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE). Το παγκόσμιο αποτύπωμα της εταιρείας και η συνεχής σχέση της με την American Express προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα για τους πιθανούς πελάτες.

Ενώ η παγκόσμια πανδημία έχει στείλει αμέτρητες υπηρεσίες στον εικονικό κόσμο, μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε με έναν σύμβουλο της Ameriprise προσωπικά και κοντά σας με σχετική ευκολία. Εκτός από τα κεντρικά γραφεία της Μινεάπολης και τα επτά περιφερειακά γραφεία της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο «εύρεσης συμβούλου» της εταιρείας για να βρείτε έναν σύμβουλο κοντά σας.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την επενδυτική σας σχέση μέσω των τραπεζικών και δανειοδοτικών προϊόντων της American Express National Bank. Πολλοί σύμβουλοι έχουν άδεια να πωλούν ασφάλειες, επομένως η Ameriprise μπορεί να σας συνδέσει με πολιτικές που καλύπτουν τα πάντα, από το σπίτι και το αυτοκίνητο μέχρι τη ζωή και τη μακροχρόνια φροντίδα.

Είναι η Ameriprise καταπιστευματικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος;

Η Ameriprise Financial Services απασχολεί καταπιστευματικούς χρηματοοικονομικούς συμβούλους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι νομικά υποχρεωμένοι να ενεργούν προς το βέλτιστο οικονομικό συμφέρον των πελατών τους. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει μηδενική σύγκρουση συμφερόντων – ειδικά επειδή η εταιρεία ενεργεί ως μεσίτης-έμπορος και μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά από τα προϊόντα που προτείνει.

Εταιρείες όπως η Ameriprise διαθέτουν συνήθως διαδικασίες που βοηθούν να θέσουν τις ανάγκες των πελατών πάνω από τα κίνητρα κέρδους. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο σύμβουλός σας κερδίζει αποζημίωση από τα προτεινόμενα προϊόντα, μη διστάσετε να ζητήσετε μια πλήρη ανάλυση της χρέωσης πριν επιβεβαιώσετε την αγορά.

Τέλη Ameriprise

Οι μεγάλες εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών έχουν συχνά πολύπλοκες δομές αμοιβών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε ως πελάτης της Ameriprise.

Αμοιβές Συμβουλευτικής και Προγραμματισμού

Μπορείτε να περιμένετε μια ελάχιστη ετήσια συμβουλευτική αμοιβή 500 $ για τη διαβούλευση του συμβούλου σας όλο το χρόνο. Ωστόσο, ο σύμβουλός σας μπορεί να χρεώσει περισσότερα από το ελάχιστο της εταιρείας ανάλογα με την εμπειρία του, την πολυπλοκότητα των αναγκών σας και τα επαγγελματικά του διαπιστευτήρια, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων πιστοποιήσεων όπως πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός προγραμματιστής (CFP) ή ναυλωμένος χρηματοοικονομικός αναλυτής (CFA).

Εάν εγγραφείτε για συνεχείς υπηρεσίες οικονομικού προγραμματισμού, θα έχετε μια πάγια χρέωση 50 $ ανά μήνα. Τόσο οι συμβουλευτικές όσο και οι αμοιβές συνεχούς προγραμματισμού είναι διαπραγματεύσιμες με τον σύμβουλό σας.

Προγράμματα διαχειριζόμενου λογαριασμού

Η Ameriprise προσφέρει πολλά προγράμματα διαχειριζόμενων λογαριασμών, γνωστά και ως προγράμματα ομαδικής χρέωσης. Με αυτούς τους λογαριασμούς, θα πληρώνετε μια ενιαία, συνδυασμένη ετήσια χρέωση με βάση την αξία του λογαριασμού σας. Η κατ’ αποκοπή αμοιβή περιλαμβάνει την ετήσια συμβουλευτική αμοιβή και τις περισσότερες αμοιβές μεσιτείας, όπως προμήθειες και έξοδα συναλλαγής.

Με το Ameriprise, οι πληρωμές σας στο πακέτο ανέρχονται έως και 2% AUM. Για παράδειγμα, εάν επενδύσετε 100.000 $ σε έναν λογαριασμό που διαχειρίζεται η Ameriprise, η μέγιστη ετήσια χρέωση θα είναι 2.000 $.

Ωστόσο, ορισμένοι τύποι διαχειριζόμενων λογαριασμών έχουν πρόσθετες χρεώσεις. Για παράδειγμα, ορισμένα από τα προγράμματα χωριστών λογαριασμών της εταιρείας έχουν επίσης μεμονωμένους διαχειριστές και αμοιβές τύπου διαχείρισης.

Πρόσθετες χρεώσεις λογαριασμού

Εάν δεν είστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα χρεώσεων του πακέτου Ameriprise, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε προμήθειες και άλλες αμοιβές μεσιτείας εκτός από την ετήσια αμοιβή συμβουλευτικής σας. Αλλά μην ανησυχείτε – αυτή η συμφωνία δεν είναι ασυνήθιστη για εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών συμβουλών.

Ameriprise Επενδυτικά Ελάχιστα

Η Ameriprise δεν δημοσιεύει ελάχιστα επενδυτικά στοιχεία για λογαριασμούς εκτός των προγραμμάτων διαχειριζόμενων λογαριασμών της. Εάν σκέφτεστε να επιλέξετε έναν σύμβουλο Ameriprise, επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο ή το πλησιέστερο υποκατάστημά σας στην Ameriprise για πληροφορίες σχετικά με τα ελάχιστα λογαριασμούς.

Ελάχιστα επενδύσεις Ameriprise έως το 2022 για προγράμματα διαχειριζόμενων λογαριασμών:

 • SPS Advantage και Active Portfolio: 25.000 $
 • Λογαριασμοί SPS Advisor: 100.000 $
 • Επιλέξτε ξεχωριστούς λογαριασμούς: 100.000 $ – 500.000 $ (ανάλογα με τη στρατηγική)

Υπηρεσίες που προσφέρει η Ameriprise

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο οικονομικό σας ταξίδι, η Ameriprise προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

 • Οικονομικός σχεδιασμός
 • Προγραμματισμός συνταξιοδότησης
 • Διαχείριση χαρτοφυλακίου
 • Ασφάλειες και προσόδους
 • Πιστοποιητικά Καταθέσεων (CD) και λογαριασμοί διαχείρισης μετρητών
 • Στεγαστικά δάνεια και δάνεια με τίτλους

Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τύπο του λογαριασμού σας, το Ameriprise προσφέρει τόσο διακριτική όσο και μη διακριτική διαχείριση λογαριασμού.

Η ανεξάρτητη διαχείριση επιτρέπει στον σύμβουλό σας να πραγματοποιεί συναλλαγές στον λογαριασμό σας χωρίς να λαμβάνει άδεια για κάθε συναλλαγή. Η διακριτική διαχείριση σημαίνει ότι εσείς και ο σύμβουλός σας θα συζητήσετε κάθε συναλλαγή πριν την πραγματοποιήσετε.

Τέλος, αφού γίνετε επίσημα πελάτης, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε διάφορα χρηματοοικονομικά εργαλεία, όπως πούλια μετοχών και έρευνα αγοράς. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους πόρους διαθέσιμους όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας.

Τρέχουσες Επενδύσεις

Ενώ η εστίαση της Ameriprise είναι στους “συνηθισμένους Αμερικανούς”, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επενδύσεων που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

 • Μερίδια
 • Δεσμούς
 • Επιλογές
 • Δομημένες σημειώσεις
 • Αποταμιευτικά προγράμματα κολλεγίων
 • Καταπιστεύματα επενδύσεων μονάδων (UIT)
 • Διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) και αμοιβαία κεφάλαια
 • Εναλλακτικές επενδύσεις
 • Ετήσιες καταθέσεις

Πειθαρχικές γνωστοποιήσεις Ameriprise

Η Ameriprise έχει μια σειρά από πειθαρχικές γνωστοποιήσεις που αναφέρονται στην SEC τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο με μια εταιρεία στο μέγεθος της Ameriprise. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις γνωστοποιήσεις της εταιρείας και να ερευνήσετε μεμονωμένους συμβούλους Ameriprise πριν υπογράψετε στη διακεκομμένη γραμμή.

Δείτε το ιστορικό αποκάλυψης της Ameriprise

Όλες οι εταιρείες RIA υποχρεούνται να δημοσιεύουν πειθαρχικές καταστάσεις που ελήφθησαν τα τελευταία δέκα χρόνια. Επισκεφτείτε τη Σελίδα Αναφοράς Αποκάλυψης (DRP) της Ameriprise με την SEC.

Εξερευνήστε έναν Personal Ameriprise Advisor

Όταν βρείτε έναν σύμβουλο Ameriprise, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BrokerCheck της FINRA για να δείτε εάν ο σύμβουλος έχει πειθαρχικά αρχεία. Εισαγάγετε το όνομα του συμβούλου στο πλαίσιο με την ένδειξη “άτομο” και μπορείτε να ελέγξετε το αρχείο αποκάλυψης του μεσίτη, τα χρόνια εμπειρίας και πολλά άλλα.

Ψάχνετε για Οικονομικό Σύμβουλο;

Συνδεθείτε με έναν προεπιλεγμένο οικονομικό σύμβουλο σε 3 λεπτά

Ψάχνετε για Οικονομικό Σύμβουλο;

Συνδεθείτε με έναν προεπιλεγμένο οικονομικό σύμβουλο σε 3 λεπτά

Leave a Comment