9 ιστορίες που πρέπει να παρακολουθήσετε

Μια περίληψη των κορυφαίων δελτίων τύπου της εβδομάδας στον χρηματοοικονομικό κλάδο από το PR Newswire

Νέα Υόρκη, 9 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Με χιλιάδες δελτία τύπου που δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα στο PR Newswire. Δεν μπορείτε να χάσετε τις ιστορίες της εβδομάδας για να βοηθήσετε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον χρηματοπιστωτικό κλάδο να παραμείνουν στην κορυφή των πιο δημοφιλών και δημοφιλών εκδόσεων της εβδομάδας.

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τον τίτλο (με σύνδεσμο προς το πλήρες κείμενο) και ένα απόσπασμα από κάθε ιστορία. Κάντε κλικ στους τίτλους του δελτίου τύπου για πρόσβαση στα συνοδευτικά στοιχεία πολυμέσων με δυνατότητα λήψης.

 1. Ανακοίνωση του μαθήματος MasterClass Κρυπτονόμισμα και Blockchain
  Κρυπτονόμισμα και το blockchain έχει τη δυνατότητα να διαταράξει το χρηματοπιστωτικό σύστημα», είπε Ντέιβιντ Ρότζερ, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του MasterClass. «Με το τοπίο να αλλάζει γρήγορα κάθε μέρα, συγκεντρώνουμε βασικές φωνές του κλάδου για να βοηθήσουμε τα μέλη να αποκτήσουν θεμελιώδη κατανόηση. κρυπτο και το οικοσύστημα blockchain.
 2. Το 44% των Αμερικανών έχει μια πληθωριστική παρενέργεια, η πιο δημοφιλής με τη Gen Zers
  Ο πληθωρισμός αναγκάζει τους Αμερικανούς να βασίζονται σε επιπλέον εισόδημα, καθώς το 43% χρειάζεται χρήματα από την πλευρά του για να πληρώσει βασικά έξοδα ή λογαριασμούς και το 71% δεν είναι σίγουρο ότι θα ήταν ακόμα σε θέση να εξοφλήσει όλο το χρέος του αν το έκανε. ο πανικός είχε φύγει.
 3. Το LendingClub αποκτά 1 δισεκατομμύριο δολάρια Προσωπικό χαρτοφυλάκιο δανείων
  Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από μεμονωμένα δάνεια που προέρχονται από την αγορά του LendingClub που θα υποστηρίξουν μια αυξανόμενη ροή εσόδων επαναλαμβανόμενων καθαρών εσόδων από τόκους.
 4. Ο αστέρας του ποδοσφαίρου Josh Allen συνεργάζεται με την ForgiveCo 10 εκατομμύρια δολάρια Καταναλωτικό Χρέος Οι επωνυμίες έχουν συνεργαστεί με τη ForgiveCo για να στοχεύσουν κοινότητες ανθρώπων που έχουν ανάγκη και να αγοράσουν τα χρέη τους σε δέσμες χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούν οι συλλέκτες χρεών – δανεισμός για σεντς στο δολάριο. Αντί να συσσωρεύουν χρέος, το συγχωρούν, μειώνοντας την οικονομική δυσπραγία για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη.
 5. Τα δεδομένα της BofA βρίσκουν τους καταναλωτές ανθεκτικούς το 2022, έτοιμοι να ξεκινήσουν το 2023 σε αξιοπρεπή οικονομική μορφή
  Παρά τις χαμηλές δαπάνες λιανικής τον Νοέμβριο, οι αγορές για τις διακοπές αυξάνονται και η BofA Data δείχνει σημαντική αύξηση στις αγορές Buy Now Pay Later.
 6. Dark Knight: Το 8% των στεγαστικών δανείων του 2022 τώρα λαμβάνεται υποβρύχια. Δάνεια FHA Δείτε Αύξηση προεπιλογών προπληρωμών
  Ως πρόεδρος της Black Knight Data & Analytics Μπεν Γκραμπόσκε εξηγεί ότι ένα περιβάλλον που συνήθως είναι ώριμο για απότομες μειώσεις στις τιμές των κατοικιών έχει αντισταθμιστεί κάπως από τα στάσιμα επίπεδα αποθεμάτων προς πώληση.
 7. Η S&P Global εξαγοράζει την επιχείρηση Shades of Green από εδώ ΚΙΚΕΡΩΝΑΣ Ο παγκόσμιος κόσμος του χρέους ESG έχει αναπτυχθεί γρήγορα για να φτάσει 4,5 τρισεκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με τώρα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια Πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Διεθνών Χρηματοοικονομικών. Το Shades of Green παρέχει ανεξάρτητες, βασισμένες σε έρευνα, αναθεωρήσεις από δεύτερους φορείς χρηματοδότησης πλαισίων χρηματοδότησης και εκτιμήσεις κλιματικών κινδύνων που βασίζονται στην επιστήμη του κλίματος και δηλώσεις επιπτώσεων που σχετίζονται με το πράσινο, την ανθεκτικότητα και τη βιωσιμότητα.
 8. «Φρικτό»: Σχεδόν οι μισοί επενδυτές ελέγχουν το συνταξιοδοτικό τους υπόλοιπο 3 φορές την εβδομάδα Αυτή η συνήθεια είναι πιο κοινή μεταξύ των γυναικών παρά των ανδρών (53% έναντι 34%), αν και οι άνδρες είναι ελαφρώς πιο πιθανό από τις γυναίκες να εκφράσουν φόβο για το μακροπρόθεσμο οικονομικό τους μέλλον (55% έναντι 49%, αντίστοιχα).
 9. Η Zillow ανακοίνωσε τις 10 κορυφαίες μετρό για αγοραστές για πρώτη φορά σπίτι το 2023
  “Αυτά τα μετρό είναι πιθανά hot spots για τους αγοραστές για πρώτη φορά κατοικιών”, δήλωσε ο Orphe Divounguy, επικεφαλής οικονομολόγος της Zillow. Είναι προσιτό. Μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για να εξοικονομήσετε προκαταβολή σε σύγκριση με άλλες περιοχές της χώρας.”

Διαβάστε περισσότερα από τα τελευταία οικονομικά δελτία από το PR Newswire και παρακολουθήστε τα καλύτερα δελτία τύπου ακολουθώντας. @PRNfinance στο Twitter.

Βοηθώντας τους δημοσιογράφους να παραμείνουν ενήμεροι για τα Industry News

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρόσφατα δελτία τύπου που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές και τα μέσα ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι μπορούν να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη ροή ειδήσεων με το PR Newswire για τους δημοσιογράφους για να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με δημοσιεύσεις σχετικές με την κάλυψή τους.

Μετά την εγγραφή, οι δημοσιογράφοι, οι bloggers και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ακόλουθα δωρεάν χαρακτηριστικά:

 • Εξατομίκευση: Δημιουργήστε μια εξατομικευμένη ροή ειδήσεων που παρέχει σχετικές ειδήσεις απευθείας στα εισερχόμενά σας. Προσαρμόστε τη ροή ειδήσεων με λέξεις-κλειδιά, κλάδο, θέμα, γεωγραφία και άλλα.
 • Φωτογραφίες και βίντεο: Χιλιάδες στοιχεία πολυμέσων είναι διαθέσιμα για λήψη και προσθήκη στην επόμενη ιστορία σας.
 • Ειδικοί στο αντικείμενο του θέματος: Επισκεφτείτε το ProfNet, μια βάση δεδομένων ειδικών του κλάδου για να συνδέσετε ως πηγή ή να αναφέρετε στα άρθρα σας.
 • Σχετικοί πόροι: Ειδήσεις πολυμέσων, συμβουλές συγγραφής, επερχόμενες εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Διαβάστε και εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, το Beyond Bylines, που εστιάζει σε δημοσιογράφους και μπλόγκερ.

Σχετικά με το PR Newswire και το PR Newswire για δημοσιογράφους

Για περισσότερα από 65 χρόνια, η PR Newswire είναι ηγέτης του κλάδου με το μεγαλύτερο, πιο ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής έντυπων, ραδιοφώνων, περιοδικών, τηλεοπτικών σταθμών, οικονομικών πυλών και εμπορικών εκδόσεων. Το PR Newswire έχει μια απαράμιλλη παγκόσμια εμβέλεια με περισσότερες από 200.000 δημοσιεύσεις και 10.000 ιστότοπους και είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 170 χώρες και 40 γλώσσες.

Το PR Newswire for Journalists (PRNJ) είναι μια αποκλειστική κοινότητα με πάνω από 20.000 δημοσιογράφους, bloggers και influencers που συνδέονται σε λογαριασμούς PRNJ αναζητώντας ειδικά ιδέες για ιστορίες. Το PR Newswire ερευνά διεξοδικά αυτήν την κοινότητα και επαληθεύει την ταυτότητά τους ως μέλος του Τύπου, blogger ή influencer. Οι χρήστες του PRNJ καλύπτουν πάνω από 200 beats και verticals.

Επικοινωνήστε με την ομάδα με τις ερωτήσεις σας [email protected].

ΠΗΓΗ PR Newswire

Leave a Comment