6 δωρεάν εφαρμογές που θα φέρουν επανάσταση στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Το ψηφιακό μάρκετινγκ κατακλύζει τον κόσμο, μάλιστα έχει αναφερθεί ότι το 2024 οι δαπάνες για το ψηφιακό μάρκετινγκ σχεδόν θα διπλασιαστούν από το 2019! Προφανώς, το να είσαι μπροστά από την καμπύλη είναι απαραίτητο, και γενικά σε αυτό έρχεται να παίξει μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ προσφέρει στρατηγική και εξειδικευμένες δεξιότητες, αλλά για τα ενδιάμεσα, υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε, να βελτιστοποιήσετε και να εκτελέσετε το μάρκετινγκ σας και να σας βάλουν στο σωστό δρόμο για μεγάλα αποτελέσματα.

Μετά από 5 χρόνια εργασίας ως Account Manager σε διάφορα γραφεία μάρκετινγκ, έχω συγκεντρώσει τα αγαπημένα μου εργαλεία που με βοηθούν να παραμένω οργανωμένη, δημιουργική και να ενημερώνομαι. Και το καλύτερο από όλα, όλα προσφέρουν μια ΔΩΡΕΑΝ έκδοση!

Τελευταίο πέρασμα

Το Lastpass είναι ένας δωρεάν διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που διατηρεί τους κωδικούς σας ασφαλείς στο διαδίκτυο, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή εφαρμογή.

Γιατί αγαπώ – Το Lastpass δεν είναι μόνο εύκολο στα μάτια, αλλά και πολύ απλό στη χρήση. Μου αρέσει ο πίνακας εργαλείων γιατί σας παρέχει μια πολύ χρήσιμη επισκόπηση όλων των λογαριασμών σας – είναι απλώς πιο εύκολο από ποτέ να διαχειρίζομαι την ασφάλειά μου στο διαδίκτυο!

Photopea

Το Photopea είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών. Σίγουρα, μπορεί να μην ταιριάζει με το photoshop ή με άλλα αντίστοιχά του επί πληρωμή, αλλά αν χρειάζεται απλώς να ξύσετε την επιφάνεια όταν πρόκειται για γραφικό σχεδιασμό, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική!

Γιατί αγαπώ – Όταν ολοκληρωθεί η αρχική εγκατάσταση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Μου αρέσει επίσης που το Photopea έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να ανοίγει και να επεξεργάζεται διαφορετικούς τύπους αρχείων, όπως:

 • PSD
 • PDF
 • Όλα συμπεριλαμβάνονται
 • XD
 • Σκίτσο
 • Αρχεία XCF
 • RAW εικόνες
 • GIF
 • JPG
 • PNG
 • ΜΙΚΡΗ ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ
 • SVG

Canva

Ένα άλλο πρόγραμμα γραφικού σχεδιασμού? Δεν χρειάζεστε εμπειρία για να σχεδιάσετε γραφικά με το Canva. Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία γραφικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απλά βίντεο, παρουσιάσεις, διαφάνειες, αφίσες και άλλα οπτικά στοιχεία!

Γιατί αγαπώ – Με ένα ευρύ φάσμα προσαρμόσιμων προτύπων και δωρεάν εικόνων, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τις γραμματοσειρές και τα χρώματα στο πρότυπο ή να δημιουργήσετε τις δικές σας. Γρήγορα και εύκολα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο, να προσθέσετε το αντίγραφο και τις εικόνες σας και να κάνετε μερικές τροποποιήσεις!

Ανοίξτε το

Ξοδεύετε πολύ χρόνο ψάχνοντας για δωρεάν εικόνες; Με το Unsplash, το σπίτι των δωρεάν εικόνων, ο πόνος σας έχει φύγει.

Γιατί αγαπώ – αυτό μιλάει από μόνο του. Αν και οι συλλογές είναι λίγο πιο περιορισμένες από τους ιστότοπους επί πληρωμή, το Unsplash διαθέτει μια μεγάλη συλλογή εικόνων από κατηγορίες που κυμαίνονται από κατοικίδια μέχρι επιχειρήσεις!

Trello

Γεια σου οργάνωση! Το Trello είναι το απόλυτο (και το προσωπικό μου αγαπημένο) εργαλείο διαχείρισης εργασιών. Μια λίστα υποχρεώσεων σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε εύκολα με άλλα μέλη της ομάδας. Είναι γρήγορο στην εγκατάσταση, απλό στη χρήση και ευκολότερο στη συντήρηση. Είτε χρησιμοποιείτε το Trello εσωτερικά είτε εξωτερικά ως προσωπική λίστα υποχρεώσεων ή ροή εργασιών, το Trello είναι ένα εξαιρετικό, δωρεάν εργαλείο για χρήση.

Γιατί αγαπώ – Για μένα, η αγάπη του Trello προέρχεται από την ευκολία που παρέχει αυτή η πλατφόρμα. Το Trello σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικούς πίνακες, για παράδειγμα, έχω έναν πίνακα για κάθε μεμονωμένο έργο ή πελάτη στον οποίο εργάζομαι. Μόλις ρυθμιστεί ο πίνακας σας, μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες. μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • να κάνουμε, να ολοκληρώσουμε και να εκπληρώσουμε
 • SEO, PPC και Social

Αφού ρυθμίσετε τις λίστες σας, μπορείτε να εκχωρήσετε κάρτες στα μέλη της ομάδας, να τους παρέχετε προθεσμίες και ετικέτες χρώματος για να προσδιορίσετε την ομάδα στην οποία ανήκουν. Υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, αλλά μόλις βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει, δεν θα κοιτάξετε ποτέ πίσω!

Hotjar

Χρειάζεστε βοήθεια για να αποκτήσετε πληροφορίες για τη συμπεριφορά των πελατών σας; Το Hotjar χρησιμοποιεί εργαλεία για να σας βοηθήσει να συνδέσετε τις κουκκίδες μεταξύ του τι συμβαίνει στον ιστότοπό σας και του γιατί συμβαίνει:

 • Χάρτες θερμότητας – Η χρήση αυτής της δυνατότητας σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε πού κάνουν κλικ, μετακινήσεις και κύλιση οι χρήστες στον ιστότοπό σας. Η ιδέα είναι ότι τα χρώματα στον χάρτη θερμότητας είναι οι περιοχές που τραβούν τη μεγαλύτερη προσοχή, μπορείτε να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τις περιοχές για να δείτε τον ακριβή αριθμό των κλικ.
 • Ηχογραφήσεις – Τα υπόλοιπα σημεία στον ιστότοπό σας; Αυτές οι αναπαραγωγές σάς επιτρέπουν να βλέπετε πού κάνουν κύλιση οι χρήστες, μετακινούν το ποντίκι (που δείχνει κυριολεκτικά μια κόκκινη γραμμή που ακολουθεί το ποντίκι) και πού οι άνθρωποι είναι θυμωμένοι όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε ολόκληρο το ταξίδι που έχει κάνει ο χρήστης.
 • Επικοινωνία – Το να ζητάτε σχόλια από πραγματικούς χρήστες είναι συχνά μια εξαιρετική ιδέα! Λαμβάνετε αρνητικά σχόλια; Ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής για να δείτε πού καταρρέουν όλα.
 • Ερωτήματα – Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, σωστά; Λάβετε σχόλια πραγματοποιώντας έρευνες στον ιστότοπό σας.

Γιατί αγαπώ – Αυτά τα ποιοτικά δεδομένα θα συμβάλουν στην κάλυψη των κενών και θα προσθέσουν πολλά στα υπάρχοντα εργαλεία ανάλυσης. Ενώ η δωρεάν βασική επιλογή προσφέρει περιορισμένη πρόσβαση, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για τον κόσμο της συμπεριφοράς των πελατών.

Λοιπόν, εκεί είναι. Σε ένα χώρο χιλιάδων εφαρμογών, διάλεξα και έβαλα πάνω από τα προσωπικά μου αγαπημένα – τα οποία θεωρώ ότι είναι κρυμμένα διαμάντια και με στήριξαν πραγματικά στα χρόνια της Διαχείρισης Λογαριασμού μου.

Θέλετε να φέρετε επανάσταση στο ψηφιακό μάρκετινγκ; Επικοινωνήστε με τη φιλική μας ομάδα σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!

Leave a Comment