4 λόγοι για τους οποίους οι Millennials πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο ασφάλισης ζωής σε μια εποχή πληθωρισμού

Εικόνα

ΣΙΚΑΓΟ, 24 Ιανουαρίου 2023 (GLOBE NEWSWIRE) — Ο έλεγχος του πληθωρισμού είναι αδύνατο έργο. Με συστάσεις από ειδικούς και καλοπροαίρετα αγαπημένα πρόσωπα, η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε μπορεί να είναι εξαιρετική για τους millennials. Μια συμβουλή που συζητείται συχνά σε περιόδους αβεβαιότητας είναι η ασφάλεια ζωής.

Τον περασμένο χρόνο, ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά οι νεότεροι Αμερικανοί, έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ασφάλιση ζωής. Περίπου το 31% των καταναλωτών λέει ότι η πανδημία του κορωνοϊού τους κάνει πιο πιθανό να αγοράσουν ασφάλειες ζωής το επόμενο έτος, σύμφωνα με την Έρευνα Βαρόμετρου Ασφαλίσεων 2021 από τις μη κερδοσκοπικές εμπορικές ενώσεις LIMRA και Life Happens.

Σε περιόδους πληθωρισμού, η προτεραιότητα σε άλλη δαπάνη μπορεί να φαίνεται αντιπαραγωγική. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί λόγοι για τους οποίους κάθε χιλιετία θα πρέπει να εξετάζει την ασφάλιση ζωής —ειδικά την ασφάλιση ζωής χωρίς ιατρική εξέταση—ακόμα και κατά τη διάρκεια του πληθωρισμού.

1. Δημιουργήστε μια σταθερή επένδυση

Αυτοί οι δύο όροι μπορεί να φαίνονται άσχετοι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ασφάλεια ζωής και ο πληθωρισμός συνδέονται στενά. Ο πληθωρισμός συνοδεύεται από πολλές αβεβαιότητες. Όταν αγοράζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, το κύριο όφελος είναι ότι το συμβόλαιο είναι με ένα άτομο για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να πάει πουθενά. Σε αντίθεση με άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα, όπως οι μετοχές, που μπορεί να καταρρεύσουν κατά τη διάρκεια οικονομικών διακυμάνσεων, η ασφάλιση ζωής μπορεί να είναι ένα σταθερό χρηματοοικονομικό μέσο.

Έτσι, ενώ πολλά έχουν αλλάξει, η ασφάλιση ζωής μπορεί να παραμείνει ένα δίχτυ ασφαλείας. Σύμφωνα με τη LIMRA, όταν πρόκειται για τους λόγους για τους οποίους τα άτομα αγοράζουν ασφάλιση ζωής, οι τρεις κύριοι λόγοι είναι η κάλυψη των εξόδων κηδείας και των τελικών εξόδων, η αντικατάσταση χαμένων μισθών ή ημερομισθίων και η μεταφορά πλούτου ή η παρακαταθήκη. Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους κάποιος πρέπει να αγοράσει ασφάλεια ζωής, αλλά πιο συγκεκριμένα, εδώ είναι πρόσθετοι λόγοι για τους οποίους οι millennials θέλουν να αγοράσουν μία.

2. Παρέχετε χαμηλές τιμές

Όταν εμφανίζεται πληθωρισμός, η τιμή σχεδόν των πάντων ανεβαίνει, συμπεριλαμβανομένων του φυσικού αερίου και των ειδών παντοπωλείου. Δεδομένου ότι η οικονομία παίζει μεγάλο ρόλο στον καθορισμό των επιτοκίων, ένα μοτίβο υψηλού πληθωρισμού μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υψηλότερα επιτόκια παντού.

Με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες, σκεφτείτε να αγοράσετε ασφάλιση το συντομότερο δυνατό για να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε δυνητικά υψηλότερα επιτόκια σε ένα μήνα ή ακόμα και σε ένα χρόνο από τώρα. Να θυμάστε ότι η αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής επιτρέπει στον κάτοχο της ασφάλισης να κλειδώσει το επιτόκιο για ένα χρονικό διάστημα ή για ολόκληρη τη ζωή του.

3. Αγορά νωρίς = Περισσότερα χρήματα

Όσο πιο γρήγορα ένας ασφαλισμένος αγοράσει ασφάλιση ζωής, τόσο περισσότερα χρήματα μπορούν να αυξηθούν στο στοιχείο της αξίας μετρητών με την πάροδο του χρόνου. Όσο μεγαλύτερη είναι η πολιτική κάποιου, τόσο καλύτερα μπορεί να αντιμετωπίσει πράγματα όπως ο πληθωρισμός. Από την άλλη πλευρά, η αγορά αργότερα στη ζωή μπορεί να σημαίνει λιγότερη ανάπτυξη και λιγότερα χρήματα διαθέσιμα στο μέλλον. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής μπορεί να προσφέρουν μια πρόσθετη επιλογή inflation rider για να αυξήσουν την αξία του συμβολαίου.

4. Είναι πιο εύκολο να αγοράσεις έναν νεαρό άνδρα

Πρώτα απ ‘όλα, η αγορά ασφάλισης ζωής σε νεαρή ηλικία είναι ευκολότερη από ό, τι θα είναι αργότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ασφαλιστικές εταιρείες ζωής θέλουν να προσλάβουν πελάτες χαμηλού κινδύνου, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι. Αυτό όχι μόνο σημαίνει αποφυγή κουραστικών εργασιών όπως οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά σημαίνει και χαμηλότερες τιμές. Όσον αφορά τον πληθωρισμό, οι περισσότεροι προσπαθούν να μειώσουν το κόστος όπου είναι δυνατόν, και ενώ η αγορά ασφάλισης ζωής είναι ένα επιπλέον κόστος, είναι απίθανο να είναι τόσο προσιτό όσο είναι σήμερα.

Πώς να επιλέξετε το σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής

Όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα.

Συγκρίνετε τις ασφαλιστικές εταιρείες ζωής

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βρείτε την ασφαλιστική εταιρεία ζωής με το καλύτερο συμβόλαιο για τις ανάγκες σας είναι να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε την έρευνά σας. Συγκρίνετε εταιρείες και δείτε ποιες προσφέρουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για οικονομική σταθερότητα.

Εξετάστε τις ανάγκες κάλυψης

Μην κολλάτε να πληρώνετε ασφάλιστρα για ένα συμβόλαιο που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τρόπου ζωής σας. Αντίθετα, φροντίστε να υπολογίσετε πόσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τα προς το ζην των αγαπημένων σας.

Για να κλείσουμε τα πράγματα

Ως εκπαιδευτικοί σχετικά με τη σημασία της ασφάλισης ζωής, γνωρίζουμε ότι όταν οι άνθρωποι κατανοούν την ανάγκη και αγοράζουν ασφάλιση ζωής, μπορούν να πάρουν τον έλεγχο μιας σημαντικής πτυχής του οικονομικού τους μέλλοντος.

Η Fidelity Life δεν προσφέρει καμία ιατρική ασφάλιση ζωής και οι αγοραστές ασφάλισης ζωής μπορούν να συζητήσουν τις επιλογές τους με έναν αντιπρόσωπο ή να ψωνίσουν για προσφορές ασφάλισης ζωής στο διαδίκτυο. Οι αγοραστές πρέπει απλώς να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις προτού συνδυαστούν με τη σωστή πολιτική για τις ανάγκες τους.

Ο αιτών παρέχει πληροφορίες για να τους βοηθήσει να ταιριάξουν με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής που καλύπτει τις ανάγκες τους. Ένας αιτών μπορεί να επιλέξει μια πολιτική και στη συνέχεια να λάβει μια προσφορά στο διαδίκτυο ή με τη βοήθεια ενός εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου. Στη συνέχεια, η Fidelity Life θα καθοδηγήσει τον αιτούντα στη διαδικασία αίτησης και αγοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Λόρα Ζίμερμαν
Υπεύθυνος μάρκετινγκ
[email protected]
(312) 288-0068

Αυτό το περιεχόμενο παρέχεται μέσω της υπηρεσίας διανομής δελτίου τύπου στο Newswire.com.

Leave a Comment