4 αντίθετοι άνεμοι και 4 ουραίοι άνεμοι που αντιμετωπίζουν οι ηγέτες πωλήσεων και μάρκετινγκ

Στη VettaFi, στοχεύουμε να κρατάμε το δάχτυλό μας στον επενδυτικό παλμό. Κάθε χρόνο, πραγματοποιούμε περισσότερες από 300 έρευνες και φιλοξενούμε πάνω από 200 συγκεντρώσεις ψηφιακής κοινότητας για επενδυτές και οικονομικούς συμβούλους. Πάνω από 11 εκατομμύρια μέχρι στιγμής μοναδικοί επενδυτές επισκέφτηκαν το VettaFi διαδικτυακά φέτος για να ασχοληθούν με το περιεχόμενό μας ή να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία μας. Επιπλέον, μιλάμε με πραγματικούς συμβούλους και εκδότες κεφαλαίων όλων των μεγεθών κάθε μέρα για να κατανοήσουμε καλύτερα τι τους κάνει να ξεχωρίζουν και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Ακούμε με την πρόθεση να κατανοήσουμε και να αναζητήσουμε μοτίβα. Μερικοί από τους αντίθετους ανέμους που θα αντιμετωπίσουν οι ηγέτες των οικονομικών υπηρεσιών και του μάρκετινγκ το 2023.

Κεφαλή άνεμοι

  1. Πληροφορίες ή πεθάνει. Ο κόσμος γίνεται γρήγορα ψηφιακός και η επόμενη γενιά επενδυτών είναι ψηφιακοί ντόπιοι. Οι έξυπνοι οργανισμοί χρησιμοποιούν αυτή τη νοοτροπία της ψηφιακής πρώτης για να παρακολουθούν το “Data DNA” των επενδυτών για όλα τα τμήματα της αγοράς τους και οι καλύτεροι οργανισμοί δημιουργούν μια προσβάσιμη και ασφαλή ενιαία πηγή αλήθειας (SSOT) για να παρακολουθούν και να προσελκύουν τους πελάτες τους.
  2. Είναι μια γεμάτη αγορά. Ακόμη και οι έξυπνες νέες ιδέες πρέπει να ανταγωνίζονται στην αγορά για την προσοχή, ειδικά σε ώριμες αγορές. Με σχεδόν 400 νέα ETF να κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το 2022, η διαφοροποίηση είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ. Οι καλύτεροι εκδότες προϊόντων ξέρουν πώς να διατυπώνουν γρήγορα και αποτελεσματικά την πρόταση αξίας της προσφοράς τους. Η πραγματικά εξαιρετική επικοινωνία έχει τη δύναμη να μειώσει τον θόρυβο.
  3. Συμπίεση μισθών. Στην αγορά του ETF – αν και αυτό εφαρμόζεται σε πολλές αγορές σήμερα – η φθηνότερη δόση προϊόντων πωλείται ήδη στο ή κάτω από το οριακό κόστος παραγωγής. Κάθε προϊόν που φορτίζει περισσότερα από 10 bps χρειάζεται μια σταθερή ιστορία για να υποστηρίξει αυτή την αξία. Είναι λιγότερο δραματικό από ό,τι ακούγεται: πολλά προϊόντα έχουν επιτύχει φόρτιση 20-50 bps για μοναδικές εκθέσεις ή ακόμη και περισσότερα από 75 bps για μοναδικούς πελάτες ή ταλέντο. Το κόλπο είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με το πού βρίσκεται πραγματικά η αξία σου.
  4. Μεγάλη εναλλαγή προσωπικού. Η προσέλκυση και η διατήρηση ταλέντων ήταν πάντα το κλειδί, αλλά ποτέ δεν ήταν πιο δύσκολο. Ο συνδυασμός βαθιών κοινωνικών αλλαγών καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή από ό,τι είχαν εδώ και πολύ καιρό. Αυτό σημαίνει να κάνετε δύσκολες επιλογές σε όλα, από τις πολιτικές της WFH μέχρι τον τρόπο οργάνωσης των ομάδων για να χρησιμοποιούν εργαλεία που είναι πλέον συνηθισμένα από το Pandemic.

Ουρά άνεμοι

  1. ETF και ευρετηρίαση. Οι παθητικές στρατηγικές και τα πακέτα ETF έχουν κυριαρχήσει στον επενδυτικό κόσμο. Αυτό είναι απίθανο να αλλάξει σύντομα. Τα ETF βρίσκονται σε καλό δρόμο για τη δεύτερη καλύτερη χρονιά που έχουν καταγραφεί, με τις λύσεις χαμηλού κόστους να εξακολουθούν να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος των περιουσιακών στοιχείων. Η εποχή της εξήγησης πώς λειτουργεί ένας δείκτης ή ένα ETF πλησιάζει γρήγορα στο τέλος της.
  2. Σταθερό εισόδημα. Για πρώτη φορά σε σχεδόν μια γενιά, οι επενδυτές έχουν πρόσβαση σε ουσιαστικό εισόδημα και διατήρηση κεφαλαίου μέσω των αγορών ομολόγων. Ωστόσο, οι καινοτομίες στην τιμαριθμική αναπροσαρμογή ομολόγων και στα χαρτοφυλάκια ομολόγων έχουν πολλή δουλειά να κάνουν. Τα πάντα, από την αγορά και την πώληση μεμονωμένων ομολόγων μέχρι τον τρόπο ανάλυσης και χρήσης των ομολόγων σε χαρτοφυλάκια είναι ανοιχτά σε βελτίωση.
  3. Αναζωογονεί το λιανικό εμπόριο. Παρά την αστάθεια του 2022 και την αντίδραση λιανικής στις ειδήσεις κρυπτογράφησης, μια νέα γενιά επενδυτών κλίνει προς τη διαχείριση των χρημάτων τους είτε μέσω του Robinhood είτε μέσω του Vanguard. Υπάρχουν ελάχιστα σημάδια ότι το πανδημικό κύμα των λιανικών πωλήσεων υποχωρεί για να βάλει χρήματα κάτω από το χαλί.
  4. Αξίες Ακινήτων. Από τις επενδύσεις ESG έως τις μετοχές Meme, η ιδέα του *ιδιοκτήτη* των εταιρειών στις οποίες επενδύει έχει γίνει μέρος του αμερικανικού πολιτιστικού τοπίου. Καλώς ή κακώς, αυτό στο οποίο επενδύετε γίνεται όλο και περισσότερο αυτό που πιστεύουν οι Αμερικανοί. Ένα νέο κύμα προσαρμογής χαρτοφυλακίου έρχεται, δημιουργώντας έναν τεράστιο διάδρομο για έσοδα, καινοτομία προϊόντων και ακόμη περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

Ας συνεχίσουμε τη συνομιλία

Εάν δεν το έχετε ακούσει, θα συζητήσουμε πώς να επωφεληθείτε από αυτούς τους ουράνιους ανέμους και να μειώσετε τους αντίθετους ανέμους στο Exchange 5-8 Φεβρουαρίου.ντο. Γίνετε μέλος 2.000 μελών της επενδυτικής κοινότητας στο Miami Beach και συνδεθείτε με οικονομικούς συμβούλους, ηγέτες σκέψης και ειδικούς του κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για εγγραφή, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Exchange.

Επισκεφτείτε το για περισσότερες ειδήσεις, πληροφορίες και αναλύσεις VettaFi | Τάσεις ETF.

Leave a Comment