3 τρόποι για να βελτιστοποιήσετε την ασφάλεια του κατοικίδιου σας

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων έχει πολλά οφέλη τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και για τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Getty Images/iStockphoto


Για τα περισσότερα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε την έρευνά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ασφάλιση. Εξοικειωθείτε με ένα συγκεκριμένο είδος ασφάλισης, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε χαμηλότερο επιτόκιο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια πιο ολοκληρωμένη πολιτική.

Ενώ πολλοί ενήλικες είναι εξοικειωμένοι με την ασφάλιση υγείας και τον τρόπο λειτουργίας της, τις γύρω γνώσεις άλλα είδη ασφάλισης μπορεί να μην είναι τόσο ισχυρή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, καλύπτει παραδοσιακά την ιατρική περίθαλψη για γάτες και σκύλους. Αν και δεν είναι τόσο αναγνωρισμένες όσο άλλες ασφάλειες, υπάρχει ασφάλιση για κατοικίδια πολυάριθμα πλεονεκτήματα τόσο για τους ιδιοκτήτες τους όσο και για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Αντίστοιχα, βοηθά να κατανοήσουμε τις αποχρώσεις αυτής της μοναδικής άμυνας για να αποκομίσουμε το πλήρες όφελος.

Εάν σκέφτεστε την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, ξεκινήστε με μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

3 τρόποι για να βελτιστοποιήσετε την ασφάλεια του κατοικίδιου σας

Είτε σκέφτεστε να αγοράσετε ή να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο – είτε έχετε ήδη ένα – ακολουθούν τρεις τρόποι για να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων σας.

Ξεκινήστε νωρίς

Οι ασφαλιστικές εταιρείες προτιμούν τους νέους – όταν ο ασφαλισμένος είναι υγιής και οι απαιτήσεις είναι λίγες. Η ασφάλιση κατοικίδιων δεν είναι διαφορετική. Η αγορά ασφάλισης όταν το κατοικίδιό σας είναι μικρό είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιστοποιήσετε το συμβόλαιό σας.

Μπορεί να παρέχει στους ιδιοκτήτες από μικρή ηλικία χαμηλός βαθμός. Αν περιμένουν να γεράσει το κατοικίδιό τους και να αυξηθεί ο ασφαλιστέος κίνδυνος, μπορούν να αναμένουν ότι αυτός ο κίνδυνος θα αντικατοπτρίζεται στα ασφάλιστρά τους. Αλλά μια νεαρή γάτα ή σκύλος είναι συνήθως μια υγιής γάτα ή σκύλος. Ως εκ τούτου, δεν θα χρειαστεί να σπάσετε την τράπεζα για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων (γενικά 30-70 $ το μήνα για τους σκύλους και 15-40 $ το μήνα για τις γάτες).

Ένα άλλο όφελος από το να ξεκινήσετε όταν το κατοικίδιό σας είναι νέο και υγιές; Μπορείς να ξεφύγεις προϋπάρχουσες συνθήκες. Οι πάροχοι ασφάλισης κατοικίδιων ζώων ενδέχεται να κάνουν διακρίσεις σε βάρος κατοικίδιων ζώων με προϋπάρχουσες συνθήκες και να αποκλείουν αυτά τα ζητήματα από την κάλυψη. Αλλά εάν ενεργήσετε σύντομα, μπορείτε να πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας για πιο ολοκληρωμένη φροντίδα (και με χαμηλότερο κόστος) πριν εμφανιστούν προβλήματα υγείας.

Ξεκινήστε, λοιπόν, να ψωνίζετε για ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων πριν ανέβουν οι τιμές. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν προσφορά από την ασφαλιστική εταιρεία κατοικίδιων ζώων Lemonade τώρα εδώ.

Μιλήστε με τον κτηνίατρό σας

Ο κτηνίατρός σας δεν είναι απλώς κάποιος με τον οποίο πρέπει να μιλήσετε όταν χρειάζεστε φροντίδα ή αναπλήρωση με συνταγή. Σύμφωνα με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του στον τομέα αυτό, Ο κτηνίατρός σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων για τον γούνινο φίλο σου.

Ο κτηνίατρός σας γνωρίζει το κατοικίδιο ζώο σας και το ιατρικό ιστορικό του. Μάλλον είναι εξοικειωμένοι και αυτοί γένος, το ιατρικό ιστορικό της φυλής και τυχόν ασθένειες ή προβλήματα υγείας στα οποία μπορεί να είναι επιρρεπή. Ζητώντας από τον κτηνίατρό σας ασφάλεια για κατοικίδια, μπορείτε να προσαρμόσετε καλύτερα το συμβόλαιό σας σε ό,τι χρειάζεται ή θέλει το κατοικίδιο ζώο σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πληρώνετε για κάλυψη που δεν θα χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, ένας Γερμανικός Ποιμενικός είναι πιο πιθανό να χρειαστεί ιατρική διαδικασία για δυσπλασία ισχίου από άλλες ράτσες. Τα αγγλικά μπουλντόγκ και παρόμοιες ράτσες σκύλων είναι επιρρεπείς στο σύνδρομο απόφραξης του βραχυκεφαλικού αεραγωγού (BAOS).

Ο κτηνίατρός σας το γνωρίζει ήδη αυτό. Συμβουλευτείτε τους λοιπόν όταν αγοράζετε ασφάλεια για κατοικίδια.

Αγορά για παρόχους

Έχετε ποτέ ψωνίσει online μόνο για να βρείτε ένα προϊόν φθηνότερο σε άλλο ιστότοπο;

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια προσέγγιση για την αγορά ασφάλισης για κατοικίδια. Μην αποδεχτείτε την πρώτη πολιτική και πάροχο που σας προσφέρεται. Κάντε την έρευνά σας, συγκρίνετε και δείτε πού μπορείτε να βρείτε την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη φροντίδα με το χαμηλότερο κόστος. Ίσως εκπλαγείτε με αυτό που θα βρείτε στο τέλος.

Όταν αγοράζετε πολιτικές, απλώς φροντίστε να κάνετε μια σύγκριση μήλων με μήλα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μόνο για ατυχήματα για σκύλο 2 ετών 55 λιβρών, φροντίστε να λάβετε προσφορές από άλλους παρόχους για τον ίδιο τύπο συμβολαίου για σκύλο του ίδιου μεγέθους και ηλικίας. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μια ακριβή παράπλευρη σύγκριση προσφορών.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια προσφορά από την Spot ασφάλεια κατοικίδιων ζώων εδώ ή να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω πίνακα για να περιηγηθείτε σε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση κατοικίδιων είναι ένας μοναδικός και οικονομικά έξυπνος τρόπος για να προστατεύσετε τόσο το κατοικίδιο όσο και τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αγοράζοντας ένα πρόγραμμα νωρίς, χρησιμοποιώντας τον κτηνίατρό σας για καθοδήγηση και ψωνίζοντας για παρόχους, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε μια φθηνή αλλά ολοκληρωμένη πολιτική.

Leave a Comment