3 σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι πολύτιμα και οικονομικά προσιτά, αλλά και οι δύο ασφαλιστές πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη μορφή προστασίας.

Getty Images/iStockphoto


Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι ένας μοναδικός τρόπος για να προστατεύσετε το κατοικίδιο ζώο σας και το πορτοφόλι σας. Με την εγγραφή σας σε έναν πάροχο, μπορείτε να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα ασθενειών, θεραπειών και επισκέψεων – όλα αυτά τα πληρώνατε από την τσέπη σας. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορεί να είναι πολύτιμα και οικονομικά προσιτά, αλλά και οι δύο ασφαλιστές πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη μορφή προστασίας.

Κατά κάποιο τρόπο, η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι όπως οι περισσότερες άλλες παραδοσιακά είδη ασφάλισης – ο ασφαλισμένος πληρώνει για ένα πρόγραμμα (μηνιαίο ή ετήσιο) και ο πάροχος καλύπτει το κατοικίδιο για ένα προκαθορισμένο σύνολο θεμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι (π προϋπάρχουσες συνθήκες) η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων διαφέρει από άλλα, πιο γνωστά ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Αντίστοιχα, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει πρώτα να καταλάβει ένας πιθανός ιδιοκτήτης ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά ασφάλισης για κατοικίδια, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

3 σημαντικά πράγματα που πρέπει να καταλάβετε για την ασφάλιση κατοικίδιων ζώων

Τα νεότερα κατοικίδια είναι φθηνότερα στην ασφάλιση

Τα μικρότερα κατοικίδια είναι γενικά πιο υγιή κατοικίδια. Οπότε περιμένετε να πληρώσετε λιγότερα μωρόγάτες και γενικά νεαρά ζώα. Είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστούν συνεχή κτηνιατρική περίθαλψη, επομένως ο ασφαλιστής δεν θα χρειαστεί να κάνει τόσο τσιπ. Με άλλα λόγια: μην περιμένετε να αγοράσετε ασφάλεια για κατοικίδια και περιμένετε να είναι φθηνή. Όσο πιο γρήγορα ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας, τόσο χαμηλότερο θα είναι το επιτόκιο.

Ας σημειώσουμε μόνο ότι μερικά φύλα Τα σκυλιά και οι γάτες είναι πιο ακριβά στην ασφάλιση από άλλα. Έτσι, επειδή η ηλικία είναι η ίδια, μπορείτε γενικά να περιμένετε να πληρώσετε περισσότερα για τις ράτσες σκύλων Newfoundlands και Jack Russell Terrier από ό,τι για τα English Springer Spaniels ή Goldendoodles. Ομοίως, οι γάτες Αβησσυνίας και Περσίας είναι πιο ακριβές στην ασφάλιση από τις ράτσες της Βομβάης και της Σιβηρίας.

Τώρα εισάγετε την ηλικία του κατοικίδιου ζώου σας και μάθετε πόσο θα κοστίσει η ασφάλισή του.

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι στην αγορά

Ενώ η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή στους Αμερικανούς όσο η ασφάλεια ζωής ή υγείας, αυτό δεν σημαίνει ότι η κάλυψη είναι περιορισμένη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί πάροχοι στην αγορά που προσφέρουν μεγάλη ποικιλία τύπους πολιτικής και πεδία.

Υπάρχουν σχέδια μόνο για ατυχήματα που μπορούν να καλύψουν πράγματα όπως σπασμένα κόκκαλα ή καταπιμένα αντικείμενα (και συνήθως είναι φθηνά). Και υπάρχουν πιο ισχυρά σχέδια ατυχημάτων και ασθενειών, καθώς και ολοκληρωμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια για κατοικίδια. Ορισμένοι πάροχοι ασφάλισης κατοικίδιων ζώων προσφέρουν και τα τρία, ενώ άλλοι περιορίζουν τον τύπο των ασφαλιστηρίων συμβολαίων για τα οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτηση.

Κάντε λοιπόν την εργασία σας και ψωνίστε. Λαμβάνοντας προσφορές από τουλάχιστον τρεις παρόχους, θα είστε καλύτερα σε θέση να δημιουργήσετε μια βασική γραμμή για να προσδιορίσετε ποιος πάροχος είναι κατάλληλος για εσάς και το κατοικίδιό σας. Μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους στην αγορά χρησιμοποιώντας τον παρακάτω πίνακα.

Λειτουργεί με βάση την αποζημίωση

Η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων παρέχει την απαραίτητη οικονομική υποστήριξη για τον γούνινο φίλο σας. Καταλάβετε όμως ότι η οικονομική ενίσχυση δεν θα έρθει την ημέρα που θα επισκεφτείτε τον κτηνίατρό σας. Θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων και στη συνέχεια να υποβάλετε αξίωση στον πάροχο αποζημίωση. Ανάλογα με τον τύπο του συμβολαίου σας, θα σας επιστραφούν οι περισσότερες ή όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Υπάρχουν δύο κύριοι παράγοντες που καθορίζουν την αποζημίωση για εγκεκριμένες αξιώσεις: η έκπτωση και το ποσοστό πληρωμής, τα οποία επιλέγετε και τα δύο όταν εγγραφείτε», εξηγεί η ασφαλιστική εταιρεία κατοικίδιων ζώων Fetch by The Dodo.

“Το έκπτωση σας είναι το ποσό της κτηνιατρικής περίθαλψης που πρέπει να πληρώνετε για τον εαυτό σας κάθε χρόνο προτού σας αποζημιώσουμε για τις αξιώσεις σας. Επομένως, εάν η ετήσια έκπτωση σας είναι 300 $, πρέπει να πληρώσετε εγκεκριμένη κτηνιατρική περίθαλψη αξίας 300 $ προτού αρχίσουμε να σας αποζημιώνουμε.” , – ο ασφαλιστής.λέει.

“Το ποσοστό αποζημίωσής σας είναι το ποσοστό μιας εγκεκριμένης αξίωσης που μπορούμε να καλύψουμε. Για παράδειγμα, εάν το ποσοστό αποζημίωσης είναι 80% και υποβάλετε αξίωση 500 $, ενδέχεται να καλύψουμε έως και 400 $.”

Οπότε ναι, η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οικονομικού πόνου των πολλαπλών επισκέψεων στο γιατρό. Απλώς καταλάβετε ότι δεν θα είναι εγγυημένο αμέσως.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων προσφέρει πολλά οφέλη για τους ιδιοκτήτες: τόσο οικονομικά όσο και ιατρικά. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σχέδιο, βοηθάει να ξεκινήσετε νωρίς πριν αυξηθεί το κόστος του συμβολαίου με ένα μεγαλύτερο κατοικίδιο ζώο. Επίσης, ψωνίστε για παρόχους για να βρείτε το καλύτερο για τις ανάγκες σας. Και να θυμάστε, λειτουργεί σε ένα μοντέλο αποζημίωσης, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρητά ή πιστωτική κάρτα μαζί σας την ημέρα που θα πάτε στον κτηνίατρο.

Τώρα μπορείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης για κατοικίδια.

Leave a Comment