3 οφέλη της ασφάλισης ζωής χωρίς εξετάσεις

Η ασφάλιση ζωής χωρίς εξετάσεις μπορεί να παρέχει κάλυψη χωρίς αρχική ιατρική εξέταση.

Getty Images


Με τόσα χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί τι είναι καλό και τι κακό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ασφάλεια ζωήςέρχεται διαφορετικά τύπους, ποσά κάλυψης και μήκη.

Ασφάλιση ζωής διάρκειας Συνήθως είναι φθηνότερο να λάβετε πολιτικές που παρέχουν κάλυψη μόνο για μια συγκεκριμένη περίοδο. Ολόκληρη ασφάλεια ζωής Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια παρέχουν επίσης προστασία (και ελκυστικά ταμειακά αποθέματα) καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του αντισυμβαλλομένου. Είναι όμως και πιο ακριβά.

Είναι ένα είδος ασφάλισης ζωής που μπορεί να ισχύει τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χωρίς εξετάσεις ασφάλιση ζωής. Αυτό το είδος ασφάλισης είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα: όχι ιατρική εξέταση απαιτείται πολιτική. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την ασφάλεια από το όνομα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη γνώση.

Εάν είστε στην αγορά της ασφάλισης ζωής, ξεκινήστε με μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

3 οφέλη της ασφάλισης ζωής χωρίς εξετάσεις

Αν και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτό το είδος ασφάλισης, εδώ είναι τρία από τα πιο σημαντικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Δεν απαιτείται ιατρική εξέταση

Το πιο προφανές όφελος αυτού του είδους ασφάλισης είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό του. Με απλά λόγια: δεν θα χρειαστεί να υποβληθείτε σε ιατρική εξέταση για να λάβετε έγκριση για κάλυψη. Καθώς πολλοί πάροχοι απαιτούν πραγματικά ιατρική εξέταση και κατάλληλες εξετάσεις αίματος, ούρων και αρτηριακής πίεσης, αυτό μπορεί να είναι μια ελκυστική εναλλακτική λύση για προστασία.

Ίσως είστε νέοι και υγιείς και θέλετε απλώς να επιταχύνετε τη διαδικασία έγκρισης όσο το δυνατόν περισσότερο. Στη συνέχεια, η λήψη μιας ιατρικής εξέτασης μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ένα πρόγραμμα νωρίτερα από ό,τι αρχικά σχεδιάζατε να επισκεφτείτε έναν γιατρό. Ομοίως, εάν είστε ηλικιωμένοι και ανησυχείτε για το τι μπορεί να αποκαλύψει μια ιατρική εξέταση, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το είδος ασφάλισης και να μην ανησυχείτε για πιθανά αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ακολουθώντας αυτή τη διαδρομή, μπορείτε να περάσετε τις εξετάσεις και να πλησιάσετε ένα βήμα πιο κοντά στην ασφάλιση. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν εκτίμηση τώρα.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αιτούντων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, είτε νέος είτε μεγάλος είτε κάπου ενδιάμεσα, α χωρίς εξετάσεις ασφάλιση ζωής η πολιτική θα σας καλύψει. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αιτούντες που καπνίζουν ή έχουν ιστορικό καπνίσματος. Είναι επίσης γενικά καλό για όσους έχουν προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις που διαφορετικά θα μπορούσαν να περιορίσουν την ικανότητά τους να αγοράσουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Και αν έχετε ένα επάγγελμα υψηλού κινδύνου – το οποίο μπορεί να σας αποκλείσει από την κάλυψη με άλλο τύπο συμβολαίου – θα καλύπτεστε από μια πολιτική χωρίς εξετάσεις.

Εγγυημένα

Εάν μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής δεν σας απορρίψει λόγω έλλειψης ιατρικής εξέτασης και είναι πρόθυμη να σας καλύψει ανεξάρτητα από τις προϋπάρχουσες συνθήκες σας ή το ιστορικό καπνίσματος, η κάλυψή σας είναι βασικά εγγυημένη ανεξάρτητα από το πλαίσιο που ελέγχετε. εφαρμογή.

Η αίτηση για ασφάλεια ζωής μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία, ειδικά για άτομα που εμπίπτουν σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω κατηγορίες. Δεν ξέρεις καν πόσο και πόσο θα χωράς. Εάν δεν αποκλείεστε, θα πρέπει να ξεκινήσετε ξανά την εφαρμογή με άλλο πάροχο υπηρεσιών.

Ευτυχώς, η ασφάλιση ζωής χωρίς εξετάσεις εξαλείφει όλο αυτό το άγχος και την εργασία, επειδή η κάλυψη είναι εγγυημένη.

Συμπέρασμα

Οι προσωπικές συνθήκες του καθενός είναι διαφορετικές. Κατά συνέπεια, το είδος της ασφάλισης ζωής που λειτουργεί για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί καλά για ένα άλλο και το αντίστροφο. Αλλά η ασφάλιση ζωής χωρίς εξετάσεις αφαιρεί μεγάλο άγχος από την εξίσωση παρέχοντας κάλυψη χωρίς ιατρική εξέταση για ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων. Και είναι εγγυημένο!

Ξεκινήστε λοιπόν τώρα με μια δωρεάν προσφορά για να δείτε τι μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Leave a Comment