2 κύριοι λόγοι για να αγοράσετε γρήγορα ασφάλεια για κατοικίδια

Εάν αναζητάτε χαμηλότερο κόστος και πιο ολοκληρωμένη φροντίδα, θα πρέπει να λάβετε ασφάλεια για κατοικίδια το συντομότερο δυνατό.

Getty Images/iStockphoto


Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι ένας πολύτιμος και προσιτός τρόπος προστασίας του σκύλου ή της γάτας σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ασθενειών ή συνήθους ιατρικής φροντίδας. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν ή να επιλέξουν να πληρώνουν ένα μέσο ασφάλιστρο σε έναν πάροχο κάθε μήνα μειωμένο επιτόκιο αν πληρώνουν κάθε χρόνο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι ιδιοκτήτες μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα κατοικίδια και οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί θα προστατεύονται.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα χρηματοοικονομικά προϊόντα, ο χρόνος αγοράς είναι το κλειδί. Η ασφάλιση κατοικίδιων δεν είναι διαφορετική. Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτή τη μοναδική οικονομική προστασία, οι πιθανοί αντισυμβαλλόμενοι θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι αγοράζουν το συμβόλαιό τους την πιο κατάλληλη στιγμή. Για τους περισσότερους γονείς κατοικίδιων ζώων, αυτό σημαίνει να αναλάβουν δράση αργά ή γρήγορα. Οι λόγοι πίσω από αυτήν την προσφορά χρόνου σχετίζονται τόσο με το κόστος όσο και με τη φροντίδα.

Εάν είστε στην αγορά για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, ξεκινήστε λαμβάνοντας μια δωρεάν προσφορά, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε.

2 κύριοι λόγοι για να αγοράσετε γρήγορα ασφάλεια για κατοικίδια

Υπάρχουν δύο βασικά πλεονεκτήματα της εξασφάλισης ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου για κατοικίδια τώρα.

χαμηλότερη τιμή

Όσο πιο γρήγορα κάνετε αίτηση για ασφάλιση κατοικίδιων, τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι, φυσικά, εάν θέλετε να πληρώσετε χαμηλότερα ασφάλιστρα. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων λειτουργεί όπως οι περισσότεροι παραδοσιακοί τύποι ασφάλισης, καθώς οι νεότεροι, υγιέστεροι αιτούντες έχουν χαμηλότερα ασφάλιστρα. Όσο μεγαλύτερο είναι το κατοικίδιο ζώο σας, τόσο πιο επικίνδυνο είναι να ασφαλιστεί και τόσο πιο πιθανό είναι να χρειάζεται συνεχή ιατρική φροντίδα. Λόγω αυτού του κινδύνου και της πρόσθετης φροντίδας, ο ασφαλιστής θα έχει περισσότερους λογαριασμούς να πληρώσει. Αυτό θα αντικατοπτρίζεται στη συνέχεια σε υψηλότερα ασφάλιστρα για τον ιδιοκτήτη.

«Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων χρειάζονται περισσότερη υγειονομική περίθαλψη καθώς γερνούν…και το ίδιο ισχύει για τα κατοικίδιά τους», σημειώνει η εταιρεία ασφάλισης κατοικίδιων Lemonade. “Όταν αγοράζετε ασφάλεια για κατοικίδια, η ηλικία του κατοικίδιου ζώου σας θα επηρεάσει το μηνιαίο ασφάλιστρο.”

«Ενώ το κόστος της τροφής, των παιχνιδιών και των λιχουδιών παραμένει αρκετά σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής ενός κατοικίδιου ζώου, το κόστος της απροσδόκητης ιατρικής φροντίδας μπορεί να αυξηθεί δραματικά καθώς το κατοικίδιό σας γερνάει», εξηγεί η ασφαλιστική εταιρεία Pets Best.

Η χαμηλότερη τιμή είναι αναμφίβολα ο καλύτερος λόγος για να αγοράσετε γρήγορα ασφάλεια για κατοικίδια. Κάθε χρόνο, κινδυνεύετε να πληρώνετε περισσότερα για πιθανώς λιγότερη κάλυψη από ό,τι περιμένατε. Ξεκινήστε λοιπόν να ελέγχετε τις τιμές τώρα για να δείτε τι είναι κατάλληλο για το κατοικίδιό σας.

Περισσότερη κάλυψη

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων δεν λειτουργεί πάντα όπως η ασφάλιση υγείας για τους ανθρώπους. Ενδεικτική περίπτωση: οι πάροχοι ασφάλισης κατοικίδιων ζώων μπορούν και θα απορρίψουν το κατοικίδιό σας για οποιαδήποτε κάλυψη προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις. Επομένως, θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα πριν προκύψουν ιατρικά προβλήματα που εμποδίζουν την κάλυψη.

“Προϋπάρχουσα κατάσταση είναι οτιδήποτε συνέβη πριν από την εγγραφή ή κατά τη διάρκεια της περιόδου αναμονής”, εξηγεί το Fetch by The Dodo. «Όπως και άλλοι πάροχοι, δεν καλύπτουμε προϋπάρχουσες συνθήκες».

Η επιτόπια ασφάλεια κατοικίδιων ζώων δεν θα προστατεύσει ούτε από αυτούς τους τύπους ιατρικών προβλημάτων.

«Προϋπάρχουσα πάθηση είναι κάθε τραυματισμός ή ασθένεια που εμφανίζεται ή παρουσιάζει συμπτώματα πριν από την έναρξη της κάλυψης ή κατά τη διάρκεια της περιόδου αναμονής», αναφέρουν στον ιστότοπό τους. «Μια πάθηση θεωρείται προϋπάρχουσα είτε έχει διαγνωστεί επίσημα είτε όχι, αυτό που έχει σημασία είναι πότε εμφανίζεται ή πότε εμφανίζονται για πρώτη φορά τα συμπτώματα.

Ευτυχώς, αν ενεργήσετε τώρα ενώ το κατοικίδιο ζώο σας είναι νέο και υγιές (και προτού αναπτυχθούν νέες συνθήκες υγείας), μπορείτε να βάλετε το κατοικίδιό σας σε φυγή για πιο ισχυρή κάλυψη. Αν περιμένετε, αυξάνετε την πιθανότητα οποιαδήποτε ασφάλιση για την οποία εγκρίνεστε να είναι μόνο για επιλεγμένα είδη.

Ξεκινήστε λοιπόν να ψωνίζετε τώρα για να δείτε τι είδους προστασία είναι κατάλληλο το κατοικίδιό σας. Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να συγκρίνετε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους στην αγορά.

Συμπέρασμα

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορεί να είναι μια πολύτιμη και προσιτή εναλλακτική λύση σε ακριβούς λογαριασμούς και θεραπείες κτηνιάτρων. Είναι καλύτερο να ενεργήσετε γρήγορα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα πιθανό σχέδιο. Κάνοντας αίτηση για ασφάλεια κατοικίδιων τώρα, θα τοποθετηθείτε καλύτερα τόσο για χαμηλότερο κόστος όσο και για πιο ολοκληρωμένη φροντίδα.

Τώρα μπορείτε να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης για κατοικίδια.

Leave a Comment