Το WordPress κυκλοφορεί VIP Περιεχόμενο Σημασίας Αναφοράς 2023 — Αποκλειστική Έρευνα 1.500+ επαγγελματιών μάρκετινγκ σχετικά με την κατάσταση του μάρκετινγκ περιεχομένου

Πώς οι ομάδες περιεχομένου οδηγούν την ανάπτυξη, μετρούν τι λειτουργεί και σκέφτονται για το μέλλον. και γιατί το να βασίζεσαι στα δεδομένα θα πυροδοτήσει το μάρκετινγκ περιεχομένου όπως ποτέ άλλοτε

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, 25 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ – WordPress VIP (WPVIP), είναι κορυφαίος πάροχος και μέρος του WordPress Αυτοματισμοί πακέτο καινοτόμων εμπορικών σημάτων, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του σήμερα Έκθεση Content Matters 2023μια αποκλειστική επισκόπηση της κατάστασης του μάρκετινγκ περιεχομένου που βασίζεται σε μια έρευνα με πάνω από 1.500 επαγγελματίες του μάρκετινγκ, δημοσιογράφους, προγραμματιστές και στελέχη σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις βιομηχανίες B2B/B2C.

Καθώς είναι πιο δύσκολο από ποτέ να προσελκύσετε και να διατηρήσετε την προσοχή στο διαδίκτυο, η δημιουργία περιεχομένου που συνδέεται με το κοινό σας είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αυτό σημαίνει ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου δεν αποτελεί πλέον μέρος μιας στρατηγικής μάρκετινγκ μεγάλης εικόνας. Όλο το μάρκετινγκ είναι μάρκετινγκ περιεχομένου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε δει άνευ προηγουμένου αύξηση της ζήτησης για περισσότερο περιεχόμενο με ταχύτερους ρυθμούς. Στην πραγματικότητα, αυτή η ανάγκη φέρνει τους περισσότερους πελάτες μας στο WordPress VIP. Από την τελετή έναρξης Το περιεχόμενο έχει σημασία Σε μια αναφορά πέρυσι, μάθαμε ότι το 66% των επαγγελματιών μάρκετινγκ και των δημιουργών περιεχομένου θέλουν να παράγουν περισσότερο περιεχόμενο για να ανταποκριθούν στην ήδη υψηλή ζήτηση.

“Οι ηγέτες μάρκετινγκ περιεχομένου, οι συγγραφείς και οι συντακτικές ομάδες θέλουν αξιόπιστα δεδομένα για να παραδώσουν το σωστό περιεχόμενο τη σωστή στιγμή, στο σωστό κοινό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και στη συνέχεια να ποσοτικοποιήσουν τα αποτελέσματα”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του WordPress VIP. Νικ Γκέρνερτ.

“Δυστυχώς, πολλοί δεν έχουν εύχρηστα εργαλεία και πλατφόρμες, όπως τα αναλυτικά στοιχεία περιεχομένου, για να κατανοήσουν πραγματικά την απόδοση του περιεχομένου τους. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα συμπεράσματα από τη φετινή μας έρευνα.”

Κορυφαίες προτάσεις ανά κατηγορία από την Έκθεση Content Matters 2023

  • Πόροι: Οι ομάδες και οι προϋπολογισμοί εξακολουθούν να αυξάνονται παρά την οικονομική αβεβαιότητα. Στην πραγματικότητα, το 58% αναμένει ότι οι προϋπολογισμοί περιεχομένου του θα αυξηθούν το 2023.
  • Στρατηγική: Το 61% εξακολουθεί να δημιουργεί περισσότερο περιεχόμενο, αλλά η εστίαση μετατοπίζεται από την ποσότητα στην ποιότητα.
  • Analytics: Η μέτρηση της απόδοσης είναι το κλειδί για την απόδειξη της αξίας του περιεχομένου, αλλά μόνο το 46% χρησιμοποιεί πραγματικά δεδομένα για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.
  • Να σχεδιάσουν: Το μέλλον του περιεχομένου είναι λαμπρό, αλλά τα δεδομένα είναι η σπίθα.

«Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο σε αυτήν τη μελέτη είναι ότι παράγεται περισσότερο περιεχόμενο συνολικά, αλλά το ποσοστό των οργανισμών που δημιουργούν περισσότερο περιεχόμενο έχει μειωθεί ελαφρώς», είπε. Ρόμπερτ Ρόουζ Από το Content Marketing Institute. “Συνδυάστε το με τον (ακόμα) μικρό αριθμό εταιρειών (46%) που χρησιμοποιούν δεδομένα για να οδηγήσουν σε αποφάσεις περιεχομένου και θα δείτε ότι οι περισσότερες εταιρείες απογοητεύονται από την προσπάθεια να βρουν σκοπό για μια μεγαλύτερη στρατηγική. Το περιεχόμενο είναι σημαντικό, αλλά εξακολουθεί να μην είναι εκλαμβάνεται ως στρατηγική επιχείρηση.» δεν γίνεται».

“Το WordPress VIP και το ενσωματωμένο Parse.ly Analytics το αλλάζουν αυτό”, δήλωσε ο Gernert. «Δίνουμε σε όλους —δημιουργούς περιεχομένου, συγγραφείς, συντακτικές ομάδες— στον οργανισμό εργαλεία μέτρησης σε πραγματικό χρόνο για να επικεντρωθούν στη στρατηγική ψηφιακού περιεχομένου, να αποδείξουν την αξία του περιεχομένου για την επιχείρηση και να προσφέρουν μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιεχομένου που οδηγεί σε ουσιαστικά επιχειρηματικά αποτελέσματα».

Κατεβάστε την Έκθεση Content Matters 2023 εδώ.

Σχετικά με το WordPress VIP

Βασισμένο στην ευελιξία και την πανταχού παρουσία του WordPress, WordPress VIP επιτρέποντας σε περισσότερους δημιουργούς περιεχομένου να δημιουργούν περιεχόμενο πιο γρήγορα για ένα μεγαλύτερο κοινό. Και να το παραδώσουν στα ψηφιακά κανάλια της επιλογής τους. με ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία περιεχομένου που υποστηρίζονται από Parse.ly, Η πλατφόρμα CMS μας διευκολύνει τους δημιουργούς και τους εμπόρους να εργάζονται με δεδομένα, παρέχοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να επικεντρωθούν στη στρατηγική περιεχομένου και να αποδείξουν την απόδοση επένδυσης (ROI). Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία μας σε επίπεδο επιχείρησης, μπορούν να είναι σίγουροι ότι χτίζουν σε μια σταθερή, επεκτάσιμη βάση. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δουλειά που κάνουμε με πελάτες όπως Salesforce, Microsoft και Spotify https://wpvip.com.

Σχετικά με το Automattic

Αλογο Αυτόματο στόχος μας είναι να κάνουμε το διαδίκτυο καλύτερο. με προϊόντα όπως WordPress.com, WooCommerce, Jetpackκαι WordPress VIP, παρέχουμε στους πελάτες φιλοξενία ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό εμπόριο, ασφάλεια και αντίγραφα ασφαλείας, εταιρική υποδομή και πολλά άλλα. υποστηρίζουμε μέσω Η Automattic είναι μια εταιρεία διανομής με περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους από 98 χώρες. Πιστεύουμε στον ανοιχτό κώδικα και η συντριπτική πλειονότητα της δουλειάς μας είναι διαθέσιμη υπό την GPL. Ακολουθησε μας Κελάδημα, Facebookκαι YouTube.

ΠΗΓΗ WPVIP Inc.

Leave a Comment