Το TravelInsurance.com, ο κορυφαίος ιστότοπος σύγκρισης ταξιδιωτικής ασφάλισης, έχει πάνω από 90.000 κριτικές αγοραστών στις ΗΠΑ | Εθνικά Νέα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Νέα Υόρκη, 24 Ιανουαρίου 2023 (SEND2PRESS NEWSWIRE) — Η TravelInsurance.com ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεπεράσει τις 90.000 κριτικές πελατών στο Shopper Approved, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κριτικών πελατών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι επαληθευμένες κριτικές πελατών έχουν οδηγήσει σε συνολική βαθμολογία 4,9 στα 5 αστέρια και 78.000 κριτικές έχουν λάβει τέλεια βαθμολογία 5 αστέρων. Το TravelInsurance.com έχει αυτήν τη στιγμή τον υψηλότερο αριθμό κριτικών τρίτων από οποιαδήποτε εταιρεία στον κλάδο ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Οι επαληθευμένες κριτικές αγοραστών για το TravelInsurance.com προέρχονται από ενεργούς πελάτες που πληρώνουν και έχουν πραγματοποιήσει πρόσφατες επαληθευμένες αγορές. Κάθε πελάτης έχει την ευκαιρία να παρέχει αμερόληπτα σχόλια σχετικά με την εμπειρία του με την TravelInsurance.com. Ως αποτέλεσμα, οι νέοι επισκέπτες μπορούν να εμπιστεύονται την αυθεντικότητα των κριτικών και να εμπιστεύονται την υπηρεσία που παρέχει το TravelInsurance.com.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση βοηθά στην προστασία από το απροσδόκητο προστατεύοντας παράλληλα την οικονομική επένδυση του καταναλωτή στα ταξίδια του. Δυστυχώς, οι ταξιδιώτες συχνά ασχολούνται με ιστότοπους που δεν είναι διαφανείς και προσφέρουν γενική κάλυψη μόνο από έναν ασφαλιστικό πάροχο. Αντίθετα, το TravelInsurance.com προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευελιξία να επιλέγουν πολιτικές με επαρκή κάλυψη που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό τους.

Το TravelInsurance.com έχει αναστατώσει τον κλάδο ταξιδιωτικής ασφάλισης με μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα που επιτρέπει στους αγοραστές να αναζητούν, να συγκρίνουν και να αγοράζουν ασφαλιστικούς παρόχους κορυφαίας αξιολόγησης στην αγορά. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να επιλέξουν πρόσθετη κάλυψη, να δουν τυχόν όρια κάλυψης, απαιτούμενες εκπτώσεις και άλλα. Η πλατφόρμα απλοποιεί τη διαδικασία ηλεκτρονικών αγορών και οι πελάτες μπορούν να ερευνήσουν και να αγοράσουν με ασφάλεια τις πολιτικές τους μέσω του TravelInsurance.com. Μετά την αγορά, η νέα ταξιδιωτική ασφάλιση αποστέλλεται μέσω email στον πελάτη μέσα σε λίγα λεπτά.

Η TravelInsurance.com δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και πολιτικές. Η ολοκληρωμένη ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να βοηθήσει στην αποζημίωση ενός καταναλωτή για χαμένα έξοδα λόγω απώλειας αποσκευών, ιατρικών έκτακτων περιστατικών, καθυστερήσεων ταξιδιού, ακυρώσεων ταξιδιού ή διακοπές ταξιδιού.

Η σημερινή ανακοίνωση καταδεικνύει την αξιόπιστη φήμη του TravelInsurance.com με πάνω από 90.000 κριτικές στο Shopper Approved. Για να δείτε τις κριτικές του TravelInsurance.com για το Shopper Approved, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.shopperapproved.com/reviews/travelinsurance.com/.

Επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.travelinsurance.com/ για να συγκρίνετε και να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση ή για περισσότερες πληροφορίες και ταξιδιωτικές συμβουλές.

Σχετικά με το TravelInsurance.com:

Το TravelInsurance.com βοηθά στην απλούστευση του περίπλοκου κόσμου της ταξιδιωτικής ασφάλισης παρέχοντας στους καταναλωτές τον ευκολότερο τρόπο σύγκρισης και αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλισης online. Το TravelInsurance.com, μέλος της Ένωσης Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων της Αμερικής, ανήκει και λειτουργεί από την DigiVentures Holdings, LLC, ένα αδειοδοτημένο πρακτορείο που συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ασφαλιστές του κλάδου. Οι αγορές μπορούν να γίνουν απευθείας μέσω του ιστότοπου TravelInsurance.com, με τις πολιτικές να αποστέλλονται μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ:

Σύνδεσμος LOGO για πολυμέσα: https://www.Send2Press.com/300dpi/21-0312s2p-travelinsur-300dpi.jpg

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: TravelInsurance.com

Αυτό το δελτίο τύπου εκδίδεται από το Send2Press® Newswire για λογαριασμό της πηγής ειδήσεων (TravelInsurance.com) που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ακρίβειά του. Οι πληροφορίες πιστεύεται ότι είναι σωστές αλλά δεν είναι εγγυημένες. Αναγνωριστικό ιστορίας: 88174 APDF-R8.7

© 2023 Send2Press®, μια υπηρεσία δελτίου τύπου και ηλεκτρονικού μάρκετινγκ από τη NEOTROPE®, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Για να δείτε την αρχική έκδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.send2press.com/wire/leading-travel-insurance-comparison-site-travelinsurance-com-surpasses-90000-customer-reviews-on-shopper-approved-in – εμείς/

Αποποίηση ευθύνης: Το περιεχόμενο αυτού του δελτίου τύπου δεν δημιουργήθηκε από το Associated Press (AP).

Πνευματικά δικαιώματα 2023 Send2Press Newswire

Leave a Comment