Το Terminus μεγιστοποιεί τις διαφημιστικές δαπάνες για επαγγελματίες του μάρκετινγκ με ποσοστό απάτης μικρότερο από 3%

ΑΤΛΑΝΤΑ και ΙΝΔΙΑΝΑΠΟΛΗ–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–Η Terminus, η κορυφαία πλατφόρμα με επίκεντρο τον λογαριασμό για την αύξηση των εσόδων, ανακοίνωσε κορυφαία ποσοστά απάτης στον κλάδο των διαφημίσεων κάτω του 3%, δίνοντας τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να έχουν υψηλότερη απόδοση στις δαπάνες διαφήμισης, μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις τους.

Σύμφωνα με τη νέα αναφορά ABM Benchmark Report: B2B Digital Advertising, η οποία προσφέρει βέλτιστες πρακτικές για την επωνυμία, την ανταλλαγή μηνυμάτων και τις εικόνες, άλλες πλατφόρμες ABM αναφέρουν μέσο ποσοστό απάτης σε διαφημίσεις 8-20%. Σύμφωνα με έρευνα της Statista, η συνολική αξία της απάτης σε διαφημίσεις ξεπέρασε τα 81 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 και αναμένεται να ανέλθει στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2023. Με χαμηλότερα ποσοστά απάτης σε διαφημίσεις και κόστους ανά μίλι (CPM), οι πελάτες του Terminus εξοικονομούν συνεχώς χρήματα από απώλειες από διαφημιστική απάτη, ενώ κερδίζουν καλύτερη στόχευση και απήχηση καμπάνιας.

«Η δαπάνη διαφήμισης είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία γραμμής για τους CMOs. Όμως, με τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ υπό αυστηρό έλεγχο προϋπολογισμού, η απώλεια του σημείου στην απόδοση της διαφήμισης δεν αποτελεί επιλογή», ​​δήλωσε η Natalie Cunningham, Chief Marketing Officer, Terminus. «Η Terminus έχει το χαμηλότερο ποσοστό απάτης για διαφημίσεις στην αγορά. Και προσφέρουμε υψηλότερη προσέγγιση χρηστών και απόδοση επένδυσης (ROI) για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ, αυξάνοντας τις δαπάνες και οδηγώντας σε σημαντικά αποτελέσματα εσόδων. Είτε στοχεύουν καταναλωτές είτε επιτροπές προμηθειών – με το Terminus, οι έμποροι μπορούν να προσεγγίσουν το σωστό κοινό με το σωστό περιεχόμενο τη σωστή στιγμή.”

Για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να προσφέρουν πιο αποτελεσματικές, στοχευμένες διαφημίσεις, η Terminus έχει συγκεντρώσει στην αναφορά της μοναδικές πληροφορίες για την ανατομία των διαφημιστικών καμπανιών υψηλής απόδοσης. Αποκαλύπτει τάσεις στις στρατηγικές αντιγραφής διαφημίσεων, δημιουργικού, μορφής και καναλιού που μεγιστοποιούν τον αντίκτυπο στα έσοδα.

Οι βασικές πληροφορίες από τη νέα αναφορά ABM Benchmark Report: B2B Digital Advertising περιλαμβάνουν:

  • Το email και το LinkedIn αυξάνουν την απόδοση επένδυσης (ROI) για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Αν και οι διαφημίσεις σε υπογραφές εξερχόμενων email δεν κοστίζουν τίποτα για την τοποθέτηση ή το κλικ, έχουν τα υψηλότερα ποσοστά κλικ/εμφανίσεων. Οι διαφημίσεις LinkedIn μπορούν να φέρουν υψηλότερη τιμή έως και 30 $ ανά CPM, αλλά αυτές οι διαφημίσεις είναι ιδιαίτερα στοχευμένες σε δημογραφικά στοιχεία, κλάδους, μεγέθη εταιρειών και άλλα, και έχουν αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων έως και 0,60%.
  • Χρησιμοποιήστε μηνύματα και CTA για να διαφοροποιήσετε την επωνυμία. Μια στρατηγική ABM δίνει διαφημίσεις μπροστά στο σωστό κοινό, αλλά το περιεχόμενο εξακολουθεί να είναι σημαντικό. Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ θα πρέπει να δημιουργούν συνοπτικές προτάσεις αξίας και CTA χρησιμοποιώντας λιγότερες λέξεις, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν τους αναγνώστες να μάθουν περισσότερα σε μια σελίδα προορισμού ή έναν πόρο μάρκετινγκ. Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ πρέπει επίσης να διαφοροποιούν τα μηνύματα με βάση την τμηματοποίηση κοινού για να αυξήσουν την αφοσίωση, να χρησιμοποιούν ισχυρές φράσεις, όπως αποσπάσματα πελατών για να δείξουν την αποτελεσματικότητα της λύσης και να ευθυγραμμίσουν τα μηνύματα με τους συνολικούς στόχους της καμπάνιας.
  • Επιλέξτε εικόνες και χρώματα με σύνεση. Αν και τα γραφικά παραμένουν δημοφιλή, οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης φωτογραφιών ανθρώπων λόγω των υψηλότερων αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων των διαφημίσεων. Τα χρώματα φόντου μπλε, μαύρου και πράσινου αποδίδουν καλύτερα.

Το Terminus προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 δίκτυα διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 7.000 ιδιωτικών συμφωνιών αγοράς και premium καναλιών, όπως συνδεδεμένη τηλεόραση (CTV), ήχος και βίντεο. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στην έκθεση The Forrester Wave™: B2B Advertising Solutions, 3ο τρίμηνο 2022.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Terminus δημιουργεί ξεχωριστές διαφημιστικές εμπειρίες, επισκεφτείτε το Terminus.com. Αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη αναφορά ABM Benchmark Report: B2B Digital Advertising εδώ.

Σχετικά με το Terminus

Το Terminus είναι η κορυφαία πλατφόρμα με επίκεντρο τον λογαριασμό για αύξηση εσόδων. Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τις ομάδες που κυκλοφορούν στην αγορά για να οδηγήσουν τον αντίκτυπο στα έσοδα για πλεονέκτημα βιώσιμης ανάπτυξης. Πάνω από 1.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Gainsight, Roche και Dow Jones, έχουν μετατρέψει το μάρκετινγκ σε μηχανή ανάπτυξης με κορυφαία στον κλάδο δεδομένα πρώτου μέρους, διαφήμιση B2B και πλατφόρμα αφοσίωσης παντός καναλιού. Η Terminus είναι περήφανη που είναι ο ηγέτης του G2 στην ABM για 17 συνεχόμενα τρίμηνα. Για να μάθετε περισσότερα ή να συνδεθείτε μαζί μας στο LinkedIn, επισκεφτείτε το terminus.com.

Leave a Comment