Το Riders Share προσφέρει μια επαναστατική επενδυτική ευκαιρία

AUSTIN, Τέξας, 01 Φεβρουαρίου 2023–(BUSINESS WIRE)–Η Riders Share, η μεγαλύτερη αγορά κοινής χρήσης μοτοσυκλετών, ανακοίνωσε σήμερα μια επενδυτική ευκαιρία περιορισμένου χρόνου για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας και τους επενδυτές. Χρησιμοποιώντας τη Republic, την πλατφόρμα Regulation Crowdfunding (CF), το Riders Share θα ξεκινήσει την καμπάνια Regulation CF για να ενισχύσει τη δημιουργία του Riders Share και την ψηφιακή και φυσική υποδομή, μεταφέροντάς το σε νέα επίπεδα επιτυχίας και κερδοφορίας.

Αυτό το δελτίο τύπου διαθέτει λειτουργίες πολυμέσων. Δείτε την πλήρη έκδοση εδώ: https://www.businesswire.com/news/home/20230201005312/en/

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή την προσβάσιμη ευκαιρία σε αναβάτες και επενδυτές», δήλωσε ο Guillermo Cornejo, Διευθύνων Σύμβουλος της Riders Share. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε τον κόσμο της μοτοσικλέτας με την εταιρεία μας, καθιστώντας την πιο προσιτή, προσιτή και ευχάριστη για τους ανθρώπους να κυκλοφορούν έξω και τριγύρω».

Οι αναβάτες και οι επενδυτές μπορούν να αποτελέσουν μέρος της επιτυχίας της εταιρείας για μια προσιτή τιμή που μπορεί να πληρωθεί με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Επισκεφθείτε τη Δημοκρατία για τους όρους σύμβασης.

Τα τελευταία χρόνια, το Riders Share έχει οδηγήσει σε κάποια απίστευτη ανάπτυξη και κορυφαία επιτεύγματα στον κλάδο:

  • Διαδοχική ανάπτυξη 75% ή υψηλότερη τα τελευταία δύο χρόνια

  • Έχει λάβει 50.000 κριτικές πέντε αστέρων

  • Κατατάσσεται στο #1 στο Google για αναζητήσεις «ενοικίασης μοτοσυκλετών» και διαθέτει ένα ιδιόκτητο σύστημα επαλήθευσης τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στην εταιρεία να χρεώνει χαμηλότερες τιμές διατηρώντας παράλληλα υψηλά περιθώρια κέρδους.

  • Πάνω από 4.000 διαφορετικές μοτοσυκλέτες κάθε νομικής κατηγορίας του δρόμου είναι ταξινομημένες σε όλη τη χώρα

Περισσότεροι Αμερικανοί παίρνουν τις άδειες μοτοσικλέτας τους και υπάρχουν τώρα σχεδόν 30 εκατομμύρια αδειούχοι αναβάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, υπάρχουν μόνο 12 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες στο δρόμο σήμερα. Το Riders Share αντιμετωπίζει άμεσα αυτήν την ανισότητα, συνδυάζοντας τους αναβάτες με μοτοσικλέτες εκτός δρόμου και αφήνοντάς τους να τις νοικιάσουν σε μια πλατφόρμα ενοικίασης peer-to-peer.

Σχετικά με το Riders Share

Το Riders Share είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοράς μοτοσικλετών peer-to-peer στον κόσμο, που συνδυάζει υποχρησιμοποιημένες μοτοσυκλέτες με επαληθευμένους αναβάτες που είναι πρόθυμοι να τις νοικιάσουν. Το Riders Share χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για τον έλεγχο των οδηγών, παρέχει ασφαλιστήρια συμβόλαια για τους ιδιοκτήτες και προσφέρει οδική βοήθεια. Με περισσότερους από 250.000 εγγεγραμμένους χρήστες, το Riders Share προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα μοτοσυκλετών που διατίθενται προς ενοικίαση στον κόσμο, παρέχοντας παράλληλα μια ανώτερη εμπειρία για τους ενοικιαστές και μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες.

Αρνηση

Όσον αφορά τις επικοινωνίες από έναν εκδότη στην Ιστοσελίδα για τη μέτρηση ενδιαφέροντος για μια πιθανή προσφορά τίτλων σύμφωνα με τον Κανονισμό CF, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρέσεων από τις απαιτήσεις εγγραφής του νόμου περί κινητών αξιών, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων “αποθεματικού” ως ένδειξη ενδιαφέροντος σε μια πιθανή προσφορά, παρακαλούμε Σημειώστε ότι Crowdfunding Σύμφωνα με τον Κανόνα 206 (i) δεν ζητείται χρηματικό ή άλλο αντάλλαγμα και δεν θα γίνει δεκτό εάν σταλεί ως απάντηση, (ii) καμία προσφορά αγοράς των τίτλων δεν θα γίνει αποδεκτή και η τιμή αγοράς θα είναι μέχρι και μετά η υποβολή της δήλωσης προσφοράς διατίθεται μέσω της εγγεγραμμένης πλατφόρμας διαμεσολάβησης, (iii) οποιαδήποτε τέτοια προσφορά μπορεί να αποσυρθεί ή να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία υποχρέωση ή ευθύνη, πριν από την κοινοποίηση της αποδοχής της. Το έντυπο Γ υποβάλλεται και (iv) η ένδειξη ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική και δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση ή υποχρέωση κανενός είδους.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230201005312/en/

Συνδέσεις

Γκιγιέρμο Κορνέχο
[email protected]

Leave a Comment