Το OpenSpace συνεργάστηκε με την Nedbank Property Finance για να παρέχει στους πελάτες εξ αποστάσεως επιθεωρήσεις

Με το OpenSpace, η Nedbank ήταν σε θέση να βελτιώσει την επικοινωνία και να παρακολουθεί την πρόοδο στα έργα Νότια Αφρική, Κενύα, Μαρόκοκαι Μαυρίκιος.

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ, 7 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η OpenSpace, παγκόσμιος ηγέτης στην καταγραφή πραγματικότητας, ανακοίνωσε σήμερα συνεργασία με τη Nedbank, τη μεγαλύτερη χρηματοδότρια εμπορικών ακινήτων στον κόσμο. Νότια Αφρική. Μέσω αυτής της συνεργασίας, το OpenSpace επιτρέπει στους πελάτες της Nedbank να παρακολουθούν την πρόοδο του ιστότοπου και βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ των βασικών ενδιαφερόμενων μερών του έργου. Επιπλέον, η Nedbank μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να μειώσει το προφίλ κινδύνου της, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Καθώς η Nedbank επεκτείνει τη χρήση του OpenSpace σε όλο το χαρτοφυλάκιό της, έχει πλέον 25 ενεργούς ιστότοπους. Αφρική.

“Το OpenSpace είναι ένα απίστευτο εργαλείο που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε προληπτικά τους κατασκευαστικούς κινδύνους”, λέει. Ζενεβιέβ Ναϊντού, Unit Executive: Επικεφαλής του Property Finance, Valuation and Sustainability Nedbank CIB. “Αρχικά ανησυχούσαμε για το πρόσθετο κόστος της πλατφόρμας, καθώς τα έργα ανάπτυξης ακινήτων είναι ευαίσθητα σε πρόσθετα κόστη. Όμως τα οφέλη του OpenSpace υπερτερούν κατά πολύ του κόστους της τεχνολογίας όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου για τις ομάδες. Να μπορούμε να πληρώνουμε τους πελάτες μας Το ταχύτερο είναι τεράστιο όφελος και για αυτούς και η ταμειακή ροή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τους κύκλους κίνησης».

Η Nedbank άρχισε να προσφέρει στους πελάτες της την πλατφόρμα OpenSpace ως λύση κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Κενύα, Μαρόκοκαι Μαυρίκιος. Η Nedbank συνεργάστηκε με το OpenSpace για να προσφέρει μια καινοτόμο λύση στους πελάτες της, καθιστώντας δύσκολη την παρακολούθηση του κινδύνου όταν άλλες τράπεζες δεν μπορούσαν ή δεν θα δεσμεύονταν για χρηματοδότηση ανάπτυξης για τους πελάτες τους λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών και κανονισμών lockdown. Το OpenSpace επέτρεψε στην ομάδα και τους πελάτες της Nedbank να συμβαδίζουν με τις επιταγές και επέτρεψε στις τράπεζες να πληρώνουν τους πελάτες εγκαίρως και να επικοινωνούν προληπτικά με τους πελάτες σχετικά με δαπανηρές εντολές αλλαγής και πιθανές καθυστερήσεις. Οι πελάτες της Nedbank μπορούν να παρακολουθούν τις συνθήκες εργασίας τους από οπουδήποτε και να παραμείνουν συνδεδεμένοι χρησιμοποιώντας τις βασικές λειτουργίες του OpenSpace, συμπεριλαμβανομένων των σημειώσεων πεδίου.

Με το OpenSpace Capture, οι χρήστες φορούν απλώς μια κάμερα 360° που είναι έτοιμη για καπέλο και περιηγούνται στον ιστότοπο ως συνήθως. Μετά τη μεταφόρτωση του βίντεο από το walk-through στο cloud, η τεχνολογία υπολογιστικής όρασης του OpenSpace συνδυάζει τις εικόνες και κολλάει όλες τις εικόνες στην κάτοψη, δημιουργώντας μια αξιόπιστη οπτική καταγραφή της κατάστασης του ιστότοπου. Με την υποστήριξη του Vision Engine της εταιρείας, ένας περιγραφικός χάρτης ιστότοπου είναι συνήθως έτοιμος για προβολή σε περίπου 15 λεπτά μετά τη μεταφόρτωση.

«Καθώς οι επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν ψηφιακές λύσεις για να μεγιστοποιήσουν το χρόνο τους και να αυξήσουν τη συνεργασία μεταξύ των χωρών, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε τη ζωή τους απλούστερη και ευκολότερη», δήλωσε ο Jeevan Kalanithi, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του OpenSpace. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Nedbank καθώς προσπαθούν να επεκτείνουν τη χρήση του OpenSpace από τους πελάτες τους και είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα σε όλο το χαρτοφυλάκιό τους».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το OpenSpace, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.openspace.ai/.

Σχετικά με το OpenSpace
Η OpenSpace, η οποία ιδρύθηκε το 2017, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας AI με αποστολή να φέρει νέα επίπεδα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας στις κατασκευές και τα ακίνητα. Με την πλατφόρμα μας, οι κατασκευαστές καταγράφουν αυτόματα ένα πλήρες οπτικό αρχείο του εργοταξίου, παρέχοντας μια ενιαία πηγή αλήθειας που αυξάνει τον συντονισμό, ενισχύει τη λογοδοσία και διευκολύνει την επίλυση διαφορών. Μέχρι σήμερα, οι πελάτες μας έχουν χρησιμοποιήσει το OpenSpace για να καταγράψουν περισσότερα από έντεκα δισεκατομμύρια τετραγωνικά πόδια ενεργών κατασκευαστικών έργων σε χιλιάδες τοποθεσίες σε ενενήντα μία χώρες. Ακολουθήστε μας στο LinkedIn και επισκεφτείτε το blog μας.

Επικοινωνία:
[email protected]

ΠΗΓΗ OpenSpace

Leave a Comment