Το OIST και η Inspire Corporation υπογράφουν το Framework A

εικόνα: Το λογότυπο της Inspire
εμφάνιση περισσότερο

Πίστωση: Inspire Corporation

Το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Οκινάουα (OIST) και η Inspire Corporation (INSPiRE) ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συμφωνία πλαίσιο για την καλλιέργεια υποσχόμενων επιχειρηματιών και νεοφυών επιχειρήσεων από το OIST.

Ως μέρος της συμφωνίας, το INSPiRE θα προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη καθοδήγησης σε επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις γεωργίας, δασοκομίας, αλιείας, κτηνοτροφίας, τροφίμων και ποτών και περιβαλλοντικής τεχνολογίας που προέρχονται από ερευνητικά εργαστήρια OIST για να ενισχύσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, την προσαρμογή στην αγορά και τη δέσμευση των πελατών. Οι συμμετέχουσες νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν επίσης πρόσβαση σε πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους και επενδυτές στο δίκτυο INSPiRE, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα ιδρυθέντος «INSPiRE Mutual Symbiosis Fund».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του OIST, Peter Gruss, λέει, «Το OIST επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στην Οκινάουα όπου οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν και να ευδοκιμήσουν. «Η ένωση των δυνάμεων με το INSPiRE για την ενθάρρυνση και καθοδήγηση της επόμενης γενιάς επιχειρηματιών ιδρυτών συμπληρώνει τις ευρύτερες προσπάθειές μας για την οικοδόμηση ενός ζωντανού οικοσυστήματος startup που θα συμβάλει στην αυτοσυντηρούμενη οικονομική ανάπτυξη του νησιού».

Ο Ryosuke Takatsuki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του INSPiRE, λέει, “Το INSPiRE είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει υποστήριξη “συν-διεύθυνσης” σε επιχειρηματίες από το OIST, ένα ίδρυμα που προσελκύει εξαιρετικούς ερευνητές με διαφορετική τεχνογνωσία από όλο τον κόσμο και προσφέρει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για καινοτομία.” «Πιστεύουμε ότι η υποστήριξη της επιχειρηματικής ανάπτυξης από βιομηχανική και επιχειρηματική προοπτική, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου μάρκετινγκ και πολιτικής κεφαλαίου, είναι κρίσιμη για την επιτυχία της ακαδημαϊκής επιχειρηματικότητας. Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός αμοιβαιοσυμβιωτικού οικοσυστήματος γύρω από το OIST στην Οκινάουα αξιοποιώντας την 20+ χρόνια εμπειρία μας και το αμοιβαίο συμβιωτικό δίκτυο που υποστηρίζει τόσο τους επιχειρηματίες όσο και τις επιχειρήσεις για να φέρουν περισσότερη καινοτομία στον κόσμο.

Με τη διαχείριση του Κέντρου Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας OIST (TDIC), η συμφωνία επιτρέπει στο πανεπιστήμιο να επεκτείνει τη σειρά προγραμμάτων, δικτύων και πόρων του για να μεταφέρει τεχνολογίες από το εργαστήριο εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο.

«Το οικοσύστημα εκκίνησης OIST περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης, μια εγκατάσταση θερμοκοιτίδας, μαθήματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης, πρακτική άσκηση για φοιτητές επιχειρήσεων και ένα δίκτυο παγκόσμιων κεφαλαίων επιχειρηματικού κεφαλαίου, συμπεριλαμβανομένου του OIST-Lifetime Ventures Fund», λέει ο Gil Granot-Mayer, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος. . Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία στο OIST. «Αυτά τα σημαντικά στοιχεία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα καινοτομίας με εφέ δικτύου που την καθιστούν μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το INSPiRE και το δίκτυο INSPiRE στην αναπτυσσόμενη πλατφόρμα καινοτομίας μας».

Σχετικά με το OIST

Το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Οκινάουα (OIST) είναι ένα παγκοσμίου φήμης διεθνές μεταπτυχιακό πανεπιστήμιο εξαιρετικής εκπαίδευσης και έρευνας στην επιστήμη και την τεχνολογία. Ένα πραγματικά διεπιστημονικό ερευνητικό περιβάλλον με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, δεν υπάρχουν εμπόδια μεταξύ των επιστημονικών πεδίων και οι επιστήμονες ενθαρρύνονται να μεταβούν και να συνεργαστούν σε νέους τομείς γνώσης.

Το Κέντρο Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας (TDIC) στο OIST αξιοποιεί και αξιοποιεί τους μοναδικούς πόρους του πανεπιστημίου για την προώθηση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της επιστήμης σε πρακτικές και εμπορικές εφαρμογές με κοινωνικά και οικονομικά οφέλη σε τοπικό και σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Inspire

Πιστεύοντας στο «κάνοντας τον κόσμο καταπληκτικό» κάνοντας ό,τι δεν κάνουν οι άλλοι, η Inspire Corporation είναι μια νέα εταιρεία ανάπτυξης επιχειρήσεων όπου «συνεργάζεται» πλήρως και δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να φέρουν στη ζωή την καινοτομία. όλους τους πόρους/ικανότητες που απαιτούνται για την επιτυχία έγκαιρα και με κατάλληλο τρόπο.


Αποποίηση ευθυνών: AAAS και EurekAlert! Το EurekAlert δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των ειδήσεων που δημοσιεύονται! για τη χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας από τα συνεισφέροντα ιδρύματα ή μέσω του συστήματος EurekAlert.

Leave a Comment