Το Navy Federal Credit Union συνεργάζεται με την Operation HOPE to Increase Financial Literacy

ΒΙΕΝΝΗ, ΒΑ.–(ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΑ)–Η Ομοσπονδιακή Πιστωτική Ένωση του Ναυτικού εντάχθηκε Οικονομικός γραμματισμός για όλους (FL4A) Μια πρωτοβουλία μέσω της Επιχείρησης HOPE, μιας εθνικής προσπάθειας για την ενσωμάτωση του χρηματοοικονομικού γραμματισμού στην αμερικανική κουλτούρα. Στόχος της FL4A είναι να ενδυναμώσει εκατομμύρια νέους και εργαζόμενους ενήλικες ώστε να επιτύχουν μεγαλύτερη οικονομική επιτυχία για τους ίδιους, τις οικογένειές τους και την κοινωνία.

“Είναι τιμή μας να καλωσορίζουμε στο κίνημά μας FL4A Navy Federal και την πολύ ειδική βάση μελών του – όλοι οφείλουμε ευγνωμοσύνη για την υπηρεσία και τις θυσίες τους στην υποστήριξη και την προστασία των ελευθεριών μας”, δήλωσε ο John Hope, Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Operation. HOPE και Συμπρόεδρος της FL4A. «Μέσα από τη δέσμευσή μας στο FL4A και την αποστολή μας να κάνουμε τον οικονομικό αλφαβητισμό ακρογωνιαίο λίθο του έθνους μας, το Navy Federal θα βοηθήσει να ενδυναμώσει όχι μόνο το εργατικό του δυναμικό και τα περισσότερα από 12 εκατομμύρια μέλη του, αλλά και κάθε Αμερικανό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το Navy Federal και εκτιμούμε τους αφοσίωση και προσπάθειες. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό».

Η οικονομική υγεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αποστολής του Navy Federal να υπηρετεί και να εμπλουτίσει τις ζωές εντός της στρατιωτικής κοινότητας και η οικονομική υγεία είναι βασικό συστατικό της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Navy Federal. Ως οργανισμός που παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη για μια ζωή βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τις κοινές αξίες, η Navy Federal τοποθετεί ειδικούς σε θέματα εκεί όπου χρειάζεται περισσότερο η οικονομική εκπαίδευση, από ψηφιακές πλατφόρμες έως βασικούς χώρους εκπαίδευσης για το στρατιωτικό προσωπικό.

Το Navy Federal κυκλοφόρησε το Making Cents οικονομικούς πόρους υγείας το 2016, ένα podcast και διαδικτυακά εργαλεία για μέλη σχετικά με τον προϋπολογισμό, τις επενδύσεις, τις πιστώσεις και τα δάνεια. Η συνεχιζόμενη σειρά Financial Tip Friday προωθεί την οικονομική εκπαίδευση στα κοινωνικά κανάλια τους, ενώ οι θυγατρικές τους προωθούν ενεργά περιεχόμενο που στοχεύει στην πρόληψη της απάτης και τις στρατηγικές εξοικονόμησης σε τοπικό επίπεδο. Το Navy Federal στοχεύει επίσης στη χρηματοοικονομική εκπαίδευση για νέους με ένα εσωτερικό πρόγραμμα σπουδών για οικονομική διαχείριση και προετοιμασία σταδιοδρομίας μέσω του Προγράμματος School Partnership.

“Η ένταξη της επιχείρησης HOPE στο κίνημα FL4A ενισχύει τον αντίκτυπό μας στην οικονομική μας υγεία”, δήλωσε η Pam Piligian, Chief Marketing’s Navy Federal. «Από την ίδρυσή μας πριν από 90 χρόνια, έχουμε βοηθήσει τη στρατιωτική κοινότητα να βελτιώσει την οικονομική της υγεία μέσω της συνεχούς οικονομικής εκπαίδευσης που βοηθά τα μέλη να σχεδιάζουν και να κάνουν έξυπνες επιλογές. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η συνεργασία μας με τα μέλη τους δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθούν σε δύσκολες οικονομικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με το National Council of Financial Educators, ο οικονομικός αναλφαβητισμός κοστίζει στους Αμερικανούς περίπου 145 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ο FL4A είναι ένας πρώτος στο είδος του συνασπισμός για τη μείωση αυτών των δαπανών, με υποστήριξη από μέλη όπως το Navy Federal.

Σχετικά με τη Maritime Federal Credit Union: Ιδρύθηκε το 1933 με μόλις 7 μέλη, η Navy Federal είναι τώρα περήφανη που εξυπηρετεί περισσότερα από 12,3 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και είναι η μεγαλύτερη πιστωτική ένωση στον κόσμο. Ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ανήκει σε μέλη, το Navy Federal βάζει πάντα τις οικονομικές ανάγκες των μελών του πρώτα. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλα τα Ενεργά καθήκοντα του Υπουργείου Άμυνας και της Ακτοφυλακής, τους βετεράνους, το πολιτικό και εργολάβο προσωπικό και τις οικογένειές τους. Αφιερωμένο στην αποστολή της υπηρεσίας, το Navy Federal απασχολεί εργατικό δυναμικό άνω των 22.000 και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο 355 θυγατρικών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Navy Federal Credit Union, επισκεφθείτε το navyfederal.org.

Ομοσπονδιακά ασφαλισμένος από την NCUA. Εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Operation HOPE, Inc. σχετικά με

Από το 1992, η Επιχείρηση HOPE μεταφέρει την Αμερική από τα πολιτικά δικαιώματα στα «ασημένια δικαιώματα», με αποστολή να κάνει τις ελεύθερες επιχειρήσεις και τον καπιταλισμό να λειτουργήσουν για τους μη προνομιούχους – σπάζοντας τη φτώχεια για εκατομμύρια νέους και ενήλικες χαμηλού και μέτριου εισοδήματος σε όλη τη χώρα. Μέσω του μοντέλου βελτίωσης της κοινότητας HOPE Inside, το οποίο έλαβε το βραβείο Καινοτόμου της Χρονιάς το 2016 από το περιοδικό American Banker, το Operation HOPE έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 4 εκατομμύρια ανθρώπους και έχει δημιουργήσει περισσότερα από 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομική δραστηριότητα που απευθύνεται σε κοινότητες που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. σε πελάτες τραπεζών, ενοικιαστές σε ιδιοκτήτες κατοικιών, ονειροπόλοι μικρών επιχειρήσεων σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, εργαζόμενους κατώτατου μισθού σε εν ζωή καταναλωτές και αβέβαια θύματα καταστροφών σε οικονομικά ευκατάστατους επιζώντες από καταστροφές. Για περισσότερες πληροφορίες: www.OperationHOPE.org. Δείτε τη συνομιλία HOPE: ΚελάδημαFacebook και Instagram.

Leave a Comment