Το Morningstar Investment Management και το ESG Pooled Employer Plan της PAi κυκλοφορούν

Καθώς οι επενδυτές απαιτούν περισσότερες μεμονωμένες επενδύσεις, το Morningstar ESG PEP δίνει τη δυνατότητα στις μικρές και μεσαίες εταιρείες να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους μια σειρά επενδύσεων ESG.

ΣΙΚΑΓΟ, 31 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Retirement Solutions Group (Nasdaq: MORN) της Morningstar Investment Management LLC, θυγατρικής της Morningstar, Inc., και της Plan Administrators, Inc., διαχειριστή και καταχωρητή συνταξιοδοτικού προγράμματος. (PAi) Εκκινεί το Morningstar® ESG Pooled. Το σημερινό πρόγραμμα εργοδότη έχει σχεδιαστεί για να επιλέγει κεφάλαια που περιορίζουν την έκθεση σε σημαντικούς περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και διακυβέρνησης κινδύνους (ESG). Η κυκλοφορία του PEP ακολουθεί τον τελικό κανόνα του Υπουργείου Εργασίας των ΗΠΑ σχετικά με τη χρήση πληροφοριών ESG για την επιλογή επενδύσεων για συνταξιοδοτικά προγράμματα. 30 Ιανουαρίου 2023.

«Η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας είναι μια μεγάλη νίκη για τους εργοδότες και τους συμβούλους, διότι τους επιτρέπει να επιλέγουν επενδύσεις που όχι μόνο παρέχουν ένα κατάλληλο προφίλ διαφοροποίησης και εισοδήματος, αλλά και κρατούν τους εργαζόμενους αφοσιωμένους στις συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις τους και αισθάνονται άνετα με τη μείωση του μακροπρόθεσμου ESG τους. Επιλέξαμε τη μορφή PEP για αυτήν την πρόταση επειδή ισοπεδώνει τους όρους ανταγωνισμού για εταιρείες που δεν έχουν ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσλάβουν εξειδικευμένους συμβούλους και εμπειρογνώμονες για να τις βοηθήσουν να επιλέξουν και να διαχειριστούν επιλογές ESG», είπε. Μπροκ ΤζόνσονΠρόεδρος Global Retirement and Workplace Solutions στην Morningstar Investment Management.

Η Morningstar Investment Management θα επιβλέπει το σχέδιο ως 3(38) διαχειριστής επενδύσεων στο PEP, με την PAi Trust Co ως πάροχο του συγκεντρωτικού προγράμματος. Το PEP θα προσφέρεται στη λογιστική πλατφόρμα CoPilot της PAi, η οποία εστιάζει στα αποτελέσματα με τη συμμετοχή των συμμετεχόντων χρησιμοποιώντας μηνύματα ειδοποίησης που βασίζονται σε εκδηλώσεις. Εκτός από αυτές τις έγκαιρες ειδοποιήσεις και ωθήσεις, το CoPilot παρέχει στους συμμετέχοντες ένα εργαλείο Έτη συνταξιοδότησης που δείχνει στους συμμετέχοντες όχι μόνο πόσα δολάρια έχουν αποταμιεύσει, αλλά πόσα χρόνια θα διαρκέσουν οι αποταμιεύσεις τους.

«Με την εισαγωγή των PEP, υπάρχει πλέον ένα συνταξιοδοτικό όχημα που μπορεί να συμβάλει στη μείωση ορισμένων από τις υποχρεώσεις καταπιστεύματος ενός εργοδότη, διευκολύνοντας τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να προσφέρουν ένα 401(k) στους υπαλλήλους τους», είπε. Έιμι Χέρμαν, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της PAi. “Αυτό το PEP δημιουργεί μια ιδανική, εξειδικευμένη δομή – με πρόσβαση στην τεχνογνωσία, τα δεδομένα και τη διαδικασία επιλογής της Morningstar – που είναι ιδιαίτερα επωφελής για επενδυτές που εστιάζουν στο ESG. Η συνεργασία με τη Morningstar Investment Management θα βοηθήσει τους εργοδότες να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εργαζομένων τους με διάφορους τρόπους Αυτό θα ήταν διαφορετικά ένα σχέδιο που θα ήταν δύσκολο για τον χορηγό ή τον σύμβουλο να επανεφεύρει και να διαχειριστεί τον εαυτό του.”

Η μεθοδολογία για το Morningstar ESG PEP είναι διαθέσιμη εδώ. Η Morningstar Investment Management θα επιλέξει και θα διαχειριστεί την επενδυτική ομάδα για το Morningstar ESG PEP χρησιμοποιώντας τις ίδιες ποιοτικές και ποσοτικές διαδικασίες που χρησιμοποιεί για την επίβλεψη των επενδύσεων σε 21.756 ταξινομήσεις προγραμμάτων (από το τρίτο τρίμηνο του 2022) κάτω από το 3(38) και το 3(). 21) καταπιστευματική υπηρεσία. Για το PEP, η Morningstar Investment Management συμπληρώνει αυτό με πρόσθετη ανάλυση ESG, η οποία περιλαμβάνει συνεντεύξεις διαχειριστών και ανασκόπηση της βαθμολογίας αειφορίας Morningstar κάθε αμοιβαίου κεφαλαίου. Αυτή η προσέγγιση υποστηρίζεται από την πλατφόρμα ανοιχτής αρχιτεκτονικής της PAi, η οποία επιτρέπει στη Morningstar Investment Management να εξετάσει ένα ευρύ φάσμα επενδύσεων.

Η Morningstar Investment Management έχει επίσης αναπτύξει ένα συγκεκριμένο μοντέλο ημερομηνίας στόχου για αυτό το PEP που χρησιμοποιεί μια βασική επενδυτική ομάδα. Το μοντέλο θα χρησιμεύσει ως ημερομηνία-στόχος επένδυσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τυπική επενδυτική επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες για το Morningstar ESG PEP είναι διαθέσιμες εδώ.

Σχετικά με τη Morningstar, Inc
Morningstar, Inc. είναι κορυφαίος πάροχος ανεξάρτητης επενδυτικής έρευνας Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλίακαι Ασία. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για μεμονωμένους επενδυτές, χρηματοοικονομικούς συμβούλους, διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και ιδιοκτήτες, παρόχους και χορηγούς συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και θεσμικούς επενδυτές στις αγορές χρέους και ιδιωτικών μετοχών. Η Morningstar παρέχει πληροφορίες και γνώσεις έρευνας για ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προσφορών, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριζόμενων επενδυτικών προϊόντων, εταιρειών εισηγμένων στο χρηματιστήριο, αγορών ιδιωτικών μετοχών, χρεογράφων και δεδομένων παγκόσμιας αγοράς σε πραγματικό χρόνο. Η Morningstar προσφέρει επίσης υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων μέσω των θυγατρικών συμβουλών επενδύσεων 239 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό παροχή συμβουλών και διαχείριση κατά την ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2022. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 29 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.morningstar.com/company. Ακολουθήστε το Morningstar στο Twitter @MorningstarInc.

Σχετικά με το Retirement Solutions Group της Morningstar Investment Management LLC
Η μητρική μας εταιρεία, Morningstar, Inc. βασίζεται στην απλή ιδέα ότι όταν οι άνθρωποι έχουν καλές επενδυτικές πληροφορίες, μπορούν να κάνουν καλύτερες επιλογές που τους βοηθούν να επιτύχουν τους οικονομικούς τους στόχους. Η ατομική μας υποστήριξη επενδυτών στον όμιλο λύσεων συνταξιοδότησης της Morningstar Investment Management LLC, θυγατρική της Morningstar, Inc. και εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων, καλύπτει την αγορά συνταξιοδότησης στο χώρο εργασίας όπου η ευθύνη για την επένδυση και την αποταμίευση ανήκει στους εργαζόμενους. Από διαχειριζόμενους λογαριασμούς έως προϊόντα ημερομηνίας στόχου έως προσαρμοσμένα μοντέλα και υπηρεσίες καταπιστευμάτων, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να βοηθούν τους ανθρώπους να αποταμιεύουν για τη συνταξιοδότηση που θέλουν, αλλά και να τους βοηθούν να αποκτούν σταθερό εισόδημα μόλις φτάσουν εκεί. .

Σχετικά με το PAi
Από το 1983, η PAi έχει βοηθήσει τους ανθρώπους να αποταμιεύουν με επιτυχία για τη συνταξιοδότηση μεταμορφώνοντας τα αποτελέσματα της συνταξιοδότησης με εύκολες στη διαχείριση υπηρεσίες συνταξιοδότησης 401(k) που εστιάζονται στους συμμετέχοντες. Ως Ascensus από το 2022, συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους εργοδότες, τους υπαλλήλους τους και τους οικονομικούς εκπροσώπους τους για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη σύνταξη για όλους. Οι λογιστικές υπηρεσίες του CoPilot διαθέτουν αριθμομηχανές για τα έτη συνταξιοδότησης που επιτρέπουν στους συνταξιούχους να δουν ακριβώς πόσα χρόνια έχουν. χρόνια μπορεί να λάβει ένα σύστημα ειδοποίησης που βασίζεται σε συμβάντα που κρατά τους συμμετέχοντες σε καλό δρόμο στέλνοντας τις αποταμιεύσεις και τις ενημερώσεις τους στην πορεία. Δείτε πώς το CoPilot αλλάζει τη συζήτηση για τη συνταξιοδότηση: pai.com.

Η επενδυτική έρευνα προετοιμάζεται και εκδίδεται από θυγατρικές της Morningstar, Inc., συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της Morningstar Research Services LLC, η οποία είναι εγγεγραμμένη και ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Οι αξιολογήσεις είναι εκφράσεις γνώμης, υπόκεινται σε αλλαγές, δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως εγγυήσεις και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως η μόνη βάση για επενδυτικές αποφάσεις.

©2023 Morningstar, Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

ΑΥΡΙΟ-Π

Επικοινωνία Morningstar Media:
Έριν Πάρρο+1 312-696-6037, [email protected]

Επικοινωνία PAi Media:
Cheryl Bikowski+1 920-278-4657, [email protected]

ΠΗΓΗ Morningstar, Inc.

Leave a Comment