Το McGill’s Dobson Center κατατάσσεται ως ένα από τα 5 κορυφαία πανεπιστημιακά φυτώρια επιχειρήσεων στον κόσμο

Η UBI Global ανέφερε σχετικά Πανεπιστήμιο McGillΤο Dobson Center for Entrepreneurship κατατάσσεται μεταξύ των 5 κορυφαίων πανεπιστημιακών θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων στον κόσμο.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ, 24 Ιανουαρίου 2023 /CNW/ – Η World Benchmark Study 2021-2022 αναλύει τον αντίκτυπο και την απόδοση των θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων και των επιταχυντών. Η ερευνητική ομάδα της UBI Global συλλέγει δεδομένα μέσω μιας ολοκληρωμένης έρευνας και αναλύει προγράμματα ξεχωριστά ανά πανεπιστήμιο, δημόσιο, ιδιωτικό και εταιρικό γκρουπ. Η μελέτη εξετάζει περισσότερους από 600 θερμοκοιτίδες και επιταχυντές από περισσότερες από 90 χώρες. Κατατάσσει τον αντίκτυπό τους με βάση βασικούς δείκτες απόδοσης, όπως η οικονομική ανάπτυξη, η διατήρηση ταλέντων, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η πρόσβαση σε κεφάλαια, η πρόσβαση στο δίκτυο, η ελκυστικότητα του προγράμματος και οι επιδόσεις μεταπτυχιακών σπουδών.

Ιδρυτές Dobson (CNW Group/McGill Dobson Center for Entrepreneurship)

Η κατάταξη ως το Top 5 University Business Incubator στον κόσμο υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδει το Dobson Center στην ενίσχυση των φιλοδοξιών των ιθυνόντων της αλλαγής μέσω καινοτόμου προγραμματισμού και ενός ισχυρού οικοσυστήματος υποστήριξης. Το McGill’s Dobson Center αναγνωρίζεται για την ποιότητα του προγραμματισμού του και τη δύναμη της κοινότητάς του.

«Χρειάζεται μια κοινότητα για να μετατρέψει την καινοτομία σε μια ακμάζουσα, σκόπιμη πρωτοβουλία», λέει η Marie Josée Lamothe, διευθύντρια του McGill Dobson Center for Entrepreneurship. «Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες σε όλους όσους συνεισφέρουν στα προγράμματά μας και βοηθούν στη δημιουργία μιας ισχυρής κοινότητας όπου οι ιδρυτές της Dobson σε όλα τα στάδια μπορούν να μάθουν να κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους».

Το McGill Dobson Center for Entrepreneurship παίζει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής καινοτομίας και ανακάλυψης στο McGill και στο διεθνές πανεπιστημιακό οικοσύστημα. Μέχρι σήμερα, το Dobson Center έχει υποστηρίξει την έναρξη περισσότερων από 400 ενεργών startups. 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια Δραστηριοποιείται σε 36 χώρες και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 8.000 θέσεις εργασίας.

Αυτή η αναγνώριση είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και να ευχαριστήσουμε τους εταίρους, τους συντελεστές, τους επενδυτές και τους δωρητές μας και να τονίσουμε την εξαιρετική δουλειά τους με άλλα καναδικά φυτώρια πανεπιστημίων: Πανεπιστήμιο του Τορόντο Entrepreneurship (World’s Top 5 University Business Incubators), Centech (World’s Top 10 University Business Incubators) και Accelerator Center και York Institute for Entrepreneurship Development (World’s Top 5 Public|Private Business Accelerator).

Μάθετε περισσότερα για τη μελέτη UBI Global Benchmark 2021-2022.

Σχετικά με το McGill Dobson Center for Entrepreneurship

Το McGill Dobson Center for Entrepreneurship είναι ένας κόμβος για επιχειρηματική δραστηριότητα. Πανεπιστήμιο McGill. Η αποστολή του είναι να βρει, να εκπαιδεύσει και να αναπτύξει επιχειρηματίες παγκόσμιας κλάσης στο McGill μέσω προσαρμοσμένης εκπαίδευσης, εφαρμοσμένων πλαισίων επιχειρηματικότητας και επαναληπτικής καθοδήγησης. Το McGill Dobson Center for Entrepreneurship προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο προγραμματισμού για να εκπληρώσει την αποστολή του: McGill Lean Startup Programs, McGill Dobson Bootcamp and Cup, McGill X-1 Accelerator, International Seed Funding Roadshow και Mentoring Circle. Μάθε περισσότερα.

Σχετικά με τη Σχολή Διοίκησης Desautels

Από το 1906, το McGill’s Desautels Faculty of Management συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία σχολεία διαχείρισης στον κόσμο, προσφέροντας προγράμματα σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό και εκτελεστικό επίπεδο. Η σχολή δίνει έμφαση στην ενοποίηση της διδασκαλίας, της έρευνας και της πρακτικής και ακολουθεί μια διεπιστημονική, ολιστική προσέγγιση για τον εντοπισμό ευκαιριών και την επίλυση προβλημάτων. Μάθε περισσότερα.

Σχετικά με Πανεπιστήμιο McGill

δημιουργήθηκε σε Μόντρεαλ, ΚεμπέκΤο 1821 Πανεπιστήμιο McGill κάνει του Καναδά κορυφαίο πανεπιστήμιο γιατρού. Το McGill κατατάσσεται σταθερά ως ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είναι ένα παγκοσμίου φήμης ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με δύο πανεπιστημιουπόλεις, 11 σχολές, 13 επαγγελματικές σχολές, 300 προγράμματα σπουδών και ερευνητικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν περισσότερους από 40.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 10.200 μεταπτυχιακών φοιτητών. Το McGill προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τους 12.800 διεθνείς φοιτητές να αποτελούν το 31% του φοιτητικού του σώματος. Πάνω απ ‘το μισό ΜακΓκιλΟι μαθητές διεκδικούν μια πρώτη γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, συμπεριλαμβανομένων περίπου 19% των μαθητών μας που λένε ότι τα γαλλικά είναι η πρώτη τους γλώσσα.

Λογότυπο Dobson Center for Entrepreneurship (CNW Group/McGill Dobson Center for Entrepreneurship)

Λογότυπο Dobson Center for Entrepreneurship (CNW Group/McGill Dobson Center for Entrepreneurship)

ΠΗΓΗ McGill Dobson Center for Entrepreneurship

Cizion

Cizion

Για λήψεις πολυμέσων, ανατρέξτε στο αρχικό περιεχόμενο: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/January2023/24/c7737.html

Leave a Comment