Το Marketing Georgia βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν καλύτερα με τους πελάτες τους Ειδήσεις

Στο σημερινό περιβάλλον, το μάρκετινγκ μπορεί να δημιουργήσει ή να χαλάσει μια επιχείρηση, ειδικά όταν πρόκειται για μικρότερες και τοπικές. Εδώ έρχεται η Marketing Georgia, καθώς προσπαθεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις σε όλη την πολιτεία να προωθηθούν καλύτερα στους καταναλωτές με μοναδικούς και ελκυστικούς τρόπους.

Πρώην Erin Andrews Media, η Marketing Georgia ιδρύθηκε το 2017 από την Έριν Άντριους με καταγωγή από τη Milledgeville. Η καριέρα της στο μάρκετινγκ ξεκίνησε όταν υπηρέτησε ως διευθύντρια πληροφορικής στην Andrews United Way. Εξήγησε ότι πάντα θεωρούσε τον εαυτό της γραφικά και ως μέρος της δουλειάς της με την United Way, της ζητήθηκε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για αυτούς. Αφού δημιούργησε τον εν λόγω ιστότοπο και εγκατέλειψε το United Way, ο Andrews είπε ότι διαχειριζόταν ιστότοπους από το σπίτι.

Μετά από μια περίοδο εργασίας από το σπίτι, η Erin Andrews θα έπιανε δουλειά στο The Union-Recorder. Κατείχε διάφορες θέσεις στην εφημερίδα, μεταξύ των οποίων 14 χρόνια ως γραφίστας και αργότερα ως διευθυντής διαφήμισης.

Ο Andrews είναι πλέον Διευθύνων Σύμβουλος και στρατηγικός μάρκετινγκ στην Marketing Georgia, η οποία προσφέρει πολλές υπηρεσίες αυτο-μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις.

«Μπορούμε να κάνουμε ή να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε χρειάζονται για να πλασάρουν τον εαυτό τους», είπε ο Andrews, προσθέτοντας, «Οι βασικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σχεδιασμό ιστοτόπων, υπηρεσίες πρακτορείων μάρκετινγκ για αγορές διαφημίσεων, γραφικό σχεδιασμό, προγραμματισμό εκδηλώσεων, λήψη βίντεο .

Η Marketing Georgia πουλάει επίσης διαφημιστικά προϊόντα, όπως μπλουζάκια και καπέλα που μπορούν να αγοράσουν οι επιχειρήσεις για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Με απλά λόγια, είπε ο Andrews, η Marketing Georgia μπορεί να πετύχει οτιδήποτε θέλετε με το λογότυπό σας.

Από τότε που άνοιξε, η Marketing Georgia έχει δει μια εκπληκτική ανταπόκριση, σύμφωνα με τον Andrews, ο οποίος λέει ότι η επιχείρηση αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο. Κατάφεραν επίσης να επεκταθούν πέρα ​​από την τοπική αγορά και να συνεργαστούν με πελάτες σε όλη την πολιτεία της Τζόρτζια. Ο Andrews τόνισε την εξαιρετική φήμη της Marketing Georgia μεταξύ των πελατών της, καθώς και τη συνεργασία με το Georgia College και το State University για την προσέλκυση ασκουμένων σε ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης.

Ο Andrews σημείωσε ότι το να ξεκινήσεις δεν ήταν πολύ δύσκολο, εν μέρει λόγω της μεγάλης βάσης πελατών του από την εποχή του με το The Union-Recorder. Η επιχείρηση ξεκίνησε επειδή ο Andrews είχε πελάτες που είπαν ότι ήθελαν υπηρεσίες που δεν πρόσφερε η Union-Recorder. Εξήγησε ότι η πανδημία του COVID-19 έχει κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να διαχειριστεί την ανάπτυξη που περνά η Marketing Georgia.

Το Marketing Georgia μπορεί να συνεργαστεί με οποιαδήποτε επιχείρηση ή οργανισμό. Η εταιρεία, όπως εξηγεί ο Andrews, ιδρύθηκε με «την αγάπη για τις μικρές επιχειρήσεις και τις τοπικές επιχειρήσεις» και στοχεύει «να βοηθήσει την αγορά με μια τοπική πτυχή», αλλά συνεργάζεται και με μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Ο προσδιορισμός ενός ακριβούς εύρους τιμών για τις υπηρεσίες τους μπορεί να είναι δύσκολος, είπε ο Andrews, επειδή πραγματικά εξαρτάται από το τι χρειάζεστε. Σημείωσε ότι η Marketing Georgia προσφέρει δωρεάν προσφορές εάν ενδιαφέρεστε.

Σύμφωνα με τον Andrews, η εστίασή του στην κοινότητα ξεχωρίζει το Marketing Georgia από άλλες επιχειρήσεις του είδους του.

«Νομίζω ότι είμαστε μοναδικοί επειδή είμαστε πολύ προσανατολισμένοι στην κοινότητα και έτσι η επιχείρησή μας βασίζεται στην τοπική εργασία», είπε. Έτσι, μπορούμε να συνεργαστούμε με ιδρύματα όπως το Georgia College ή άλλα κολέγια, επιμελητήρια, και όχι μόνο για να αγγίξουμε την πόλη.

Η συνεργασία με ανθρώπους είναι αυτό που απολαμβάνει περισσότερο η Erin Andrews όταν διευθύνει το Marketing Georgia.

«Μου αρέσει να δίνω καθοδήγηση σε ανθρώπους δουλεύοντας με μέλη της κοινότητας, άλλες επιχειρήσεις», εξήγησε, «Έτσι βοηθάω να καθοδηγώ άλλους ανθρώπους που ξεκινούν τις επιχειρήσεις τους και μετά μου αρέσει να δίνω καθοδήγηση σε φοιτητές καθώς θέλουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. καριέρα.”

Ο Andrews τονίζει ότι αγαπάει αυτό που κάνει και γι’ αυτό το κάνει.

Leave a Comment