Το Lake Land College ανακοινώνει τα μέλη του συμβουλίου μάρκετινγκ σπουδαστών

MATTOON — Το Lake Land College επέλεξε 13 φοιτητές από πολλούς υποψηφίους για να συμμετάσχουν στο The Vibe για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 με βάση το πάθος τους για το κολέγιο και επέδειξαν επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες.

Το Lake Land College ανέπτυξε αυτόν τον φοιτητικό πίνακα μάρκετινγκ, το The Vibe, για να συμπεριλάβει τη φωνή των μαθητών στο υλικό μάρκετινγκ και επικοινωνίας του κολεγίου.

2022-23 μέλη του Vibe, Brooke Benhoff του Ramsey, Rushville, Carly Buckley, Carly Buckley, Chicago Darrius Frazier, Calista Heiser Paris, Elfrieda Iheasi από τη Νιγηρία, Cayla Jolly of Mason, Jordi Oliver of Buncombe, Conner Remlinger of Conner Mae ) Russell of Mattoon, Stephanie Example of Sullivan, Elahi Songo της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (Κονγκό), Kinshasa, Emerson Tarr του Leroy και Macie Waddill του Camp Point.

«Τα μέλη του Vibe είναι απίστευτοι άνθρωποι που δίνουν από πρώτο χέρι τον απολογισμό τους για την καθημερινή εμπειρία των Laker. Εκτός από το να μοιράζονται τα μοναδικά τους ταξίδια, βοηθούν την ομάδα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων επισημαίνοντας βασικά μηνύματα και συμβάντα, παρέχοντας ταυτόχρονα πολύτιμη ανατροφοδότηση για στρατηγικές μάρκετινγκ και επικοινωνίας», δήλωσε η Kelly Allee, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων.

Οι μαθητές λειτουργούν ως επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη Lake Land, δημιουργώντας πρωτότυπες κριτικές και περιεχόμενο κοινωνικών μέσων σε πλατφόρμες που έχουν απήχηση στους συνομηλίκους τους και στους πιθανούς μαθητές τους.

Leave a Comment