Το IBC υπενθυμίζει στους κατοίκους στον Ατλαντικό Καναδά να προετοιμαστούν για μια χειμερινή καταιγίδα

HALIFAX, NS, 22 Δεκεμβρίου 2022 /CNW/ – Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Ασφάλισης του Καναδά προβλέπει ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους στην περιοχή του Ατλαντικού την Παρασκευή και το Σάββατο. Καναδάς (IBC) μοιράζεται συμβουλές για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την οικογένεια και την περιουσία σας ασφαλή.

Λογότυπο IBC (CNW Group/Insurance Bureau of Canada)

“Όπως έχουμε δει στο παρελθόν, οι χειμερινές καταιγίδες μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Η προετοιμασία για κάθε σοβαρό καιρικό συμβάν είναι σημαντική για την προσωπική και οικονομική σας ασφάλεια”, είπε. Αμάντα Ντιν, Αντιπρόεδρος, Atlantic, IBC. «Το IBC θέλει να διασφαλίσει ότι συμπεριλαμβάνονται οι κάτοικοι Ατλαντικός Καναδάς «Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τη δυνατή βροχόπτωση και τον ισχυρό άνεμο που προβλέπεται για την περιοχή αυτή τη στιγμή».

Οι 10 κορυφαίες συμβουλές του IBC για την προετοιμασία για κακές καιρικές συνθήκες

 1. Δημιουργήστε ένα σχέδιο ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης για την οικογένειά σας.

 2. Μεταφέρετε τιμαλφή από το υπόγειο σε υψηλότερα επίπεδα του σπιτιού σας.

 3. Προμηθευτείτε κιτ ασφαλείας για καταστροφές για το σπίτι, το αυτοκίνητο και το γραφείο σας.

 4. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες απογραφή σπιτιούελέγξτε ότι είναι καινούργιο.

 5. Να είστε προετοιμασμένοι για διακοπές ρεύματος. Προετοιμάστε φακούς και φορητό φωτισμό. Να είστε πάντα ενήμεροι για τους κινδύνους πυρκαγιάς όταν χρησιμοποιείτε κεριά.

 6. Προστατέψτε ή μετακινήστε περιουσιακά στοιχεία που θα μπορούσαν να καταστραφούν από τα ιπτάμενα συντρίμμια. Κρατήστε τα αυτοκίνητα σε γκαράζ εάν είναι δυνατόν.

 7. Εάν λείπετε, ζητήστε από κάποιον να επιθεωρήσει την ιδιοκτησία σας.

 8. Βεβαιωθείτε ότι τα κάτω στόμια είναι καθαρά από σκουπίδια και κατευθύνετε το νερό μακριά από το σπίτι σας για να αποτρέψετε τη συσσώρευση πάγου και την πλημμύρα του υπογείου.

 9. Φορτίστε ηλεκτρονικά και έχετε εφεδρικές πηγές τροφοδοσίας.

 10. Εάν το σπίτι σας λαμβάνει νερό από ένα πηγάδι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιπλέον νερό σε μπανιέρες και άλλα δοχεία για το ξέπλυμα των τουαλετών και άλλους σκοπούς.

Ξεκουραστείτε πιο εύκολα. Μάθετε τι καλύπτει.
Σε περίπτωση απουσίας επικείμενης καταιγίδας, μιλήστε με τον ασφαλιστικό σας εκπρόσωπο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή κάλυψη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας την πολιτική που εφαρμόζετε, ανατρέχοντας στην παρακάτω λίστα.

 • Η ζημιά στο νερό του υπογείου λόγω εφεδρικής αποχέτευσης καλύπτεται μόνο εάν αγοράσετε συγκεκριμένη, προαιρετική εφεδρική κάλυψη αποχέτευσης.

 • Οι χερσαίες πλημμύρες, οι οποίες συμβαίνουν όταν υδάτινα σώματα, όπως ποτάμια υπερχειλίζονται σε ξηρά, καλύπτονται μόνο εάν έχετε αγοράσει ειδική, προαιρετική κάλυψη χερσαίων πλημμυρών. Ωστόσο, εάν ζείτε σε μια γνωστή πλημμυρική πεδιάδα, αυτή η κάλυψη ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη.

 • Οι ζημιές από τον άνεμο σε σπίτια συνήθως καλύπτονται. Αυτό περιλαμβάνει ζημιές από ιπτάμενα συντρίμμια ή πτώση κλαδιών ή δέντρων ή νερό που εισέρχεται από τα ανοίγματα.

 • Οι ζημιές στα οχήματα από τον άνεμο συνήθως καλύπτονται εάν έχετε πλήρη ή ασφάλεια αυτοκινήτου για όλους τους κινδύνους. Αυτή η κάλυψη δεν είναι υποχρεωτική, επομένως ελέγξτε την πολιτική σας.

 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες σπιτιού που δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους λόγω ασφαλισμένης απώλειας δικαιούνται πρόσθετα έξοδα διαβίωσης.

Πόροι
Όποιος έχει ερωτήσεις σχετικά με το ατομικό του συμβόλαιο θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον ασφαλιστικό του αντιπρόσωπο.

Για γενικές πληροφορίες ασφάλισης, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφοριών Καταναλωτών της IBC στο 1‑844-2ask-IBC (1-844-227-5422 εσωτ. 228) ή επισκεφτείτε το IBC.ca/disaster.

Σχετικά με το Ασφαλιστικό Γραφείο Καναδάς

Ασφαλιστικό Γραφείο Καναδάς είναι μια εθνική ένωση βιομηχανίας που αντιπροσωπεύει του Καναδά ασφάλιση προσωπικής κατοικίας, αυτοκινήτου και επιχείρησης. Οι εταιρείες μέλη της αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία της ασφαλιστικής αγοράς ακινήτων και ατυχημάτων (P&C). Καναδάς. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η IBC έχει συνεργαστεί με κυβερνήσεις σε όλη τη χώρα για να παρέχει οικονομικά προσιτή ασφάλιση σπιτιού, αυτοκινήτου και επιχείρησης για όλους τους Καναδούς. Το IBC υποστηρίζει το όραμα των καταναλωτών και των κυβερνήσεων που εμπιστεύονται, εκτιμούν και υποστηρίζουν την ιδιωτική ασφαλιστική βιομηχανία P&C. Υποστηρίζει βασικά ζητήματα και βοηθά στην εκπαίδευση των καταναλωτών για το πώς να προστατεύουν καλύτερα τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τις επιχειρήσεις και την περιουσία τους.

Για ανακοινώσεις μέσων ενημέρωσης και πρόσθετες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Media Center του IBC στη διεύθυνση www.ibc.ca. Ακολουθήστε μας στο Twitter @Ασφαλιστικό Γραφείο και κάντε μας like στο Facebook. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλιση σπιτιού, αυτοκινήτου ή επιχείρησης, επικοινωνήστε με το Κέντρο Πληροφοριών Καταναλωτών της IBC στο 1-844-2ask-IBC.

ΠΗΓΗ Ασφαλιστικό Γραφείο Καναδάς

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, ανατρέξτε στο αρχικό περιεχόμενο: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/December2022/22/c3398.html

Leave a Comment