Το Force Marketing λανσάρει την πλατφόρμα δεδομένων πελατών Audience IQ, βοηθώντας τους αντιπροσώπους αυτοκινήτων να βελτιώσουν τις μετρήσεις αξίας ζωής πελατών.

ΑΤΛΑΝΤΑ, 27 Ιανουαρίου 2023–(BUSINESS WIRE)–Η Force Marketing, μια καινοτόμος εταιρεία τεχνολογίας μάρκετινγκ που παρέχει τις πιο ολοκληρωμένες και ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ κύκλου ζωής στην οικογένεια των επωνυμιών αυτοκινήτων, παρουσιάζει το Audience IQ στο NADA Show 2023, την κορυφαία εμπορική έκθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το σόου είναι τώρα στο Ντάλας του Τέξας. Το Audience IQ είναι μια πλήρους κλίμακας πλατφόρμα δεδομένων πελατών (CDP) που βοηθά τις ομάδες αντιπροσωπειών αυτοκινήτων να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ και την απόδοση της επένδυσης στη διαφήμιση.

Αυτό το δελτίο τύπου διαθέτει λειτουργίες πολυμέσων. Δείτε την πλήρη έκδοση εδώ: https://www.businesswire.com/news/home/20230127005296/en/

«Χτίσαμε το Audience IQ έχοντας κατά νου τον καταναλωτή του αυτοκινήτου», είπε Τζον Φιτζπάτρικ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Force Marketing. “Τα τελευταία επτά χρόνια, έχουμε επενδύσει 14 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη και τη βελτίωση αυτής της ισχυρής πλατφόρμας που επιτρέπει στις αντιπροσωπείες να κατανοούν πλήρως τους πελάτες και τις ανάγκες τους, να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία πελατών και να αυξάνουν τις πωλήσεις και τα έσοδα από υπηρεσίες. Το όραμά μας περισσότερο να συμβάλει στη βελτίωση Η αξία ζωής του πελάτη στο αυτοκίνητο είναι να μεταμορφώσει την εμπειρία μάρκας σε καταναλωτή με βελτιωμένη επικοινωνία».

Η πλατφόρμα Audience IQ συλλέγει, καθαρίζει, διαχειρίζεται και αναλύει δεδομένα πελατών πρώτου μέρους για να παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των προτιμήσεων, των συμπεριφορών και των αλληλεπιδράσεων των πελατών αυτοκινήτων με τους αντιπροσώπους. Οι αντιπρόσωποι μπορούν να τμηματοποιήσουν τους πελάτες και να τους στείλουν σχετικές, εξατομικευμένες επικοινωνίες και προσφορές, δημιουργώντας ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες, αυξάνοντας την αφοσίωση και επαναλαμβάνουν τις εργασίες.

«Το Audience IQ μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τη συμμετοχή των καταναλωτών σε πραγματικό χρόνο σε εξατομικευμένες εκστρατείες άμεσου μάρκετινγκ, ψηφιακά διαφημιστικά κανάλια, κοινωνικά μέσα, CTV και πλατφόρμες ροής ήχου», δήλωσε ο Jason Moore, γενικός διευθυντής της Kia Atlanta South. “Αυξάνει επίσης τη βαθμολογία τάσης του καταναλωτή, ώστε να γίνουν δυνητικοί πελάτες για την αντιπροσωπεία μας να συναντήσει τον πελάτη στο σημείο που βρίσκονται στο ταξίδι τους. Είναι μια νίκη για την αντιπροσωπεία μας και τους πελάτες μας!”

Η πλατφόρμα παρακολουθεί όλους τους KPI μάρκετινγκ, τις μετατροπές δυνητικών πελατών και τις επισκέψεις στο κατάστημα και παρέχει πλήρη απόδοση ισοτιμίας για κάθε δολάριο που επενδύεται στο μείγμα μάρκετινγκ του πελάτη. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα του Force Marketing να ελέγχει την απόδοση και να λαμβάνει γρήγορα αποφάσεις βελτιστοποίησης για τους αντιπροσώπους, ώστε να αυξάνουν περαιτέρω τόσο τις πωλήσεις όσο και την απόδοση προβολής δαπανών διαφήμισης (ROAS).

“Το κοινό IQ προσφέρει στους αντιπροσώπους μας μια ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη από τις πωλήσεις μέχρι το σέρβις!” είπε η Jessica Rapp, διευθύντρια επιτυχίας πελατών στο Force Marketing. “Είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τους συνεργάτες αντιπροσώπου μας να λαμβάνουν γρήγορες και σαφείς αποφάσεις μαζί χρησιμοποιώντας αυτήν τη διαισθητική πλατφόρμα. Το να έχουμε ένα, αξιόπιστο σύστημα για συνεργασία με τους πελάτες μας αλλάζει το παιχνίδι στον κλάδο μας. Το AiQ ευθυγραμμίζει τη σχέση μας με τους πελάτες μας. Όλα μας η εργασία γίνεται σε ένα ιδιωτικό, ασφαλές, ασφαλές και συμμορφούμενο περιβάλλον.” είναι παρήγορο να γνωρίζεις ότι έχει γίνει.”

Πολλά οφέλη IQ κοινού που είναι ενσωματωμένα στην υποδομή περιλαμβάνουν:

  • Σάρωση και δοκιμή ευπάθειας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

  • Συχνός έλεγχος διείσδυσης δεδομένων σε όλα τα συστήματα

  • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων σε όλα τα συστήματα και τα σημεία πρόσβασης δεδομένων

  • Όλοι οι τρίτοι προμηθευτές ελέγχονται για τα ίδια επίπεδα συμμόρφωσης

  • Προστασία phishing και ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σε επίπεδο επιχείρησης

  • Συχνή εκπαίδευση χρηστών σε τεκμηριωμένες και δοκιμασμένες πολιτικές

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Audience IQ, επισκεφτείτε το περίπτερο Force Marketing #1311 στο NADA Show 2023 στο Ντάλας του Τέξας έως τις 29 Ιανουαρίου ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ForceMKTG.com.

Σχετικά με το Force Marketing

Ιδρύθηκε το 2006, η Force Holdings, LLC είναι κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας μάρκετινγκ για την αυτοκινητοβιομηχανία και η οικογένεια των εμπορικών σημάτων της περιλαμβάνει: Force Marketing, WeDrive Automotive, Helix Technologies και Gulf States Marketing, γνωστό και ως GSM (που αποκτήθηκε από τον όμιλο Friedkin τον Ιανουάριο 2021). Το Audience IQ είναι μια πλατφόρμα δεδομένων πελατών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αυτοκινητοβιομηχανία. Το AiQ έχει τέσσερα βασικά προϊόντα: DRIVE (δυναμική τεχνολογία βίντεο CTV και Νικητής της Καινοτομίας της Χρονιάς AWA 2020), RECAPTURE (επανασυνδέει χαμένους αγοραστές με επωνυμίες), ATOM (λύση διατήρησης και επανενεργοποίησης σταθερών συναλλαγών) και Equity+ (πληροφορία μετοχικού κεφαλαίου). λύση). Με έδρα την Ατλάντα με περισσότερα από 100 μέλη ομάδας στρατηγικά τοποθετημένα σε όλες τις ΗΠΑ, η οικογένεια επωνυμιών Force αναπτύσσει συνεργασίες και σχέσεις με αντιπροσώπους και OEM σε όλη τη χώρα για να μεγιστοποιήσει την Απόδοση Διαφημιστικής Επένδυσης, την ταχύτητα στην αγορά και τις βελτιωμένες μετρήσεις αξίας πελατών κατά τη διάρκεια ζωής. Επικεντρώνεται στην πράξη. Μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη σουίτα τεχνολογικών προϊόντων της Force Marketing και την αποκλειστική της πλατφόρμα Audience IQ Customer Insights στη διεύθυνση www.ForceMKTG.com.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230127005296/en/

Συνδέσεις

Kelly Frommer, [email protected]

Lisa Tilt, [email protected]

Leave a Comment