Το Entrepreneurs Forever, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Πίτσμπουργκ, υποστηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Και ο αριθμός των μικρών επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξηθεί σταθερά τα τελευταία 20 χρόνιαο τοπικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός ιδρύθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια για να υποστηρίξει τους επιχειρηματίες που αποτελούν αυτό το τεράστιο αλλά συχνά ασύμφορο τμήμα της οικονομίας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον CEO AJ Drexler, το Entrepreneurs Forever έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερες από 500 επιχειρήσεις στη νοτιοδυτική Πενσυλβάνια με ετήσια έσοδα μικρότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια. Μέσω της οργάνωσής της, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συμμετέχουν σε ομάδες υποστήριξης ομοτίμων με περίπου 10 άλλους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπαιδευμένου συντονιστή.

«Οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, δεν πρόκειται απαραίτητα να γίνουν μονόκεροι δισεκατομμυρίων δολαρίων», είπε ο Drexler.

Είπε ότι αυτά περιλαμβάνουν μια σειρά από προϊόντα και παρόχους υπηρεσιών, όπως κομμωτήρια, εστιατόρια, αρτοποιεία και γυμναστήρια. Το Entrepreneurs Forever δραστηριοποιείται επίσης στο Μπάφαλο, τη Νέα Υόρκη, τη Μασαχουσέτη και το Ρόουντ Άιλαντ. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός σχεδιάζει να μετακομίσει σε νέες τοποθεσίες το 2023, είπε ο Drexler.

Το Entrepreneurs Forever οργανώνει ομάδες υποστήριξης ομοτίμων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Οι ομάδες συναντώνται κάθε μήνα για τρία χρόνια.

«Εστιάζουμε πραγματικά σε κοινοτικές επιχειρήσεις που θέλουν να παραμείνουν κοινοτικές επιχειρήσεις μακροπρόθεσμα: Δεν θέλουν να αγοραστούν από ιδιωτικά κεφάλαια με την προσδοκία ότι θα πρέπει να πουλήσουν κάποια στιγμή».

Είπε ότι η ανάπτυξη παραμένει προτεραιότητα, ωστόσο, εν μέρει για την παροχή σταθερότητας στους ιδιοκτήτες αλλά και για την πρόσληψη περισσότερων σε τοπικό επίπεδο.

Τον Δεκέμβριο, το Entrepreneurs Forever προσκάλεσε 96 ακόμη εταιρείες στις κομητείες Allegheny και Westmoreland να γίνουν μέλη. Μπορούν να ενταχθούν δωρεάν χάρη σε μια επιχορήγηση 320.000 δολαρίων από το Ίδρυμα Henry L. Hillman, είπε ο Drexler. Εκτίμησε ότι 50 θέσεις παραμένουν ανοιχτές.

Το 99,9% των επιχειρήσεων στη χώρα είναι μικρές, Σύμφωνα με τη Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ. Αν και η κατηγορία περιλαμβάνει επιχειρήσεις με έως και 499 υπαλλήλους, το 80% από αυτές δεν έχει κανέναν εργαζόμενο. Αυτές οι επιχειρήσεις έχουν μέσο ετήσιο εισόδημα μικρότερο από 50.000 $, Σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ.

«Αυτή δεν είναι μια βιώσιμη οικονομική κατάσταση», είπε ο Drexler. «Οι οικογένειες και οι κοινότητές μας δεν μπορούν να ευημερήσουν εάν η πλειοψηφία των επιχειρήσεών μας δεν παράγει αρκετά έσοδα για να στηρίξουν ακόμη και τους ιδιοκτήτες τους. Άρα όλοι χρειαζόμαστε τις μικρές επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες τους για να ευδοκιμήσουν μακροπρόθεσμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά από ένα χρόνο στο Entrepreneurs Forever, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αναφέρουν μέση αύξηση 32% στα έσοδα. Αυτή η ανάπτυξη εκτινάσσεται στο 63% σε τρία χρόνια, είπε.

Τα μέλη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού συναντώνται μία φορά το μήνα για τρία χρόνια για να συζητήσουν θέματα όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά και το προσωπικό, καθώς και πώς να πλοηγηθείτε στα σκαμπανεβάσματα της λειτουργίας μιας επιχείρησης.

«Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ξεκινούν την επιχείρησή τους επειδή είναι καλοί σε αυτήν ή επειδή είναι παθιασμένοι με κάτι», είπε ο Drexler. «Αλλά συνήθως αυτό που τους οδηγεί σε αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα η διαχείριση της επιχείρησης. Έτσι, μετά τη φάση εκκίνησης, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χρειάζονται μακροπρόθεσμες δεξιότητες και υποστήριξη για να συνεχίσουν να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους».

«Είναι μια δεξιότητα από μόνη της», συμφώνησε ο Donald Robinson του Entrepreneurs Forever, «και μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσεις με ανθρώπους που δεν έχουν την ίδια έκθεση σε αυτό που συμβαίνει ή το ίδιο επίπεδο ευθύνης».

Το 2017, άνοιξε ένα στούντιο προσωπικής εκπαίδευσης που ονομάζεται Global Human Performance στο North Point Breeze. Από τότε που έγινε μέλος του Entrepreneurs Forever το 2020, λέει ότι τα έσοδά του αυξήθηκαν κατά 30% ετησίως.

Είπε ότι το πρόγραμμα του δίδαξε πώς να διαχειρίζεται καλύτερα τους υπαλλήλους και να βελτιώνει τις εμπειρίες των πελατών. Το προσωπικό του έχει αυξηθεί από έναν σε έξι προπονητές, είπε, και η GHP έχει τώρα περίπου 60 πελάτες.

Άλλα μέλη της ομάδας υποστήριξής της περιλαμβάνουν έναν αρτοποιό, έναν τοπιογράφο, έναν ζωγράφο, μια συσκευασία δώρου και έναν λογιστή. Ο διευκολυντής τους έχει ένα ιδιωτικό σαλόνι περουκών, είπε.

Σε αντίθεση με ορισμένα μέλη της ομάδας του, ο Robinson δεν χρειάζεται να διαχειρίζεται τα αποθέματα προϊόντων. Αλλά είπε ότι βοηθάει να ακούω πώς αντιμετωπίζουν τέτοιες προκλήσεις και να «κάνω τις σωστές ερωτήσεις και να σκέφτομαι τα πράγματα λίγο περισσότερο έξω από τους δικούς μου τέσσερις τοίχους».

Leave a Comment