Το EMBDC επιλέγει το Schanrock για να αναζωογονήσει το Meridian Main Street. ονόματα Woodall διευθυντής μάρκετινγκ | Επιχείρηση

Μετά από 12 χρόνια στην ασύρματη βιομηχανία, ο Matt Schanrock έγινε διευθυντής της Meridian Main Street για την East Mississippi Business Development Corporation. Είναι ενθουσιασμένος που χρησιμοποιεί τις δεξιότητες της προηγούμενης καριέρας του για να βοηθήσει την Meridian Main Street να αναπτυχθεί.

Το EMBDC, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, είναι ο οργανισμός εμπορικού επιμελητηρίου και οικονομικής ανάπτυξης για την κομητεία Meridian και Lauderdale. Από αυτόν τον μήνα, το EMBDC προσθέτει το πρόγραμμα Meridian Main Street στις δεσμεύσεις του.

«Με όλα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της πόλης Meridian, φαίνεται ότι είναι η τέλεια στιγμή για να επαναφέρουμε το πρόγραμμα Meridian Main Street», είπε ο Schanrock. «Θα περπατήσουμε στο Mississippi Main Street και θα επικεντρωθούμε στις τέσσερις προτεραιότητες της Main Street: οργάνωση, σχεδιασμός, οικονομική ζωτικότητα και προώθηση».

Το κίνημα της Main Street ξεκίνησε το 1977 ως ένα πείραμα από το National Trust for Historic Preservation για να βοηθήσει στη διάσωση των πυρήνων του κέντρου της πόλης. Σήμερα συμμετέχουν 46 πολιτείες και περισσότερες από 1.600 κοινότητες. Το Mississippi Main Street Association είναι ένα πρόγραμμα του National Main Street Center (θυγατρική του καταπιστεύματος) και της Αρχής Ανάπτυξης του Μισισιπή.

Ο γιος του Chris και της Sheri Schanrock, ο Schanrock γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Meridian. Έπαιζε τένις στο Meridian Community College πριν σπουδάσει στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μισισιπή.

Είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ρέιτσελ εδώ και 11 χρόνια. Έχουν δύο παιδιά, την Audrey και τον Levi. Όταν δεν περνά χρόνο με την οικογένειά του, ο Matt απολαμβάνει να πηγαίνει σε συναυλίες και να ταξιδεύει με τη Rachel, καθώς και να κάνει πεζοπορία, βόλεϊ, τένις και σχεδόν οτιδήποτε σε εξωτερικούς χώρους.

«Πολλοί άνθρωποι στο κέντρο της πόλης (και επιχειρήσεις) ανησυχούν για την επανεκκίνηση του προγράμματος Main Street», δήλωσε ο Bill Hannah, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του EMBDC. «Ο Ματ είναι το τέλειο άτομο για να ηγηθεί αυτού του προγράμματος για εμάς. Και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια για την ανάπτυξη του οργανισμού και της κοινότητάς μας.

Το EMBDC διορίζει τον Woodall Marketing Director

Η Heather Woodall, με καταγωγή από το Meridian, διορίστηκε διευθύντρια μάρκετινγκ για την East Mississippi Business Development Corporation, έναν οργανισμό που ήδη γνωρίζει καλά.

Οι αρμοδιότητες του Woodall περιλαμβάνουν τη συνεργασία με τη Meridian Women’s Alliance, τα προγράμματα Leadership Lauderdale τόσο για νέους όσο και για ενήλικες, τους πρεσβευτές του EMBDC και τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του EMBDC.

«Ως πρώην πρεσβευτής του EMBDC και απόφοιτος Leadership Lauderdale (2016),» είπε ο Woodall, «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το EMBDC και τα μέλη του για να συνεχίσω να προβάλλω και να αναπτύσσω όλα όσα έχει να προσφέρει η Meridian».

Το EMBDC, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, είναι ο οργανισμός εμπορικού επιμελητηρίου και οικονομικής ανάπτυξης για την κομητεία Meridian και Lauderdale. Από αυτόν τον μήνα, το EMBDC προσθέτει το πρόγραμμα Meridian Main Street στις δεσμεύσεις του.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Meridian, ο Woodall κέρδισε και πτυχίο στην κινησιολογία και Master of Science στην επιστήμη των τροφίμων, τη διατροφή και την προαγωγή της υγείας από το State University του Μισισιπή. Αυτή τη στιγμή υπερασπίζεται το διδακτορικό του. στην εκπαιδευτική διοίκηση από το MSU.

Εργάστηκε για επτά χρόνια στο MSU τόσο στο Meridian όσο και στο Starkville. Πιο πρόσφατα, υπηρέτησε ως διευθύντρια ανάπτυξης και εξωτερικών υποθέσεων στο Παιδικό Μουσείο-Meridian του Μισισιπή, όπου διαχειρίστηκε τη συγκέντρωση κεφαλαίων και το μάρκετινγκ.

Ο Woodall είναι ισόβιο μέλος του Junior Auxiliary και ειδικός στις προσλήψεις της Tri Delta. Το 2016, το Meridian Star τον ονόμασε ένα από τα 20 Καλύτερα 20 Under 40. Το 2019, η Ένωση Κολλεγίων και Εργοδοτών του Μισισιπή ανακήρυξε την Επαγγελματία της Χρονιάς στις Υπηρεσίες Σταδιοδρομίας.

Αυτή και ο σύζυγός της Will έχουν δύο παιδιά, τον William (5) και την Ella Brooke (2). Είναι ενεργά μέλη της Highland Baptist Church στο Meridian. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Woodall απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά της, να συμμετέχει σε αθλητικές εκδηλώσεις του MSU, να ταξιδεύει και να κάνει χειροτεχνίες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη Heather στο προσωπικό μας που εργάζεται με όλες τις πτυχές της οργάνωσής μας, το μάρκετινγκ και την υπεράσπιση των μελών μας”, δήλωσε η Hannah.

Leave a Comment