Το Capital Finance Group της Bridge Bank προσθέτει τρεις νέους υπαλλήλους σε βασικές αγορές | Εθνική Επιχείρηση

SAN JOSE, Καλιφόρνια–(BUSINESS WIRE)–2 Φεβρουαρίου 2023—

Η Bridge Bank ανακοίνωσε σήμερα ότι ο όμιλος Capital Finance πρόσθεσε τρεις νέους υπαλλήλους για τη στήριξη βασικών αγορών. Με έδρα το Σιάτλ, το Σικάγο και το Λας Βέγκας, τα νέα μέλη της ομάδας θα εξυπηρετούν πελάτες της Bridge Bank σε όλη τη χώρα.

Εκτός από την παροχή παραδοσιακών εταιρικών τραπεζικών λύσεων και εξελιγμένων εργαλείων διαχείρισης μετρητών, ο όμιλος Capital Finance της Bridge Bank υποστηρίζει εταιρείες σε διάφορους κλάδους που αντιμετωπίζουν ασυνήθιστες συνθήκες αγοράς που μπορούν να δυσκολέψουν την παραδοσιακή χρηματοδότηση, προσφέροντας μια σειρά λύσεων που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία και λύσεων factoring. συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών γραμμών και του κεφαλαίου κίνησης.

Η συμμετοχή στην Bridge Bank είναι να:

  • Γκλεν ΜπάροουζΟ ανώτερος αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης με έδρα το Σιάτλ έχει επικεντρωθεί στον δανεισμό βάσει περιουσιακών στοιχείων για περισσότερα από 35 χρόνια με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ και του Καναδά, με πιο πρόσφατα την Umpqua Bank, την Sterling National Bank/WNB Specialty Finance, την KeyBank Business Capital και την PNC Business. Πίστωση.
  • Άρι Καπλάν, ανώτερος αντιπρόεδρος και περιφερειακός διευθυντής με έδρα το Σικάγο, είναι επαγγελματίας στον τομέα των οικονομικών εμπορίου με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε προϊόντα που βασίζονται σε περιουσιακά στοιχεία και δομημένα πιστωτικά προϊόντα για εταιρείες του Fortune 500. Στο παρελθόν εργάστηκε σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Σικάγολαντ, συμπεριλαμβανομένων των US Bank, Capital One Leverage Finance Corp και Transamerica Business Capital Corp.
  • Μάθιου ΤρούσιακΟ βοηθός αντιπρόεδρος και περιφερειακός διευθυντής που εδρεύει στο Λας Βέγκας προσχωρεί στη Bridge Bank από τη Citibank στο Σαν Φρανσίσκο, όπου ξεκίνησε νέες συμφωνίες χρέους και παρείχε στους πελάτες τραπεζικές λύσεις πλήρους εξυπηρέτησης, που κυμαίνονταν από συμβουλές για τη διάρθρωση κεφαλαίου και υπηρεσίες μέχρι διεθνείς συμβουλές διαχείρισης μετρητών.

«Είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην ομάδα των ταλαντούχων επαγγελματιών μας», δήλωσε ο Tim Carstens, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής του Capital Finance Group της Bridge Bank. «Υποστηρίζουν την ανάπτυξη των πελατών της Bridge Bank παρέχοντας πρόσβαση σε κεφάλαια κίνησης μέσω των προγραμμάτων δανεισμού βάσει περιουσιακών στοιχείων, χρηματοδότησης τιμολογίων, χρηματοδότησης αποθεμάτων και χρηματοδότησης εντολών αγοράς».

Σχετικά με το Bridge Bank

Η Bridge Bank, ένα τμήμα του FDIC Member Western Alliance Bank, παρέχει τραπεζικές σχέσεις που βάζουν τους πελάτες στο επίκεντρο των πάντων. Ιδρύθηκε στη Silicon Valley το 2001, η Bridge Bank προσφέρει μια πλήρη σειρά εξατομικευμένων λύσεων επιχειρηματικής τραπεζικής σε όλη την περιοχή Bay και διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε εταιρείες βιοεπιστημών, τεχνολογίας και καινοτομίας σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής μέσω των βασικών γραφείων τεχνολογίας της. κέντρα σε όλη τη χώρα. Η Bridge Bank εξυπηρετεί επίσης τις κοινότητες ιδιωτικών κεφαλαίων και επιχειρηματικών κεφαλαίων και παρέχει υπηρεσίες μεσεγγύησης επιχειρήσεων. Η Bridge Bank είναι μέρος της Western Alliance Bancorporation, η οποία έχει περιουσιακά στοιχεία άνω των 65 δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατατάχθηκε #1 μεταξύ των μεγάλων τραπεζών με τις καλύτερες επιδόσεις το 2021 τόσο από την American Banker όσο και από την Bank Executive. Ως περιφερειακή τράπεζα με σημαντική εθνική παρουσία, η Bridge Bank παρέχει την εμβέλεια, τους πόρους και την τεχνογνωσία της τοπικής αγοράς που κάνουν τη διαφορά για τους πελάτες. Επικοινωνήστε με την Bridge Bank για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε την αρχική έκδοση στο businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230202005374/en/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Alice Honey

[email protected]

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: NEVADA ILLINOIS ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΗΠΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

ΠΗΓΗ: Bridge Bank

Πνευματικά δικαιώματα Business Wire 2023.

PUB: 02/02/2023 09:51/DISC: 02/02/2023 09:52

http://www.businesswire.com/news/home/20230202005374/en

Πνευματικά δικαιώματα Business Wire 2023.

Leave a Comment