Το «Business Like a Boss» ανοίγει πόρτες για νέους επιχειρηματίες

Το Winter Craft Fair στις 11 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει σχεδιαστές και καλλιτέχνες όπως ο Josh Bell, ο οποίος τελειοποίησε αυτό το παντελόνι. Περισσότεροι από 70 καλλιτέχνες, σχεδιαστές και τεχνίτες που πωλούν συνήθως στο Etsy, την ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων, θα προσφέρουν αγαθά στους αγοραστές από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Josh Bell.

Δύο μαθητές του γυμνασίου Bitney Prep, ο Josh Bell και ο Elijah Rogers, θα εκθέσουν ρούχα και αξεσουάρ που σχεδίασαν στη Χειμερινή Έκθεση χειροτεχνίας στη Νεβάδα (NCWCF) αυτή την Κυριακή.

Περισσότεροι από 70 ντόπιοι καλλιτέχνες, σχεδιαστές και τεχνίτες θα πουλήσουν τα προϊόντα τους στο Miners Foundry την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. κατά τη διάρκεια του NCWCF.

Τα αντικείμενα προς πώληση στο Winter Craft Fair μπορούν να περιγραφούν ως μοντέρνα και βιώσιμα, αλλά καινοτόμα και ιδιότροπα.Ο Josh Bell στο Instagram @grimace_clothing πουλά τζιν με μπαλώματα, βαμμένες και τσέπες με φερμουάρ για 45 δολάρια. Στο γυμνάσιο Bitney Prep στο Grass Valley, ο δάσκαλος Akim Aginsky διδάσκει ένα μάθημα επιχειρήσεων και οικονομικών για νέους επιχειρηματίες που ονομάζονται με ενθουσιασμό Business and Boss.

Ο Bell and Rogers ξεκίνησαν την επιχείρησή τους σε μια τάξη για νέους επιχειρηματίες που ονομάζεται “Business Like a Boss” που διδάσκεται από τον Akim Aginsky στο Bitney Prep High School.

Ο Aginski λέει για τους μαθητές του Josh Bell και Elijah Rogers, «Βλέπω ένα μεγάλο μέλλον για αυτούς. «Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, σοβαροί σχεδιαστές».Οι Rogers και Bell θα πουλήσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους με την ετικέτα Grimace Clothing στη Χειμερινή Έκθεση Χειροτεχνίας.

Το επιχειρηματικό μότο της Bell είναι «Χάρισέ τους ένα χαμόγελο όταν σε βλέπουν». Οι ηλεκτρονικές αγορές μπορούν να γίνουν μέσω https://grimace-clothing.square.site/.. Η λαβή του Instagram είναι Grimace_graffiti.

«Στην τάξη, μαθαίνουμε να προσδιορίζουμε την αγορά-στόχο μας, να υπολογίζουμε το κόστος εκκίνησης και να κρατάμε τις πόρτες ανοιχτές πληρώνοντας τους εαυτούς μας για τον χρόνο που επενδύσαμε», είπε ο Bell.

“Ο κύριος Aginsky είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Είναι ένας πολύ θετικός τύπος — πολύ ενδυναμωτικός. Θέλω απλώς να πάω και να το κάνω!” είπε η Bell.

Ο Elijah Rogers είναι junior στο Bitney Prep και λέει ότι «είναι ευγνώμων στο σχολείο που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι δημιουργικός».

Η Rogers περιγράφει το ντύσιμό της ως «ελαφρώς γοτθικό και μονόχρωμο». Μου αρέσει να δουλεύω με δέρμα, πλέγμα και δαντέλα. Βάφω ρούχα και φτιάχνω μπαλώματα. Το πιο ακριβό μου αντικείμενο είναι ένα δερμάτινο μπουφάν. Τα περισσότερα από τα αντικείμενα μου κοστίζουν περίπου $20-$50.” Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, κοιτάζει σε σχολές σχεδίου μόδας. Μπορείτε να βρείτε αντικείμενα σχεδιασμένα από τον Rogers στο Instagram @Bloodlust_clothing_.

Μπλούζα σε γοτθικό στυλ σχεδιασμένη από τον Elijah Rogers, μαθητή στο γυμνάσιο Bitney Prep. Οι μαθητές μαθαίνουν να γράφουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει στοιχεία χρηματοοικονομικού προϋπολογισμού και κοστολόγησης για κέρδος.
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Elijah Rogers.

«Η τάξη μου βοήθησε να μετατρέψω την καριέρα των ονείρων μου σε κάτι εφικτό για μένα. μου έδωσε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι ήθελα να δημιουργήσω και πώς θα μπορούσα να το κάνω οικονομικά. Συνολικά, η Επιχειρηματικότητα είναι ένα μάθημα απίστευτα ικανοποιητικό και είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω το επόμενο εξάμηνο», δήλωσε ο Rogers.

Το μάθημα χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων που διδάσκεται από τον Aginsky έχει σχεδιαστεί για να «ενθαρρύνει το πάθος και να παρέχει στους μαθητές τα πρακτικά εργαλεία που θα χρειαστούν για να επιτύχουν στην επιχείρηση». Το μάθημα ξεκίνησε ως διετούς υποτροφία για την Καριέρα και την Τεχνική Εκπαίδευση (CTE) που πρόσφερε στους μαθητές διπλή εγγραφή, που σημαίνει ότι ένας μαθητής μπορούσε να κερδίσει μόρια γυμνασίου και μόρια στο Sierra College ταυτόχρονα.

Στο Bitney Prep, οι μαθητές συμμετέχουν επίσης σε πρακτική άσκηση με τοπικές επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν μια μέρα την εβδομάδα. Ο Bell εργάζεται για το Hems, Alterations, Misc του Dee Dee Brownell. Repairs and Sewing Projects, μια μικρή οικιακή επιχείρηση στη Νεβάδα.

«Θέλω να το κάνω αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε η Μπελ.

«Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των σχολείων λόγω του COVID-19, έπρεπε να επιλέξω ένα έργο ενδιαφέροντος. Πάντα μου άρεσε η μόδα. Τότε, οι δεξιότητές μου ήταν πιο πρωτόγονες, αλλά τώρα είμαι σε μια ραπτομηχανή και χρησιμοποιώ μπουκάλια μελάνι για να βάψω ύφασμα», είπε ο Rogers.

Τοπικά ταλέντα θα πωλούνται με σπάνια προϊόντα στο Χειμερινό Σαλόνι Τέχνης στη Νεβάδα στο Χυτήριο. Αυτό το δερμάτινο μπουφάν αναπτύχθηκε από τον μαθητή Elijah Rogers.
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Elijah Rogers

Το Bitney Prep βρίσκεται στη διεύθυνση 135 Joerschke Dr. στο Grass Valley. Το σχολείο περιγράφει την αποστολή του ως «να εμπνεύσει τους μαθητές να είναι έτοιμοι για τη ζωή και κατάλληλοι για τον κόσμο». Μέσω ενός ζωντανού προγράμματος πρακτικής άσκησης, μικρών μεγεθών τάξεων και μιας δυναμικής αίσθησης κοινότητας, ο Bitney εξοπλίζει τους μαθητές μας με περιέργεια, αγάπη για μάθηση και αυτοκατεύθυνση στην πανεπιστημιούπολη του Grass Valley.

Παρουσιάζουμε τη ζώνη δεσμών. Οι μαθητές που έχουν εγγραφεί σε μια τάξη CTE business and finance εμπορεύονται ένα προϊόν και μαθαίνουν τι χρειάζεται για να γράψουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να εκτιμήσουν το κόστος και την εργασία και να κατασκευάσουν και να διανείμουν το προϊόν τους. Με τη βοήθεια του δασκάλου τους Akim Aginski, ο Elijah Rogers και ο Josh Bell εμπνέονται να αποκτήσουν τη δική τους εταιρεία σχεδιασμού μόδας μετά την αποφοίτησή τους από το γυμνάσιο.

Ενώ ψωνίζουν και παρακολουθούν όλους τους τεχνίτες και τους τεχνίτες στο Winter Crafts Fair, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν ένα σνακ ή αναψυκτικά στο πλήρες μπαρ, που δεν φιλοξενείται από το Miners Foundry.

Τα εισιτήρια Nevada City Craft Fair κοστίζουν 7 $ και μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://minersfoundry.org/events/. ή τηλεφωνικά στο (530) 265-5040 ή αυτοπροσώπως στο Miners Foundry Box Office: 325 Spring Street, Nevada City, CA 95959.

Για να μάθετε περισσότερα για την Britney Prep, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://bitneyprep.net/.

Για να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα προσωπικού Marianne Boll-See, στείλτε email στο [email protected] ή καλέστε στο 530-477-4256.

Ο Josh Bell, τελειόφοιτος στο Bitney Prep High School, εξασκεί τα Hes, Alterations, Misc του Dee Dee Brownell. Επισκευάζει και ράβει έργα στην πόλη της Νεβάδα μία φορά την εβδομάδα για να βελτιώσει τις δεξιότητές της ως σχεδιάστρια ρούχων. Αυτό το σακάκι θα είναι διαθέσιμο στο Winter Art Fair την Κυριακή.
Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Josh Bell.

Leave a Comment