Το BIGGBY COFFEE συγκαταλέγεται στα κορυφαία franchise στο άκρως ανταγωνιστικό Franchise 500 των επιχειρηματιών

Το καφενείο είναι γνωστό για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ικανότητά του να επιτυγχάνει μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Το BIGGBY COFFEE συγκαταλέγεται στα κορυφαία Franchise στο Entrepreneur's Highly Competitive Franchise 500Lansing, MI (RestaurantNews.com) BIGGBY® ΚΑΦΕ αναγνωρίστηκε ως ένα από τα 500 κορυφαία franchise της χρονιάς επιχειρηματίας‘s Franchise 500®, η πρώτη, καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κατάταξη franchise στον κόσμο. 44ντο ετήσια επιχειρηματίας Το Franchise 500® είναι ένα ιδιαίτερα περιζήτητο βραβείο στον κλάδο του franchise. Αναγνωρισμένο ως ανεκτίμητος πόρος για τους υποψήφιους δικαιοδόχους, το 2023 Franchise 500® κατατάσσει το BIGGBY® COFFEE στο #272 για την εξαιρετική του απόδοση σε τομείς όπως η ανάπτυξη μονάδων, η οικονομική δύναμη και σταθερότητα και η ισχύς της επωνυμίας.

«Είναι τιμή μας που ονομαζόμαστε στη λίστα Franchise 500®», είπε Μάικλ ΜακΦολ, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της BIGGBY® COFFEE. «Δουλέψαμε σκληρά για να δημιουργήσουμε μια μοναδική ιδέα και αναγνώριση επιχειρηματίας μετά από ένα χρόνο απίστευτης ανάπτυξης, το BIGGBY® COFFEE επιβεβαιώνει τη δύναμη του μοντέλου. Καθώς συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, το 2023 θα φέρει περισσότερες νίκες».

«Η χρονιά που πέρασε ανέδειξε τις εξαιρετικές ευκαιρίες που προσφέρει η βιομηχανία franchise για τους επιχειρηματίες σε όλα τα επίπεδα», είπε. επιχειρηματίας αρχισυντάκτης Jason Feifer. «Οι εταιρείες που αναφέρονται στην 44η ετήσια λίστα Franchise 500® αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο καινοτόμες, δημιουργικές και αξιόπιστες μάρκες σε πολλούς κλάδους και τονίζουν τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί η δυναμική που οδηγεί σε μακροπρόθεσμη επιτυχία».

Σε επιχειρηματίαςΗ συνεχής προσπάθεια της εταιρείας για την καλύτερη κατανόηση και αξιολόγηση της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς franchise, η φόρμουλα κατάταξης της εταιρείας 44 ετών συνεχίζει επίσης να εξελίσσεται. Η συντακτική ομάδα εξετάζει και αξιολογεί αρκετούς παράγοντες που εμπλέκονται στην αξιολόγηση, όπως το κόστος και οι αμοιβές, το μέγεθος και η ανάπτυξη, η υποστήριξη, η δύναμη της επωνυμίας και η οικονομική ισχύς και σταθερότητα. Σε κάθε franchise δίνεται μια αθροιστική βαθμολογία βάσει ανάλυσης περισσότερων από 150 σημείων δεδομένων και τα 500 franchise με τις υψηλότερες αθροιστικές βαθμολογίες γίνονται το Franchise 500® κατά σειρά κατάταξης.

Στα 44 χρόνια ύπαρξής του, το Franchise 500® έχει γίνει τόσο το κατεξοχήν ανταγωνιστικό μέτρο για τους δικαιοπάροχους όσο και το κύριο εργαλείο έρευνας για τους πιθανούς δικαιοδόχους. Η θέση του BIGGBY® COFFEE στην κατάταξη είναι απόδειξη της δύναμής του ως ευκαιρία franchise.

Επισκεφτείτε το για να δείτε το BIGGBY® COFFEE σε πλήρη βαθμολογία www.entrepreneur.com/franchise500. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αποτελέσματα στο τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου 2023 επιχειρηματίας, Διαθέσιμο στα περίπτερα στις 17 Ιανουαρίου.

Σχετικά με το Franchise BIGGBY® COFFEE

Με έδρα το East Lansing, Mich., το BIGGBY® COFFEE ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 15 Μαρτίου 1995 με ένα μόνο κατάστημα. Ένα χρόνο αργότερα και την παραμονή του ανοίγματος ενός δεύτερου καταστήματος, ο Bob Fish και ο Michael McFall, με μια χειραψία και 4.000 $, αποφάσισαν να κάνουν franchise το concept. Οι πολιτιστικές αξίες της επωνυμίας, όπως Make Friends, Have Fun, Enjoy Yourself and Share Great Coffee, βοηθούν τους λάτρεις του καφέ και τους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μια λιγότερο επιτηδευμένη και διασκεδαστική προσέγγιση στο τυπικό πρότυπο γκουρμέ καφέ. Εκτός από τα γνωστά ποτά με ονόματα όπως το Teddy Bear® και το Caramel Marvel®, οι baristas του BIGGBY® COFFEE προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που επικεντρώνεται στο να ομορφύνει την ημέρα των πελατών τους και να τους υποστηρίζει να ζήσουν τη ζωή που αγαπούν. Το “Big “B” σε πορτοκαλί φόντο τράβηξε την προσοχή και σήμερα το BIGGBY® COFFEE έχει περισσότερες από 330 τοποθεσίες σε πολλές πολιτείες όπως το Μίτσιγκαν, Οχάιο, Ιντιάνα, Ιλινόις, Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Ουισκόνσιν, Κεντάκι, Αϊντάχο, Τζόρτζια εκεί. είναι καφενείο. και τη Φλόριντα.

Επικοινωνία:
Τζούλι Μω
ηπειρωτική χώρα
209-617-6518
[email protected]

Leave a Comment