Το ASK India Entrepreneurs Fund λαμβάνει άδεια ΟΣΕΚΑ και στοχεύει να συγκεντρώσει 500 εκατομμύρια δολάρια από παγκόσμιους επενδυτές

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, 9 Δεκεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η ASK Capital είναι μέρος του Ομίλου ASK (“ASK”) – ένα της Ινδίας κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και περιουσίας ανακοίνωσαν ότι έλαβαν άδεια από την Κεντρική Τράπεζα Ιρλανδία για το πρώτο όχημα ΟΣΕΚΑ – ASK India Entrepreneurs Fund. Το όχημα UCITS θα βασίζεται στο πρότυπο PMS της ASK, το ASK India Entrepreneurship Portfolio (“IEP”), το οποίο έχει ισχυρό ιστορικό πάνω από μια δεκαετία από την έναρξή του.

Sameer Dev, Διευθύνων Σύμβουλος, ASK Capital

Sunil Rohokale - MD και CEO - ASK Group

Sunil Rohokale – MD και CEO – ASK Group

Ο ΟΣΕΚΑ, ή Οργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες, είναι το ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δημιουργεί ένα εναρμονισμένο καθεστώς σε όλη τη χώρα. Ευρώπη για τη διαχείριση και την πώληση κεφαλαίων. Τα κεφάλαια ΟΣΕΚΑ μπορούν να εγγραφούν Ευρώπη και διατίθεται στο εμπόριο σε επενδυτές παγκοσμίως χρησιμοποιώντας ενιαίες ρυθμιστικές απαιτήσεις και απαιτήσεις προστασίας των επενδυτών. Δεδομένης της έντονης ρυθμιστικής διαδικασίας για την έγκριση ενός αμοιβαίου κεφαλαίου ως συμβατό με τον ΟΣΕΚΑ από τη ρυθμιστική αρχή, η ετικέτα ΟΣΕΚΑ χρησιμεύει ως σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας για τους ξένους επενδυτές.

Η ASK χρησιμοποιεί το όχημα ΟΣΕΚΑ για να φέρει τη στρατηγική της IEP σε μια ευρύτερη διεθνή βάση επενδυτών και στοχεύει να την αυξήσει 500 εκατ. USD για αυτό το ταμείο για τα επόμενα 3 χρόνια.

Το IEP είναι μια από τις πιο συνεπείς στρατηγικές δημιουργίας άλφα από την κυκλοφορία του το 2010. Επενδύει σε εταιρείες που ηγούνται Ινδοί επιχειρηματίες με επαρκές δέρμα στο παιχνίδι, υψηλά πρότυπα διακυβέρνησης, όραμα, εκτέλεση, κατανομή κεφαλαίων και δεξιότητες κατανομής κεφαλαίων. Το κύριο ASK IEP Fund έχει CAGR 18% ** από την ίδρυσή του, ενώ το σημείο αναφοράς του BSE 500 έχει CAGR 10,7%.

Μιλώντας στην εκδήλωση Sunil Rohokale, MD και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ASK,της Ινδίας Η οικονομία και οι χρηματιστηριακές αγορές ξεπερνούν τις επιδόσεις των περισσότερων από τις παγκόσμιες αντίστοιχες αγορές. Δουλεύω μόνος Ινδία Η κατανομή δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη και οι παγκόσμιοι επενδυτές είναι πρόθυμοι να εισέλθουν της Ινδίας ιστορία ανάπτυξης με τους σωστούς διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων. της Ινδίας Το δημογραφικό μέρισμα, η κατασκευαστική ικανότητα και η προηγμένη ψηφιακή υποδομή προσφέρουν στους μακροπρόθεσμους παγκόσμιους επενδυτές μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία. Το ASK βρίσκεται σε καλή θέση Ινδία εξειδικευμένος διευθυντής με σταθερό ιστορικό της παραγωγής άλφα και αυτό το ταμείο ΟΣΕΚΑ θα διευκολύνει τις επενδύσεις από ξένους επενδυτές, ιδιαίτερα ευρωπαίους επενδυτές. Ινδία.”

Ο Sameer Dev, Διευθύνων Σύμβουλος της ASK Capital, πρόσθεσε περαιτέρω: “ASK’s Ιρλανδία Ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο UCITS με έδρα παρέχει στους παγκόσμιους επενδυτές οικεία, φορολογικά αποδοτική και βολική πρόσβαση στις υψηλής ανάπτυξης ινδικές αγορές μετοχών. Με την έγκριση του UCTIS, ελπίζουμε να προσεγγίσουμε θεσμικούς επενδυτές, ιδρύματα, συνταξιοδοτικά ταμεία, οικογενειακά γραφεία και επενδυτές μέσω ιδιωτικών τραπεζών. Ευρώπη, μέση Ανατολή, Λατινική Αμερικήκαι εξαρτήματα Ασία. Το ASK India Entrepreneurship Fund προσφέρει σε τέτοιους παγκόσμιους επενδυτές την ευκαιρία να συμμετάσχουν Ινδία ιστορία επενδύοντας σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και καλύτερα διαχειριζόμενες εταιρείες μέσω μιας ενεργά διαχειριζόμενης επενδυτικής στρατηγικής.

* (Πηγή: ιστότοπος SEBI, ως AuM 31 Οκτωβρίου 2022)

** Όπως προαναφέρθηκε, οι αποδόσεις της ASK IEP υπολογίζονται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η SEBI και δεν περιλαμβάνουν χρεώσεις και έξοδα και προορίζονται για ένα τυπικό χαρτοφυλάκιο. Οι αποδόσεις για μεμονωμένους επενδυτές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το χρόνο της επένδυσής τους.

Σχετικά με την ASK Capital | ASK Capital Management Pte. Ε.Π.Ε. («ASKCM» ή «ASK Capital») συμμετείχαν Σιγκαπούρη από το 2011 και διαθέτει άδεια παροχής υπηρεσιών κεφαλαιαγοράς που εκδίδεται από τη Νομισματική Αρχή Σιγκαπούρη Παροχή υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων για Διαπιστευμένους και Θεσμικούς Επενδυτές. παρέχει εύρος Ινδία-επενδυτικές λύσεις που απευθύνονται σε θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές. Σε Απρίλιος 2016Το ASKCM αυξήθηκε με επιτυχία 82 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από παγκόσμιους επενδυτές για πρώτη φορά Ινδία– επικεντρωμένο ταμείο ακίνητης περιουσίας, Ταμείο Ειδικών Ευκαιριών Ακίνητης Περιουσίας της Ινδίας (IRESOF) και Ιούλιος 2017Το ASKCM είναι το πρώτο ανοιχτό, Ινδία– ένα εστιασμένο δημόσιο μετοχικό ταμείο, το ASK India Opportunities Fund 1 (AIOF1) για παγκόσμιους επενδυτές.

Σχετικά με το ASK | Η ASK είναι κορυφαίος παίκτης στον τομέα της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και περιουσίας, εξυπηρετώντας κυρίως την αγορά HNI και UHNI με περισσότερες από τρεις δεκαετίες ύπαρξης. Η ASK πιστεύει αληθινά στην ιστορία ανάπτυξης της Ινδίας και έχει αναπτυχθεί χέρι-χέρι με τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Ινδία και σε όλο τον κόσμο. Εκπροσωπείται η ΑΣΚ Ινδία μέσω τριών κύριων επιχειρήσεων: Υπηρεσίες Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου και Εναλλακτικά Επενδυτικά Κεφάλαια – ASK Investment Managers Ltd. Real Estate Private Equity – ASK Property Fund; και Wealth Advisory and Multi-Family Office Service – ASK Private Wealth. Διαθέτει περισσότερα από 20 γραφεία και υποκαταστήματα Ινδία, Ντουμπάικαι Σιγκαπούρη. Απευθύνεται σε πολλαπλές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και επενδυτές (όπως HNI, ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία, συνταξιοδοτικά ταμεία, ταμεία αμοιβαίων κεφαλαίων και κρατικά επενδυτικά ταμεία). Ασίαο μέση Ανατολή, Αφρικήκαι Ευρώπη. Ο όμιλος ASK διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία άνω των Rs. 79.000 cr/ 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ Όπως και στο 31οΑγ Οκτώβριος 2022.

ASK_Capital_Logo

ASK_Capital_Logo

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ Ίδια Κεφάλαια

Leave a Comment