Το 48% των επιχειρήσεων ντρέπεται για τον ιστότοπό τους, παρά το γεγονός ότι ξοδεύουν κατά μέσο όρο 453.126 $ για την τεχνολογία μάρκετινγκ.

Οι ηγέτες των επιχειρήσεων προβλέπουν ότι μια κακή εμπειρία χρήστη ιστότοπου είναι ακριβή 72.000 δολάρια ετήσια απώλεια πωλήσεων
Η διόρθωση και η επιδιόρθωση σφαλμάτων ιστότοπου διαρκεί κατά μέσο όρο 4 ώρες την εβδομάδα – το 8% των επιχειρήσεων ξοδεύει περισσότερες από 10 ώρες την εβδομάδα.
Το 90% λέει ότι έχει καλή απόδοση για τις δαπάνες τεχνολογίας μάρκετινγκ, παρά τα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι δεν είναι αλήθεια

LINZ, Αυστρία , 25 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ – Μπλοκ ιστορίαςΈνας κορυφαίος στην κατηγορία του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που επιτρέπει τόσο στους προγραμματιστές όσο και στις ομάδες περιεχομένου να δημιουργούν καλύτερες εμπειρίες περιεχομένου σε όλα τα ψηφιακά κανάλια, κυκλοφόρησε έρευνα που αποκαλύπτει ότι οι εταιρείες σήμερα χάνουν σημαντικά χρηματικά ποσά κάθε χρόνο λόγω κακών εμπειριών στον ιστότοπο παρά το ότι ξοδεύουν λίγα χρήματα. ανακοινώθηκε. ένα σημαντικό ποσό στην τεχνολογία μάρκετινγκ.

500 ηγέτες επιχειρήσεων σε εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου μεσαίου μεγέθους στις ΗΠΑ και Ευρώπη τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας της εταιρείας τους και τα σχετικά κόστη. Παραδόξως, το 48% είπε ότι ο ιστότοπός του πρόσφατα τους έφερε σε δύσκολη θέση μπροστά σε έναν βασικό ενδιαφερόμενο ή πελάτη, αλλά το 87% είπε ότι ο ιστότοπός του ανταποκρίθηκε στο σύνολο ή στις περισσότερες από τις προσδοκίες του.

Σχεδόν κάθε επιχείρηση (92%) πιστεύει ότι μια κακή εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό τους κοστίζει πωλήσεις και το 30% πιστεύει ότι υπερβαίνει αυτό το ποσό. 100.000 $ στο έτος. Η πρόσφατη έρευνα του Storyblok σε 6.000 Αμερικανούς καταναλωτές και Ευρώπη Το 60% των καταναλωτών επανέλαβε αυτά τα ευρήματα, αναφέροντας ότι εγκαταλείπει κατά μέσο όρο 5 αγορές ετησίως λόγω κακής εμπειρίας χρήστη σε ιστότοπους.

Παρά αυτά τα ευρήματα, οι δαπάνες για την τεχνολογία μάρκετινγκ και η ικανοποίηση με τα αποτελέσματα παραμένουν πολύ υψηλά – οι επιχειρήσεις έχουν επενδύσει κατά μέσο όρο σχεδόν μισό εκατομμύριο τα τελευταία πέντε χρόνια, με το 14% να δαπανά περισσότερα από ένα εκατομμύριο. Μόνο το 6% των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι έχουν κακή απόδοση στις δαπάνες τους για τεχνολογία μάρκετινγκ.

Dominic AngererΟ Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του Storyblok δήλωσε: “Στην αρχή, αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται εντελώς αντιφατικά. Από τη μία πλευρά, οι επιχειρήσεις πιστεύουν ότι οι ιστοσελίδες τους είναι ακριβές, αλλά από την άλλη, φαίνεται να είναι ευχαριστημένες με την απόδοσή τους. Η απάντηση είναι ότι οι προσδοκίες είναι πολύ χαμηλές.

“Πολλές επιχειρήσεις πιστεύουν ότι η τεχνολογία μάρκετινγκ είναι εγγενώς δαπανηρή και δύσκολη και χρονοβόρα για να γίνει σωστή. Αυτό δεν ισχύει πλέον. Το σύγχρονο κύμα της πρώτης τεχνολογίας API, η καλύτερη τεχνολογία αναστατώνει επί του παρόντος τον κλάδο κάνοντας το martech στοίβαγε όχι μόνο πιο οικονομικά, αλλά και με το It’s πιο φιλικό προς τον χρήστη για ομάδες εργασίας—προγραμματιστές και εμπόρους μάρκετινγκ. Οι ηγέτες των επιχειρήσεων δεν χρειάζεται πλέον να αποδέχονται την “νόωση στον ιστό” ως κανόνα.”

Η έρευνα του Storyblok αποκάλυψε επίσης ότι εκτός από τις χαμένες πωλήσεις, οι εταιρείες ξοδεύουν πολύ χρόνο για να συντηρούν και να διορθώνουν λάθη στους ιστότοπούς τους. Κατά μέσο όρο, χάνονται 4 ώρες χρόνου σε αυτές τις εργασίες κάθε εβδομάδα.

Σημείωση

Το Storyblok διεξήγαγε μια έρευνα σε 500 ηγέτες και στελέχη επιχειρήσεων με το OnePoll. Η έρευνα συνεχίστηκε μεταξύ 24 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου 2022.

Πόροι

Σχετικά με το Storyblock
Ως ηγέτης της κατηγορίας του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS), το Storyblok εξουσιοδοτεί τους προγραμματιστές και τις ομάδες περιεχομένου να δημιουργήσουν μια καλύτερη εμπειρία περιεχομένου σε οποιοδήποτε ψηφιακό κανάλι.

Το Storyblok βελτιώνει τις εμπειρίες του κοινού με την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του, την ασφάλεια, τη βελτιστοποιημένη αφήγηση ιστοριών σε όλα τα κανάλια και την ισχυρή εξατομίκευση. Δώστε τη δυνατότητα στις ομάδες περιεχομένου να δημιουργούν και να διαχειρίζονται διαισθητικά και ανεξάρτητα περιεχόμενο με μεταφορά και απόθεση οπτικής επεξεργασίας, προσαρμοσμένες συνεργατικές ροές εργασίας και έναν παγκοσμίου φήμης διαχειριστή ψηφιακών στοιχείων. Δώστε στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν οτιδήποτε, να ενσωματωθούν με οτιδήποτε και να δημοσιεύσουν οπουδήποτε με την ακέφαλη αρχιτεκτονική CMS του Storyblok.

Κορυφαίες μάρκες όπως η Adidas, η T-Mobile, η Renault και η Oatly χρησιμοποιούν το Storyblok για να διαμορφώσουν τις ψηφιακές τους ιστορίες.

Δείτε γιατί το Storyblok ονομάστηκε #1 CMS από το G2 www.storyblok.com και ακολουθήστε το Storyblok LinkedIn και Κελάδημα.

Κάντε κλικ στο κουμπί επαφής
Μπράντον Γουότς
[email protected]

Cizion

Δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/webarrassment-48-of-businesses-are-embrassed-by-their-website-dtribute-spending-an-average-of-453-126- on-marketing-technology-301729883.html

ΠΗΓΗ Storyblok

Leave a Comment