Το σύστημα συνταξιοδότησης δασκάλων του Τέξας αυξάνει τη συμμετοχή στο ομοσπονδιακό καταπιστεύμα επενδύσεων σε ακίνητα (NYSE: FRT)

Το Teacher Retirement System of Texas αύξησε τις συμμετοχές του σε μετοχές της Federal Realty Investment Trust (NYSE:FRT – Buy Rating) κατά 146,5% κατά το τρίτο τρίμηνο, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη γνωστοποίησή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο θεσμικός επενδυτής κατείχε 27.704 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα, αφού αγόρασε επιπλέον 16.466 μετοχές κατά τη διάρκεια του τριμήνου. Οι συμμετοχές του Teacher Retirement System of Texas στο Federal Realty Investment Trust ήταν αξίας 2.497.000 $ στο τέλος της πιο πρόσφατης περιόδου αναφοράς.

→ Έρχεται η εμπορική ηλιακή έκρηξη; (Από Επενδυτικές Τάσεις)

Ορισμένα άλλα hedge funds αγόρασαν και πούλησαν πρόσφατα μετοχές της FRT. Η Bank of Nova Scotia αύξησε τη θέση της στις μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust κατά 192,1% το δεύτερο τρίμηνο. Η Bank of Nova Scotia κατέχει τώρα 5.027 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος ακινήτων αξίας 481.000 δολαρίων μετά την αγορά επιπλέον 3.306 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η CWM LLC αύξησε τη θέση της στις μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust κατά 145,9% το δεύτερο τρίμηνο. Η CWM LLC κατέχει τώρα 959 μετοχές της μετοχής του επενδυτικού καταπιστεύματος σε ακίνητα αξίας 92.000 $ μετά την απόκτηση επιπλέον 569 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ε.Π.Ε. αύξησε τη θέση της στις μετοχές της Federal Realty Investment Trust κατά 39,2% το τρίτο τρίμηνο. Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ε.Π.Ε. τώρα κατέχει 129.575 μετοχές της μετοχής του καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα αξίας 11.677.000 $ μετά την αγορά επιπλέον 36.458 μετοχών το τελευταίο τρίμηνο. Η Russell Investments Group Ltd αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust το δεύτερο τρίμηνο αξίας περίπου 6.150.000 $. Τέλος, η Spire Wealth Management αγόρασε μια νέα θέση σε μετοχές της Federal Real Estate Investment Trust το δεύτερο τρίμηνο αξίας περίπου 194.000 $. Τα hedge funds και άλλοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 86,20% των μετοχών της εταιρείας.

Απόδοση τιμών ομοσπονδιακών επενδύσεων σε ακίνητα

Οι μετοχές της μετοχής FRT άνοιξαν στα 110,48 δολάρια την Πέμπτη. Το Federal Property Investment Trust έχει χαμηλό 52 εβδομάδων 86,43 $ και υψηλό 52 εβδομάδων 128,64 $. Η εταιρεία έχει δείκτη γρήγορου 1,40, τρέχοντος δείκτη 1,40 και δείκτη χρέους προς ίδια κεφάλαια 1,55. Η επιχείρηση έχει κινητό μέσο όρο πενήντα ημερών 106,29 $ και διακόσιες ημέρες κινούμενο μέσο όρο 102,29 $. Η μετοχή έχει κεφαλαιοποίηση 8,97 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αναλογία τιμής προς κέρδη 23,46, αναλογία τιμής προς κέρδη ανάπτυξης 2,62 και βήτα 1,14.

Το Federal Property Investment Trust Δηλώνει Μέρισμα

Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα και το τριμηνιαίο μέρισμα, το οποίο καταβλήθηκε στις 17 Ιανουαρίου. Οι μέτοχοι ρεκόρ την Τρίτη 3 Ιανουαρίου έλαβαν μέρισμα 1,08 $. Η ημερομηνία αποκοπής αυτών των μερισμάτων είναι η Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Αυτό μεταφράζεται σε ετήσιο μέρισμα 4,32 $ και μερισματική απόδοση 3,91%. Ο δείκτης πληρωμών του Federal Real Estate Investment Trust είναι επί του παρόντος 91,72%.

Οι αναλυτές της Wall Street σχολιάζουν

Το FRT έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ερευνητικών εκθέσεων. Η JPMorgan Chase & Co. υποβάθμισε την Federal Realty Investment Trust από αξιολόγηση «υπέρβαρου» σε «ουδέτερη» και μείωσε την τιμή-στόχο για την εταιρεία από 118,00 δολάρια σε 115,00 δολάρια σε μια έκθεση έρευνας την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου. Η Mizuho μείωσε τον στόχο τιμής της στο Federal Property Investment Trust από 125,00 $ σε 109,00 $ και όρισε μια βαθμολογία «αγοράς» για την εταιρεία σε μια αναφορά την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου. Η Barclays αύξησε τον στόχο τιμής της στο Federal Estate Investment Trust από 114,00 $ σε 129,00 $ και έδωσε στην εταιρεία μια βαθμολογία «υπέρβαρου» σε μια έκθεση την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου. Το Evercore ISI μείωσε τον στόχο τιμής του Federal Real Estate Investment Trust στα 104,00 $ σε μια αναφορά την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Τέλος, ο Raymond James μείωσε τον στόχο τιμής του Federal Realty Investment Trust από 130,00 $ σε 120,00 $ και όρισε μια αξιολόγηση «ισχυρής αγοράς» για την εταιρεία σε μια έκθεση την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου. Οκτώ αναλυτές έχουν αξιολογήσει τη μετοχή με αξιολόγηση διακράτησης, πέντε έχουν δώσει αξιολόγηση αγοράς και ένας έχει εκχωρήσει ισχυρή αξιολόγηση αγοράς στη μετοχή. Η Federal Real Estate Investment Trust έχει επί του παρόντος μια συναινετική βαθμολογία «Μέση Αγορά» και μια συναινετική τιμή στόχο 117,00 $, σύμφωνα με το MarketBeat.com.

Προφίλ εταιρείας Federal Realty Investment Trust

(Λάβετε βαθμολογία)

Το Federal Real Estate Investment Trust λειτουργεί ως επενδυτικό καταπίστευμα μετοχικού κεφαλαίου σε ακίνητα. Κατέχει, διαχειρίζεται και ανακατασκευάζει ακίνητα λιανικής και μικτής χρήσης. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1962 και έχει την έδρα της στη North Bethesda, MD.

Επιλεγμένα άρθρα

Θεσμική ιδιοκτησία κατά τρίμηνο για ομοσπονδιακό καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα (NYSE:FRT)

Αυτή η άμεση ειδοποίηση ειδήσεων τροφοδοτείται από αφηγηματική επιστημονική τεχνολογία και οικονομικά δεδομένα από το MarketBeat για να παρέχει στους αναγνώστες τις ταχύτερες και ακριβέστερες αναφορές. Αυτή η ιστορία εξετάστηκε από τη συντακτική ομάδα του MarketBeat πριν από τη δημοσίευσή της. Στείλτε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτήν την ιστορία στο [email protected].

Προτού εξετάσετε το ενδεχόμενο ενός ομοσπονδιακού καταπιστεύματος επενδύσεων σε ακίνητα, θα θέλετε να το ακούσετε αυτό.

Το MarketBeat παρακολουθεί καθημερινά τους αναλυτές ερευνών με την κορυφαία βαθμολογία και τις καλύτερες επιδόσεις της Wall Street και τις μετοχές που προτείνουν στους πελάτες τους. Η MarketBeat εντόπισε πέντε μετοχές που οι κορυφαίοι αναλυτές ψιθυρίζουν σιωπηλά στους πελάτες τους να αγοράσουν τώρα προτού απογειωθούν οι ευρύτερες αγορές… και η Federal Reserve Investment Trust δεν ήταν στη λίστα.

Αν και η Federal Realty Investment Trust έχει επί του παρόντος βαθμολογία «Μέση Αγορά» μεταξύ των αναλυτών, οι κορυφαίοι αναλυτές πιστεύουν ότι αυτές οι πέντε μετοχές είναι καλύτερες αγορές.

Δείτε τις πέντε μετοχές εδώ

Ένας οδηγός για αρχάριους για τα αποθέματα συνταξιοδότησης

Leave a Comment