Το συνέδριο Trendigital θα βοηθήσει τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές

24 Ιανουαρίου 2023

Αυτό το επί πληρωμή κομμάτι χρηματοδοτείται από την Click Rain Inc.

Έμποροι από όλη την περιοχή που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ θα παραστούν στην επερχόμενη 10η ετήσια σύνοδο κορυφής Trendigital στις 9 Φεβρουαρίου.

Το συνέδριο προσφέρει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ την ευκαιρία να μάθουν τακτικές για τον εξορθολογισμό της εργασίας τους, να εξερευνήσουν καινοτόμες στρατηγικές και τις τελευταίες τάσεις και να δικτυωθούν με άλλους στον κλάδο.

Η Trendigital φιλοξενείται από τους Click Rain και Lemonly, δύο πρακτορεία μάρκετινγκ Sioux Falls που δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση των βέλτιστων πρακτικών σε έναν κλάδο με γρήγορο ρυθμό. Οι εταιρείες είναι ενθουσιασμένες που διευκολύνουν ένα απόγευμα μάθησης και συζήτησης μεταξύ των ηγετών μάρκετινγκ και ελπίζουν να δώσουν στους συμμετέχοντες στρατηγικές που μπορούν να εφαρμόσουν στους καθημερινούς τους ρόλους.

“Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους – απλοποιώντας την πολυπλοκότητα του ψηφιακού μάρκετινγκ και παρέχοντας στους εμπόρους τα εργαλεία, τις συμβουλές και τις τακτικές για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους”, δήλωσε η Kate Kotzea, Αντιπρόεδρος Προϊόντων & Υπηρεσιών, Click Rain Inc. επικεντρώνονται», είπε. Χρονοδιάγραμμα για Trendigital.

“Είτε είστε έμπορος που εργάζεστε με μια μικρή εσωτερική ομάδα είτε είστε ειδικός σε ένα πρακτορείο πλήρους εξυπηρέτησης, θα αφήσετε την Trendigital με ιδέες και λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.”

Βασικοί ομιλητές για να συζητήσουν την αφοσίωση στην επωνυμία, τη μετάβαση στην πλατφόρμα Google Analytics 4

Οι απογευματινές εκδηλώσεις στο The District περιλαμβάνουν δύο βασικές παρουσιάσεις που επικεντρώνονται στην αξία της αφοσίωσης στην επωνυμία και στη βασική μετάβαση για τα αναλυτικά στοιχεία ιστοτόπων.

Ο Deb Gabor, γνωστός ειδικός στο branding και συγγραφέας πολλών βιβλίων για το θέμα, θα δώσει την κεντρική ομιλία. Ο Gabor είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Sol Marketing και ένας περιζήτητος ομιλητής και συγγραφέας μέσων ενημέρωσης.

Θα μοιραστεί στρατηγικές για τη δημιουργία αυτού που αποκαλεί «παράλογη αφοσίωση στην επωνυμία»—αναπτύσσοντας ισχυρή ταύτιση και δέσμευση με τους πελάτες, ώστε να γίνουν ένθερμοι θαυμαστές και πρεσβευτές της επωνυμίας σας.

Ο Chris Prendergast, πιστοποιημένος αναλυτής ιστού και COO στην Click Rain Inc., δεν είναι ξένος στο στάδιο Trendigital. Στην περσινή εκδήλωση, παρουσίασε τις τελικές παρατηρήσεις σχετικά με τα ευρήματα της έκθεσης Digital State of the Midwest, μιας ερευνητικής μελέτης που διεξήχθη από την Click Rain σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι στα Upper Midwest ασχολούνται με το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Φέτος, το Prendergast θα δώσει και πάλι την τελική ομιλία, εστιάζοντας στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν μια σημαντική μετάβαση στην ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων ιστού της Google, μεταβαίνοντας από το Universal Analytics στο Google Analytics 4, το οποίο θα κλείσει αργότερα φέτος.

Το TENx Talks συσκευάζει τακτικές συμβουλές σε συνεδρίες 10 λεπτών

Νέος στην Trendigital φέτος, θα υπάρξει μια σειρά από πέντε «TENx Talks» που θα περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες ομιλίες σε συνεδρίες 10 λεπτών που θα καλύπτουν πολλά επίκαιρα θέματα μάρκετινγκ:

  • Πώς να διαχειριστείτε και να βελτιστοποιήσετε την πληρωμένη αναζήτηση το 2023 – Melissa Prostrollo, Ανώτερη Στρατηγική Αναζήτησης στο Click Rain.
  • Συμβουλές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα – Matt Paulson, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MarketBeat.
  • Μια προσέγγιση τριών λέξεων για την εστίαση και την επιμέλεια του περιεχομένου σας – Denise DePaolo, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, Great Plains Zoo.
  • Βέλτιστες πρακτικές για ένταξη και προσβασιμότητα στον σχεδιασμό – Molly O’Connor, Associate Design Director στο Lemonly.
  • Σχεδιάστε τη στρατηγική περιεχομένου σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιεχόμενό σας – Nick Lorang, Senior Marketing & Communications Manager της Lemonly.

Οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τη δημιουργία μιας θετικής εταιρικής κουλτούρας μέσω εσωτερικής επικοινωνίας

Η τελευταία συνεδρία του συνεδρίου θα είναι μια συζήτηση για την εταιρική κουλτούρα με ηγέτες από μια σειρά βιομηχανιών.

Οι συμμετέχοντες σε πάνελ θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στην οικοδόμηση εταιρικής κουλτούρας, με ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούνται τα σύνολα δεξιοτήτων των εμπόρων για τη δημιουργία στοχευμένων εσωτερικών επικοινωνιών για ουσιαστική σύνδεση με τους εργαζόμενους και τη δημιουργία μιας ισχυρής επωνυμίας εργοδότη.

Οι συμμετέχοντες στην ομάδα περιλάμβαναν τον κεντρικό ομιλητή Deb Gabor από το Sol Marketing, τον Dr. Vance Thompson Vision από τον Περιλαμβάνονται οι Vance Thompson, Isaac Jorgenson της Bender Commercial Real Estate Services και Danielle Crough της Interstates.

Το Trendigital θα κυκλοφορήσει στο The District το απόγευμα της Πέμπτης, 9 Φεβρουαρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν το μεσημέρι, οι συνεδρίες θα ξεκινήσουν στη 1:00 μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται στο trenddigitalsummit.com.

Leave a Comment