Το Συμβουλευτικό Συμβούλιο Ασφάλισης Υγείας της Φλόριντα συνιστά εκπίπτουσες μεταφορές πιστώσεων υγείας και όρια κόστους ινσουλίνης στο νομοθετικό σώμα – State of Reform

Την περασμένη Τετάρτη, η Συμβουλευτική Επιτροπή Ασφάλισης Υγείας της Φλόριντα (FHIAB) ψήφισαν ομόφωνα Αποστολή ενός συνόλου συστάσεων πολιτικής που αναπτύχθηκαν από το Florida Voices for Health στο νομοθετικό σώμα της πολιτείας για εξέταση στη νομοθετική σύνοδο του 2023.

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες πολιτικής για τον τομέα της υγείας που παραδίδονται στα εισερχόμενά σας.

8 πολιτική για τους καταναλωτές συστάσεις Το Florida Voices παρουσιάστηκε στο FHIAB στη συνάντησή του τον Σεπτέμβριο από τη Louisa McQueeney, Διευθύντρια Προγράμματος Υγείας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της FHIAB.

Μερικές από τις βασικές συστάσεις πολιτικής που εγκρίθηκαν από το συμβούλιο περιλαμβάνουν την παροχή εκπιπτόμενων μεταφορών πίστωσης υγείας μεταξύ προγραμμάτων υγείας, καθώς και την απαίτηση κρατικών και κρατικών ατομικών και ομαδικών ασφαλιστηρίων υγείας που προστατεύουν τους καταναλωτές από αλλαγές στη φόρμουλα συνταγογραφούμενων φαρμάκων κατά τη διάρκεια ενός έτους συμβολαίου. περιορίσει το κόστος των φαρμάκων ινσουλίνης.

Μια σύσταση πολιτικής που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι να επιτραπούν κρατικές εκπιπτόμενες μεταφορές πιστώσεων υγείας. Η Florida Voices for Health συνιστά στην πολιτεία να επιτρέπει στους ασφαλισμένους ασθενείς να αλλάζουν προγράμματα υγείας στα μέσα του έτους και να λαμβάνουν πίστωση για πληρωμές από την τσέπη που είχαν ήδη κάνει στον προηγούμενο ασφαλιστή τους.

«Με τα ετήσια ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας να συνεχίζουν να αυξάνονται, η ανάγκη να ξεκινήσει μια νέα έκπτωση στα μέσα του έτους δημιουργεί οικονομική δυσπραγία για τους καταναλωτές», ανέφερε η Florida Voices for Health σχετικά με τη σύσταση.

«Όταν οι καταναλωτές αλλάζουν προγράμματα ασφάλισης υγείας εκτός της περιόδου ανοιχτής εγγραφής λόγω αλλαγής εργοδότη ή αλλαγής εργοδότη ή αλλαγής γεωγραφικής περιοχής ή απώλειας κάλυψης του εργοδότη και απώλειας ατομικής κάλυψης, οι ετήσιες εκπτώσεις μειώνονται εάν ο καταναλωτής πληρώσει μερικά ή όλα από τα δεδουλευμένα από την τσέπη, οπότε ξεκινήστε από την αρχή».

Μια άλλη σύσταση πολιτικής που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι να απαιτείται από το κράτος να παρέχει ένα δωρεάν αντίγραφο των ιατρικών του αρχείων μέσω ταχυδρομείου ή email όταν ένας πάροχος ζητά πληρωμή για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Florida Voices for Health εξήγησε, “Πολλά αιτήματα για αρχεία γενικά δεν εκπληρώνονται έγκαιρα και ορισμένα με μεγάλο κόστος για τον καταναλωτή.” «Η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν προκύπτουν διαφωνίες με ασφαλιστικές εταιρείες, με αποτέλεσμα την απόρριψη αξιώσεων και αφήνοντας τους ασθενείς σε οικονομικό κενό. Αυτό, με τη σειρά του, θα πρέπει να οδηγήσει σε χαμηλότερο κόστος ασφάλισης υγείας τόσο για τους χορηγούς του προγράμματος όσο και για τα άτομα».

Μια άλλη σύσταση πολιτικής είναι το κράτος να απαγορεύσει στους ασφαλιστικούς φορείς να αλλάζουν ή να αφαιρούν ένα καλυπτόμενο συνταγογραφούμενο φάρμακο κατά τη διάρκεια του έτους συμβολαίου. Η Florida Voices for Health είπε ότι η σύσταση ήρθε σε μεγάλο βαθμό ως απάντηση στους ασφαλιστικούς φορείς που έκαναν αλλαγές στις συνταγές φαρμάκων τους κατά τη διάρκεια της περιόδου ασφάλισης τα τελευταία χρόνια.

«Οι ασφαλιστικές εταιρείες αναταξινομούν συχνά τα φάρμακα [better] εισαγάγετε περιοριστικές βαθμίδες φαρμάκων, αυξήστε τη συμπληρωμή του καταναλωτή, τη συνασφάλιση ή το δικαίωμα έκπτωσης και επαναταξινομήστε τα φάρμακα σε υψηλότερα επίπεδα επιμερισμού κόστους. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου ορισμένα φάρμακα εξαιρούνται εντελώς από την κάλυψη. Οι καταναλωτές ειδοποιούνται μέσω ταχυδρομείου ότι θα είναι οικονομικά υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα φαρμάκων στα μέσα του έτους πολιτικής.

Μια πρόσθετη σύσταση πολιτικής που περιλαμβάνεται στο πακέτο είναι να απαιτείται από τα κρατικά ατομικά και ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας να περιορίζουν τη μηνιαία υποχρέωση επιμερισμού του κόστους ενός ασφαλισμένου για καλυπτόμενα συνταγογραφούμενα φάρμακα ινσουλίνης στα 35 $ από το 2023.

Το Florida Voices for Health τόνισε ότι αυτό το ανώτατο όριο δαπανών θα μειώσει σημαντικά το κόστος υγειονομικής περίθαλψης για τους Floridians.

«Ο νόμος για τη μείωση του πληθωρισμού που θεσπίστηκε πρόσφατα θα περιορίσει το κόστος της ινσουλίνης σε όχι περισσότερο από 35 $ το μήνα για άτομα που λαμβάνουν Medicare από το 2023. Αυτό περιλαμβάνει αντλίες ινσουλίνης. Ωστόσο, ο νέος νόμος δεν ισχύει για ατομικά και ομαδικά προγράμματα υγείας. Το κόστος της ινσουλίνης, που υπάρχει εδώ και 100 χρόνια, είναι 10 φορές υψηλότερο στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό,τι σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες, δημιουργώντας τεράστια οικονομική επιβάρυνση για τους κατοίκους της Φλόριντα που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν.

Leave a Comment