Το νέο Πρόγραμμα Καθοδήγησης Νέων πρόκειται να προσφέρει στους νέους μια πορεία προς την επιχειρηματικότητα και την ευημερία

Εικόνα από αριστερά προς τα δεξιά. Devin Stubblefield, Andre Arnold και Lee Garrett

Του Άαρον Άλεν, Seattle Middle

Ειδικός οικονομικού γραμματισμού Devin Stubblefield. Andre Arnold, IT Network Specialist. και ο σύμβουλος επιχειρήσεων Lee Garrett έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα τους και τώρα θέλουν να εκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν την επόμενη γενιά επιχειρηματιών, κατασκευαστών πλούτου και ηγετών τεχνολογίας μέσω του προγράμματος Elevate Scholars.

Το Elevate Scholars είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από τρεις οργανισμούς που ειδικεύονται στη Δικτύωση Πληροφορικής, τον Χρηματοοικονομικό Γραμματισμό και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή αυτοαποκαλούμενα “απελευθερωμένα χωριά”, που ενδυναμώνουν τη νεολαία της κοινότητας στην επιχειρηματικότητα, τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό και την οικοδόμηση πλούτου και τεχνολογικές σταδιοδρομίες. Βασικός στόχος της συνεργασίας είναι η ενδυνάμωση των νέων με τις γνώσεις και τους πόρους που χρειάζονται για ένα ευημερούν μέλλον.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκτίθενται και μαθαίνουν μια σειρά από πράγματα που μπορούν να τους προετοιμάσουν για την επόμενη φάση της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ιδιοκτησίας μιας επιχείρησης, της διαχείρισης οικονομικών, των πλεονεκτημάτων της εργασίας στον τομέα της πληροφορικής και του τρόπου δικτύωσης. ευκαιρίες.

«Όταν σκέφτεστε τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας όταν φεύγουν από το σχολείο, χρειάζεστε κάτι για να τα προετοιμάσετε», λέει ο συνιδρυτής του Elevate Scholars και ειδικός στο δίκτυο IT Arnold. «Όσον αφορά την τεχνολογία, εάν υπάρχει, θα συντονίσω και θα ρυθμίσω τα πράγματα ώστε τα παιδιά να είναι επιτυχημένα ώστε να μπορούν να μάθουν που χρειάζονται».

Ο Stubblefield, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής του Elevate Scholars, συμφωνεί, λέγοντας ότι η συνεργασία μεταξύ του Arnold, του Garrett και του ίδιου είναι μια προσπάθεια να παρέχει στους νέους τους πόρους, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που κάποιος θέλει να μοιραστεί μαζί τους. νέος.

«Για μένα, όταν μπήκα στο γυμνάσιο, δεν υπήρχαν πολλά προβλήματα στις οικονομικές τάξεις», λέει ο Stubblefield. «Εννοώ, είχαμε οικιακή οικονομία στο γυμνάσιο, αλλά δεν ήταν χρηματοοικονομική παιδεία. Τώρα, ως εκπαιδευτής οικονομικής ενδυνάμωσης, αισθάνομαι ότι μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτού του είδους τις πληροφορίες προτού τα άτομα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν συνήθειες.

“[My passion for this collaboration] Έχει να κάνει με πολλούς Μαύρους και Καφέ μελετητές να κατανοήσουν τα βασικά της οικονομικής διαχείρισης, τα βασικά της αποταμίευσης και πώς να σκεφτούν τις δαπάνες τους», πρόσθεσε ο Stubblefield. «Αυτά τα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα».

“Ο λόγος που είμαστε τόσο παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε είναι επειδή γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερα μικρά παιδιά μπορείτε να επηρεάσετε, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχουν”, λέει ο Garrett, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Seatown Consulting. Σιάτλ. «Λοιπόν, μιλάμε για τα όρια του να είσαι επιστήμονας, στοχεύουμε κυρίως σε επιστήμονες που είναι μαθητές γυμνασίου και στόχος μας είναι να τους δώσουμε δεξιότητες που θα τους είναι πολύ χρήσιμες και τελικά να τους δώσουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς γερνάω. .»

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει και να ενσταλάξει μια επιχειρηματική νοοτροπία στους συμμετέχοντες. Για να προωθήσει την ανάπτυξη αυτής της νοοτροπίας, το Elevate Scholars θα παρέχει το μαθησιακό περιβάλλον και την εμπειρία για την προώθηση αυτής της ανάπτυξης. Για το σκοπό αυτό, θα εκπαιδεύσουν μελετητές για το πώς να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων τεχνολογικών και παραδοσιακών επιχειρήσεων. Οι μελετητές θα αναπτύξουν δεξιότητες για να δημιουργήσουν, να επικυρώσουν και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Επιπλέον, θα διδάξουν τους μελετητές πώς να συσσωρεύουν πλούτο και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους για μελλοντική επιτυχία.

Σύμφωνα με τον Stubblefield, τα δύο τρίτα των Αμερικανών αποτυγχάνουν στην πρωτοβάθμια εξέταση τεστ οικονομικών γνώσεων; Περίπου οι μισοί δεν μπορούν να καλύψουν μικρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και το ένα τρίτο δεν έχει αρκετά χρήματα που εξοικονομούνται για τη συνταξιοδότηση. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού των ΗΠΑ μπορεί να βρίσκεται σε σοβαρό οικονομικό κίνδυνο τώρα ή αργότερα στη ζωή του. Αυτό το πρόγραμμα δίνει στους νέους την ευκαιρία να μάθουν για τη χρηματοοικονομική σταθερότητα και να επεκτείνουν τη σκέψη τους για επαγγελματικές διαδρομές που είναι ευημερούσες και σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα και τις δυνάμεις τους.

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτού του είδους την προσπάθεια», λέει ο Stubblefield. «Είμαι ευγνώμων που είναι εδώ τώρα, αν και θα ήθελα να είχε ξεκινήσει πριν από 10 χρόνια, 20 χρόνια. Αλλά τώρα είναι εδώ, και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι αυτό το πρόγραμμα είναι επιτυχημένο».

Ο Garrett συμφωνεί και πιστεύει ότι αυτή η συνεργασία ομοϊδεατών, συνδυάζοντας τις εμπειρίες και τους πόρους τους, θα είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα και κανάλι για την προσέγγιση και την ανάπτυξη των παιδιών.

«Αισθανθήκαμε ότι οι τρεις μας μαζί θα μπορούσαμε να προσφέρουμε μεγάλη αξία», λέει ο Garrett. «Όταν έχουμε ανθρώπους με συμπληρωματικές δεξιότητες, ξέρουμε ότι μαζί μπορούμε να είμαστε μια πολύ ισχυρή δύναμη για να προσφέρουμε αξία στους επιστήμονές μας για να βελτιώσουν τη ζωή τους».

Leave a Comment