Το Κολλέγιο Καλών Τεχνών και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ΟΗΟ εγκαινιάζουν την πρώτη σύνοδο κορυφής του ΟΗΟ για την αντιμετώπιση της διασταύρωσης Τέχνης + Επιχειρηματικότητας

Το Κολλέγιο Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου του Οχάιο και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας συνεργάστηκαν στις 26 Ιανουαρίου για να δημιουργήσουν το πρώτο OHIO ARTrepreneurship Summit: Art + Business Transformation (OAS).

Αυτή θα είναι η πρώτη συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο που θα φέρει κοντά ειδικούς καλλιτέχνες και επιχειρηματίες για να μοιραστούν πώς η τέχνη και η επιχειρηματικότητα διασταυρώνονται και να μοιραστούν τις επιτυχίες και τις εμπειρίες τους ως επιχειρηματίες τέχνης και τις συνεργασίες τους με άλλους επιχειρηματίες τέχνης μέσω πάνελ και αφήγησης. το δίκτυό τους.

Η Σύνοδος Κορυφής είναι ανοιχτή σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του διδακτικού προσωπικού και του προσωπικού του OHIO και του OHIO. Το OAS πραγματοποιείται την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. με δύο κεντρικές ομιλίες σε παράλληλα πάνελ που λαμβάνουν χώρα στο Templeton Blackburn Alumni Memorial Auditorium και στο Galbreath Chapel. Θα σερβίρονται ελαφριά αναψυκτικά όλη την ημέρα, με δεξίωση και εκδήλωση δικτύωσης στο Memorial Auditorium στις 5:00 μ.μ., καθώς και ελαφριά ορεκτικά. Απαιτείται εγγραφή και μπορείτε να λάβετε από αυτόν τον ιστότοπο.

«Μαζί με το OHIO Centre for Entrepreneurship, το College of Fine Arts δημιουργεί ένα περιβάλλον όπου σπουδαστές καλλιτέχνες συναντιούνται και μαθαίνουν από καθιερωμένους, επαγγελματίες επαγγελματίες τέχνης που χρησιμοποιούν επιχειρηματική σκέψη και εργαλεία για να υποστηρίξουν τον εαυτό τους και να υπηρετήσουν τις κοινότητές τους. Τέχνες», δήλωσε ο Μάθιου Σάφτελ, κοσμήτορας του Κολλεγίου Καλών Τεχνών.

Ο Paul Benedict, συμπρόεδρος του OAS, διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του OHIO και πτυχιούχος του OHIO το 1996 με πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες, είπε ότι η ιδέα για τη Σύνοδο προήλθε από την ανάγκη για μια πιο επίσημη έκθεση εργασίας για φοιτητές καλλιτέχνες. από το Honorary Teachers College.

«Οι καλλιτέχνες είναι επιχειρηματίες. Σημείο. Ίσως δεν ξέρουν ακόμα. Η ποπ κουλτούρα θα τους έκανε να πιστέψουν ότι δεν ήταν. Αλλά αν δημιουργείς κάτι από το τίποτα, κάτι μοναδικό και αναζητάς κοινό (ή πελάτες) για αυτό, είσαι επιχειρηματίας», είπε ο Benedict. “Το OHIO Center for Entrepreneurship είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με το College of Fine Arts για να δημιουργήσει αυτή τη μοναδική ευκαιρία για την κοινότητα του OHIO.”

Σάρον Λόουντεν
Σάρον Λόουντεν. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της Sharon Louden

Το πρόγραμμα OAS περιλαμβάνει δύο βασικές ομιλίες και master classes για φοιτητές College of Art από γνωστούς επιχειρηματίες τέχνης από δύο χώρες. Ένας από τους βασικούς ομιλητές είναι καλλιτέχνης με έδρα το Μπρούκλιν, υπέρμαχος/διαχειριστής/καταλύτης τεχνών και συγγραφέας των Living and Sustaining a Creative Life: Essays by 40 Working Artists (2013, Intellect Books) και The Artist as Culture Producer: Living and Sustaining a Creative Life (2017, Intellect Books) δύο βιβλία σε μια τριλογία, ο επερχόμενος τίτλος The Ultimate Artist’s Stance: Living and Sustaining a Creative Life, πρόκειται να εκδοθεί το 2023. Υπάρχουν 40 βιβλία σε κάθε τριλογία. οι εργαζόμενοι καλλιτέχνες μοιράζονται τις αφηγήσεις τους για το πώς έχουν διατηρήσει τη δημιουργική τους ζωή με την πάροδο του χρόνου.

Ο δεύτερος κεντρικός ομιλητής είναι ο David Cutler, Distinguished Professor/Leading Voice of Leadership, Careers and Entrepreneurship in the Arts/Entrepreneurship and Innovation στο University of South Carolina School of Music. Ο Cutler είναι συνθέτης και πιανίστας της τζαζ και της κλασικής μουσικής, συγγραφέας του βιβλίου και του ιστότοπου The Savvy Musician: Building a Career, Earning a Living, & Difference, που υποστηρίζει ότι η ουσία ενός έξυπνου μουσικού βρίσκεται στις λέξεις. αγκαλιάζει καλλιτέχνες που αναζητούν «ισορροπία» και «ισορροπία σε όλα αυτά που εξερευνούν».

Ντέιβιντ Κάτλερ
Ντέιβιντ Κάτλερ. Φωτογραφία του Scott Allan Purdue. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του David Cutler

Το OAS περιλαμβάνει έως και έξι πάνελ με διάσημους τεχνίτες επιχειρηματίες, μερικοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι του Κολλεγίου Καλών Τεχνών του OHIO από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων. Ο καθένας θα παρουσιάσει ένα ισχυρό πρόγραμμα θεμάτων που επιλέχθηκαν από φοιτητές του OHIO και τη συντονιστική επιτροπή του OAS, που κυμαίνονται από “Γράψιμο για μια δημιουργική ζωή” έως “Πουλώντας τον εαυτό σου (Χωρίς ξεπουλήσεις).” Η σύνοδος κορυφής θα περιλαμβάνει επίσης μίνι-διαδραστικά εργαστήρια για τη σύγκλιση της τέχνης και της επιχειρηματικότητας με επικεφαλής τον Benedict και το προσωπικό του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ΟΗΟ.

Επισκεφτείτε αυτόν τον ιστότοπο για να εγγραφείτε. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 20 Ιανουαρίου 2023. Ακολουθήστε το College of the Arts στο Facebook και το Instagram και το OHIO Center for Entrepreneurship στο Facebook και το Instagram για ενημερώσεις σχετικά με τους συμμετέχοντες σε πάνελ που έχουν εξασφαλιστεί για το OAS.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

  • Paul Benedict, συμπρόεδρος του OAS, καθηγητής διδασκαλίας και διευθυντής του OHIO Center for Entrepreneurship, [email protected]
  • Christopher Fisher, συμπρόεδρος του OAS, καθηγητής πιάνου και συμπρόεδρος του τμήματος πληκτρολογίου του College of Music School of Fine Arts, [email protected]
  • Kelee Riesbeck, συμπρόεδρος του OAS, εκτελεστικός διευθυντής, Arts Partnerships and Programs, College of Fine Arts, [email protected]

Leave a Comment