Το Εθνικό Μετοχικό Ταμείο (NEF) ανακοίνωσε επενδύσεις 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε προσιτές κατοικίες για το 2022, κοντά στο ρεκόρ του 2021.

Παρά τις συνεχιζόμενες οικονομικές δυσκολίες και αντιξοότητες της αγοράς, η NEF έχει ήδη επενδύσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια Σε επενδύσεις πίστωσης στεγαστικού φόρου χαμηλού εισοδήματος (LIHTC) και περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια Προστατέψτε την υπάρχουσα οικονομικά προσιτή στέγαση μέχρι το 2022, με αποτέλεσμα περίπου 15.500 οικονομικά προσιτά σπίτια σε όλη τη χώρα.

ΣΙΚΑΓΟ, 26 Ιανουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Το Εθνικό Μετοχικό Ταμείο (NEF) παρείχε σχεδόν ρεκόρ χρηματοδότησης για τη στήριξη οικονομικά προσιτών κατοικιών σε ολόκληρη τη χώρα παρά τις οικονομικές αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των προσιτών κατοικιών το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός συγκέντρωσε και τοποθέτησε περισσότερα 2,1 $ δισεκατομμύρια επιλέξιμες επενδύσεις στέγασης αντιστοιχούσαν κατά προσέγγιση με το ρεκόρ παραγωγής 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια από το προηγούμενο έτος. Περιλαμβάνεται στα αποτελέσματα του 2022 1,2 $ δισεκατομμύρια επενδύσεις LIHTC και περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια παρέχουν στέγη για τη «χαμένη μέση» της χώρας όσον αφορά την πίστωση διατήρησης και τις επενδύσεις στέγασης εργατικού δυναμικού. Συνολικά, αυτές οι επενδύσεις δημιούργησαν και διατήρησαν 15.500 οικονομικά προσιτά σπίτια το 2022.

Λογότυπο National Equity Fund (PRNewsfoto/National Equity Fund)

Το 2022, η NEF έκανε ένα σημαντικό βήμα για να επεκτείνει την ικανότητά της να παρέχει κεφάλαια με γνώμονα την αποστολή σε οικονομικά προσιτά στεγαστικά έργα μέσω ενός μεριδίου ιδιοκτησίας στη δημιουργία της CPC Mortgage Company, του μοναδικού μη κερδοσκοπικού δανειστή με συνδυασμό Freddie Mac, Fannie Mae και Federal. Προϊόντα της Αρχής Στέγασης (FHA) για την παροχή ευέλικτου ενυπόθηκου κεφαλαίου της Υπηρεσίας σε κοινότητες όπου είναι περισσότερο απαραίτητο. Άλλες αξιοσημείωτες δραστηριότητες για το έτος περιλαμβάνουν τη συνεργασία για την παροχή 250 δολάρια δάνειο εκατομμυρίων στη BRIDGE Housing για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της παράδοσης προσιτών κατοικιών και εργατικού δυναμικού σε οικογένειες και κοινότητες, και μια στρατηγική επένδυση τεχνολογίας στην Esusu Financial, Inc. για να συμβάλει στην κάλυψη του φυλετικού χάσματος πλούτου για τους κατοίκους οικονομικά προσιτής στέγασης.

«Είμαστε περήφανοι για αυτά τα ισχυρά αποτελέσματα σε μια τόσο δύσκολη χρονιά», δήλωσε ο Matt Reilein, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του National Equity Fund. “Το χαρτοφυλάκιό μας για πίστωση στεγαστικού φόρου χαμηλού εισοδήματος ήταν τόσο ισχυρό όσο ποτέ. Έχουμε κάνει περισσότερες συμφωνίες διατήρησης και εργατικού δυναμικού από ποτέ άλλοτε, και βρίσκουμε νέες και καινοτόμες λύσεις και συνεργασίες για να αντιμετωπίσουμε άμεσα την οικονομική κρίση σε προσιτές κατοικίες. Το πιο σημαντικό, Η συνεχής ανάπτυξή μας σημαίνει ότι, περισσότερα άτομα και οικογένειες σε όλη τη χώρα έχουν ένα ασφαλές, σταθερό και προσιτό μέρος για να το αποκαλούν σπίτι.”

National Equity Fund, Inc. (NEF) περίπου

Η National Equity Fund, Inc. είναι κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων και πρωτοπόρος σε προσιτές κατοικίες, με αποστολή τη δημιουργία και την παροχή καινοτόμων, συνεργατικών λύσεων χρηματοδότησης για την επέκταση της δημιουργίας και της διατήρησης προσιτών κατοικιών. διαμέρισμα. Μέσω πολλαπλών πλατφορμών δανεισμού και επενδύσεων, η NEF δημιουργεί ευκαιρίες σε όλη τη χώρα που επιτρέπουν σε όλα τα άτομα και τις οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα να έχουν πρόσβαση σε σταθερή, ασφαλή και οικονομικά προσιτή στέγαση που θέτει τις βάσεις για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Από την ίδρυσή της το 1987, η NEF έχει επενδύσει περισσότερα από 22,7 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιπροσωπεύοντας 231.500 νέα οικονομικά προσιτά σπίτια για άτομα, οικογένειες και κοινότητες που έχουν ανάγκη σε όλη τη χώρα. Η NEF εδρεύει στο Σικάγο και έχει χορηγήσει περισσότερα από 225 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις για να υποστηρίξει το έργο της LISC για την ανάπτυξη της κοινότητας σε εθνικό επίπεδο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον αντίκτυπο της NEF, τις καινοτόμες οικονομικές λύσεις και τις ευκαιρίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nefinc.org.

Cizion

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/national-equity-fund-nef-announces-2-1-billion-in-affordable-housing-investments-for-2022- – about-matching-record-performance-2021–301731846.html

ΠΗΓΗ National Stock Fund

Leave a Comment