Τι πρέπει να γνωρίζουν οι Millennials για την ασφάλιση ζωής χωρίς ιατρική εξέταση – InsuranceNewsNet

Γεγονότα για την ασφάλεια ζωής χωρίς ιατρική εξέταση

2. Η αγορά ενός συμβολαίου μπορεί να είναι πιο βολική

Οι τακτικές ιατρικές εξετάσεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής μπορεί να απαιτούν ταξίδι σε εγκαταστάσεις δοκιμών ή επίσκεψη του ελεγκτή στο σπίτι του ασφαλισμένου. Και τα δύο αυτά μπορεί να είναι μια ανησυχία για τους πολυάσχολους millennials. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ασφάλιση ζωής χωρίς εξετάσεις επιτρέπει στους αιτούντες να αποφύγουν τις εξετάσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτές τις ανησυχίες. Αντίθετα, μπορούν να ολοκληρώσουν ολόκληρη τη διαδικασία διαδικτυακά.

3. Τα ασφάλιστρα μπορεί να είναι φθηνότερα

Ορισμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής χωρίς ιατρική εξέταση είναι μικρότερα από τα παραδοσιακά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Αυτό σημαίνει ότι το επίδομα θανάτου είναι μικρότερο, αλλά τα ασφάλιστρα μπορεί να είναι πιο προσιτά. Έτσι, οι millennials που θέλουν να περιορίσουν το κόστος στο ελάχιστο μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το είδος πολιτικής.

4. Οι ασφαλισμένοι μπορούν να χτίσουν πλούτο

Ένα συμβόλαιο ζωής χωρίς εξετάσεις εξακολουθεί να έχει το ίδιο συστατικό αύξησης της χρηματικής αξίας με τα παραδοσιακά συμβόλαια μόνιμης ασφάλισης ζωής. Ένα μέρος από κάθε ασφάλιστρο πηγαίνει σε αυτό το στοιχείο ανάπτυξης, το οποίο στη συνέχεια αυξάνεται με σταθερό ρυθμό για ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής χωρίς εξετάσεις. Αυτό βοηθά τους millennials να δημιουργήσουν πρόσθετο πλούτο νωρίτερα, διατηρώντας παράλληλα την κάλυψη. Όταν ο αντισυμβαλλόμενος μεγαλώσει αρκετά, η χρηματική αξία μπορεί να αποσυρθεί ή να δανειστεί. Εάν παραδώσουν το ασφαλιστήριό τους, λαμβάνουν την αξία μετρητών μείον τις χρεώσεις παράδοσης.

Τύποι πολιτικής ζωής χωρίς ιατρική εξέταση

Οι ασφαλισμένοι που αναζητούν ασφάλιση ζωής χωρίς ιατρική εξέταση θα πρέπει να εξετάσουν τους ακόλουθους τύπους συμβολαίων:

Η ασφάλεια ζωής έγινε απλή

Η απλοποιημένη ασφάλεια ζωής είναι ένα μικρό μόνιμο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής σχεδιασμένο για υγιή άτομα που δεν θέλουν να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση και χρειάζονται άμεση ασφάλεια ζωής. Ο ασφαλιστής θα εξακολουθεί να απαιτεί μια έρευνα υγείας για αναδοχή, αλλά δεν θα απαιτεί ιατρική εξέταση.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής απλοποιημένης έκδοσης έχουν υψηλότερα οφέλη θανάτου από άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια χωρίς δοκιμή, αλλά χαμηλότερα οφέλη θανάτου από τα παραδοσιακά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Ως αποτέλεσμα, οι millennials μπορεί να βρουν χρήσιμη την απλοποιημένη ασφάλεια ζωής εάν θέλουν να περάσουν το τεστ αλλά χρειάζονται περισσότερη κάλυψη.

Εγγυημένη ασφάλεια ζωής

Η ασφάλεια ζωής εγγυημένης έκδοσης είναι ένα συμβόλαιο χωρίς ιατρική εξέταση ή ερωτηματολόγιο. Οι πολιτικές εγγυημένης προβληματικής ζωής έχουν επίσης περίοδο κλειδώματος δύο έως τριών ετών. Εάν ο αντισυμβαλλόμενος πεθάνει κατά τη διάρκεια της περιόδου κλειδώματος, οι δικαιούχοι τους μπορούν να ανακτήσουν τα ασφάλιστρα του ασφαλισμένου, αλλά όχι το επίδομα θανάτου. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μια καλή πιθανή επιλογή για άτομα που θέλουν να αποφύγουν την παροχή πληροφοριών υγείας και να εξοικονομήσουν ασφάλιστρα.

Εξετάστε την ασφάλεια ζωής χωρίς ιατρική εξέταση

Οι Millennials δεν χρειάζονται ιατρική εξέταση για να αγοράσουν ασφάλεια ζωής. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής χωρίς εξετάσεις μπορούν να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία, πιο γρήγορες εγκρίσεις και χαμηλότερα ασφάλιστρα χωρίς να θυσιάζεται η δύναμη δημιουργίας πλούτου της συνιστώσας αύξησης της αξίας μετρητών.

Οι πιο υγιείς millennials μπορούν να επιλέξουν απλοποιημένη ασφάλιση ζωής επειδή εξακολουθεί να περιλαμβάνει μια έρευνα για την υγεία. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνα μπορούν να εξετάσουν ένα εγγυημένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, έτσι ώστε τα ιατρικά ζητήματα να μην επηρεάζουν την κάλυψη. Ανεξάρτητα από τον τύπο πολιτικής, οι millennials θα πρέπει να ψωνίζουν για πολλαπλές προσφορές για να έχουν τη μεγαλύτερη κάλυψη για τα χρήματά τους.

Στοιχεία επικοινωνίας μέσων

Λόρα ΖίμερμανΥπεύθυνος μάρκετινγκ

[email protected](312) 288-0068

Leave a Comment