Τελευταία πρόσκληση σε τρεις ιδιωτικές επενδυτικές προσφορές σε ακίνητα

Πλατφόρμα crowdfunding ακινήτων CrowdStreet έχει ανακοινώσει τελική πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τρεις επενδύσεις ιδιωτικών κεφαλαίων σε ακίνητα στην αγορά της. Τρεις προσφορές είναι διαθέσιμες σε διαπιστευμένους επενδυτές με ελάχιστη επένδυση 25.000 $.

10 Ομοσπονδιακή αυτοαποθήκευση 4

Το χαρτοφυλάκιο 10 ομοσπονδιακών αποθηκών αποθήκευσης αντιπροσωπεύει το τέταρτο χαρτοφυλάκιο αυτοαποθήκευσης που προσφέρεται μέσω της CrowdStreet, με τον χορηγό και την πλατφόρμα να επιδιώκουν να επαναλάβουν την επιτυχία των τριών προηγούμενων. Το χαρτοφυλάκιο σκοπεύει να αποκτήσει από 20 έως 30 εγκαταστάσεις αυτοαποθήκευσης σε αναπτυσσόμενες αγορές. Η ομάδα θα επικεντρωθεί στη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα, τη Γεωργία, τη Βιρτζίνια, το Τενεσί, τη Φλόριντα και το Τέξας.

10 Η ομοσπονδιακή στρατηγική εξαγορών περιλαμβάνει την αναζήτηση δύσκολων συμφωνιών – αποθήκες που δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουν εκχωρηθεί μισθώσεις ή δεν έχουν προ-σταθεροποιημένη στέγαση ή πνίγονται στα χρέη. Μόλις αποκτηθούν τα ακίνητα, το βέλτιστο σχέδιο ανατίμησης κεφαλαίου περιλαμβάνει την κατασκευή, ανάπτυξη ή επέκταση εγκαταστάσεων αυτοαποθήκευσης. Στόχος είναι η βελτίωση και η ενοποίηση των λειτουργιών, η διατήρηση των εγκαταστάσεων για τη διάρκεια της στοχευμένης επένδυσης και η έξοδος από την επένδυση με ευνοϊκούς όρους.

Δεδομένου ότι το 71% όλων των εγκαταστάσεων αυτοαποθήκευσης λειτουργούν από μεμονωμένους ιδιοκτήτες, οι οποίοι συνήθως κατέχουν και διαχειρίζονται μόνο μία ή δύο εγκαταστάσεις, ο χορηγός 10 έχει το πλεονέκτημα των εξορθολογισμένων διαδικασιών που έχουν καθιερωθεί ομοσπονδιακά. Χάρη στις ειδικές τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν στην εταιρεία, η 10 Federal έχει το πλεονέκτημα ότι αυτοματοποιεί την εμπειρία του πελάτη και μειώνει το κόστος επειδή οι συσκευές είναι μη επανδρωμένες. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια διαδικτυακή πύλη για να ελέγξουν τα ακίνητα και να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και ένα chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) είναι διαθέσιμο για υποστήριξη πελατών.

Η ελάχιστη επένδυση για το χαρτοφυλάκιο Federal 10 Self-Storage 4 είναι 25.000 $.

CrowdStreet REIT (C-REIT)

Ένα καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα CrowdStreet (REIT) ή C-REIT, παρέχει στους επενδυτές πρόσβαση σε περισσότερα από 20 επιμελημένα χαρτοφυλάκια των αγαπημένων έργων εμπορικών ακινήτων των συμβούλων CrowdStreet με προσανατολισμό στην ανάπτυξη μέσω μιας μόνο επένδυσης.

Η CrowdStreet έχει δύο πρωταρχικούς στόχους για το χαρτοφυλάκιο: ανατίμηση κεφαλαίου και επένδυση σε άμεση προστιθέμενη αξία και ευκαιριακές επενδύσεις μετοχικού κεφαλαίου σε ιδιωτικά εμπορικά ακίνητα. Η στρατηγική περιλαμβάνει τη στόχευση ελκυστικών κερδοφόρων έργων προσαρμοσμένων στον κίνδυνο κατανεμημένων σε μια σειρά χορηγών, τύπων περιουσιακών στοιχείων και μεγάλων πόλεων για τη μείωση του εγγενούς κινδύνου.

Οι ιδιοκτησίες του χαρτοφυλακίου κυμαίνονται από πολυκατοικίες, βιομηχανικούς χώρους και χώρους γραφείων και λιανικό εμπόριο έως βιομηχανίες που σχετίζονται με την επιστήμη της ζωής, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και κέντρα αποθήκευσης. Κάθε στοιχείο επιλέγεται αφού η CrowdStreet εξετάσει το εύρος των προτεινόμενων επενδύσεων.

Οι σύμβουλοι της CrowdStreet αναζητούν έργα που υποστηρίζονται από ελκυστικά δημογραφικά στοιχεία και κοινωνικές τάσεις με μακροπρόθεσμη ζήτηση. Αυτό περιλαμβάνει αγορές με αύξηση της απασχόλησης και του πληθυσμού άνω του μέσου όρου – δύο βασικοί παράγοντες που οδηγούν τη μακροπρόθεσμη ζήτηση εμπορικών ακινήτων.

Πλατεία Συναρμολόγησης Πύλη

Η πρόταση Assembly Square Gateway είναι μια επένδυση κεφαλαίου για την απόκτηση και τον τίτλο μιας ανάπτυξης μικτής χρήσης 13 στρεμμάτων στο Sommerville της Μασαχουσέτης, βόρεια της Βοστώνης.

Ο χορηγός Cabot, Cabot & Forbes προβλέπει 1,16 εκατομμύρια μικτά τετραγωνικά πόδια (GSF) περισσότερων από 750 πολυοικογενειακών μονάδων, 118.670 GSF λιανικής στο ισόγειο και ένα κατάστημα Home Depot 155.000 GSF. Το έργο θα καλύπτει τρία τετράγωνα. Το πρώτο τετράγωνο θα είναι οικιστικό, λιανικό και οικιστικό, το δεύτερο τετράγωνο θα είναι βιοεπιστήμη και λιανικό εμπόριο και το τρίτο τετράγωνο θα στεγάζει ένα κατάστημα Home Depot που έχει μεταφερθεί, χώρο λιανικής και κατοικίας, καθώς και ένα χώρο στάθμευσης 465 θέσεων.

Η ανάπτυξη βρίσκεται βόρεια του κέντρου της Βοστώνης, 6 μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Logan και κοντά στο σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας της Βοστώνης. Η συνοικία Sommerville’s Assembly Square περιβάλλεται από νέες εξελίξεις στην κορυφαία αγορά βιοεπιστημών στον κόσμο.

Το Assembly Square προσφέρει ένα ζωντανό περιβάλλον εργασίας με περισσότερα από 50 εθνικά καταστήματα και μοναδικά καταστήματα, 26 εστιατόρια, πέντε γυμναστήρια, έξι χώρους διασκέδασης, περισσότερες από 1.000 μονάδες συγκυριαρχίας, δύο ξενοδοχεία και περισσότερα από 1 εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια γραφείων. Η εισροή βιομηχανίας σε συνδυασμό με οικονομικές συνθήκες άνω του μέσου όρου καθιστούν τη γειτονιά Assembly Row τον τύπο της ελκυστικής αγοράς στην οποία η CrowdStreet θέλει να επενδύσει.

CrowdStreet έχει έξι ζωντανές προσφορές στην πλατφόρμα της και θα κάνει τρεις επιπλέον επενδύσεις την επόμενη εβδομάδα.

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του CrowdStreet

Μην χάσετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για τις μετοχές σας – εγγραφείτε δωρεάν στο Benzinga Pro! Δοκιμάστε το εργαλείο που θα σας βοηθήσει να επενδύσετε πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και καλύτερα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Benzinga.com

© 2023 Benzinga.com. Η Benzinga δεν παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Leave a Comment