Τα χαρακτηριστικά ΔΕΠΥ στους επιχειρηματίες μπορεί να έχουν θετικές και αρνητικές συνέπειες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Η νοοτροπία της επωνυμίας TKD συμβουλεύει τις γυναίκες να τερματίσουν την «κουλτούρα της παρενόχλησης» και να επικεντρωθούν σε «μεγάλα» βήματα για να διασφαλίσουν την επιτυχία στις επιχειρήσεις τους

SAN ANTONIO, TX / ACCESSWIRE / 23 Ιανουαρίου 2023 / πρόσφατη έρευνα από Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής εξέτασε τη σχέση με επιχειρηματίες με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) και βρήκε τόσο αρνητικά όσο και θετικά αποτελέσματα. Τα άτομα με συμπτώματα απροσεξίας τείνουν να είναι λιγότερο επιχειρηματικά, ενώ τα υπερκινητικά συμπτώματα συνδέονται θετικά με έναν γενικό επιχειρηματικό προσανατολισμό. Με άλλα λόγια, η υπερκινητικότητα μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα της ΔΕΠ-Υ επειδή αυτά τα άτομα τείνουν να αναλαμβάνουν περισσότερους κινδύνους.

Αν και οι μελέτες έχουν βρει αρνητική συσχέτιση Συμπτώματα ΔΕΠΥ και εργασιακή απόδοση, τα περισσότερα από τα στοιχεία προέρχονται από εργαζόμενους και όχι από αυτοαπασχολούμενους. Τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ συνήθως συνδέονται με υψηλότερα επίπεδα εργασιακής αστάθειας, απουσίας και αδυναμίας κάλυψης των απαιτήσεων φόρτου εργασίας. Επιβάλλουν επίσης υψηλότερο κόστος στους εργοδότες λόγω της ακριβότερης άδειας που σχετίζεται με την υγεία.

Για έναν επιχειρηματία – η ανάληψη κινδύνων, η παρορμητικότητα, η υπερεστίαση – είναι τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες που συνδέονται συχνότερα με ορισμένα χαρακτηριστικά. επιτυχημένους και καινοτόμους CEO και ηγέτες της εποχής μας.

Η Tina Davis, Certified Neuro-Linguistic Programming (NLP) Practitioner, Professional Life Coach και Ιδρύτρια του TKD Brand Mindset, λέει ότι πολλοί από τους επιχειρηματίες που καθοδηγεί με ΔΕΠΥ αντιμετωπίζουν πολυπλοκότητα στη δουλειά τους και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις στη δημιουργία ισχυρών, υγιών επιχειρήσεων. ειδικά οι γυναίκες..

Μεγεθύνετε το μήνυμά σας Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 Εικόνα Δελτίου Τύπου

«Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που αγωνίζονται συχνά κατευθύνονται σε μαθήματα και εκπαίδευση που διδάσκουν μια στάση «Boss Babe» ή μια «κουλτούρα φασαρίας», λέει ο Davis. εξαιρετικά επιβλαβής για την ψυχική υγεία. Αντίθετα, χρειάζονται μικρά κομμάτια ευκαιριών που αναπτύσσονται μόνοι τους για τον πολυάσχολο εγκέφαλό τους».

Το TKD Brand Mindset υποστηρίζει ότι η υποστήριξη μετά την καραντίνα για τις μικρές επιχειρήσεις μειώνεται καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μεταβαίνουν από τον COVID και τη νοοτροπία του lockdown. Περισσότεροι επιχειρηματίες, λένε, «αισθάνονται απομονωμένοι και ξεχασμένοι από την επιστροφή των μεγάλων επιχειρήσεων και την άμεση ικανοποίηση».

«Οι πελάτες δεν είναι πλέον υπομονετικοί με τις μικρές επιχειρήσεις», λέει ο Davis. “Η πίστη σε μια μικρή επωνυμία και η σύνδεση με εταιρείες δεν είναι πλέον απαραίτητη καθώς ο κόσμος ανοίγει ξανά. Αυτή η επιστροφή στην “πραγματικότητα” ξεφουσκώνει ορισμένους επιχειρηματίες και αγωνίζεται να προσδιορίσει το πραγματικό κοινό-στόχο τους και να επικεντρωθεί στην επιτυχία.”

TKD Brand Mindset για να βοηθήσει τις γυναίκες να κατακτήσουν τη νοοτροπία “Who am I to do XYZ” ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων Τα άτομα με ΔΕΠΥ είναι εξαιρετικά πελατοκεντρικά, καθοδηγούνται από την εικόνα της επωνυμίας και συνεπή. Ο κύριος στόχος, είπαν, είναι να υπενθυμίσουν στις γυναίκες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τη δύναμη της σύνδεσης με τους πελάτες τους.

Μεγεθύνετε το μήνυμά σας Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 Εικόνα Δελτίου Τύπου

Μεγεθύνετε το μήνυμά σας Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 Εικόνα Δελτίου Τύπου

Ως άτομο με ΔΕΠΥ, ο Ντέιβις ανέπτυξε ένα σύστημα που επιτρέπει σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων όπως ο ίδιος να επικεντρωθούν. «Στο παρελθόν, όποτε είχα μια ιδέα, ο ενθουσιασμός και οι περισπασμοί αυξάνονταν γρήγορα και η εστίαση τελείωσε», είπε. “Διαπίστωσα ότι μόνο το 20% από ό,τι μου είχε απομείνει ήταν ακόμη χρήσιμο για μένα. Αποφάσισα να πάρω τον έλεγχο και να επικεντρωθώ μόνο στα κομμάτια που ταιριάζουν στις ανάγκες μου και δημιούργησα το δικό μου σύστημα. Λειτουργούσε”.

Ο Ντέιβις έμαθε να επιβιώνει από το «τέρας που αποσπά την προσοχή» και να πιάνει δουλειά. «Τώρα η αποστολή μου είναι να βοηθήσω τις γυναίκες που αποσπώνται εύκολα να πραγματοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους όνειρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΗ ΤΟΥ BRAND MINDSET, LLC

Η TKD Brand Mindset, LLC ιδρύθηκε από την Tina K. Davis, Certified Neuro-Linguistic Programming (NLP) Practitioner με δύο πιστοποιήσεις στο Professional Life Coaching (PCELC, iGCLC). Η αποστολή της TKD Brand Mindset, LLC είναι να σταματήσει την «κουλτούρα της φασαρίας» και να παρέχει στις επαγγελματίες γυναίκες τα απαραίτητα εργαλεία για να τις βοηθήσουν να εστιάσουν και να δημιουργήσουν εισόδημα που θα τις βοηθήσει να επιτύχουν στην επιχείρηση. Επισκεφθείτε για να μάθετε περισσότερα https://www.tkdbrandmindset.com.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τίνα Κ Ντέιβις
[email protected]

ΠΗΓΗ: TKD Brand Mindset, LLC

Δείτε την αρχική έκδοση στο accesswire.com:
https://www.accesswire.com/736303/ADHD-Traits-in-Entrepreneurs-Can-Lead-to-Both-Positive-and-Negative-Outcomes-According-to-Recent-Study

Leave a Comment