Τα Παγκόσμια Φόρουμ Ελπίδας συγκεντρώνουν ηγέτες επιχειρήσεων για χρηματοοικονομική παιδεία

Προωθώντας ένα μήνυμα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης και οικονομικής ελευθερίας, ο John Hope Bryant ενδυναμώνει τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες της Αμερικής στον αγώνα για τα «ασημένια δικαιώματα», έναν όρο που χρησιμοποιεί για να περιγράψει την οικονομική ενδυνάμωση των μειονοτήτων και των κοινοτήτων χαμηλού εισοδήματος.

“Δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι άρρωστος και κουρασμένος να είμαι άρρωστος και κουρασμένος”, είπε ο Μπράιαντ νωρίτερα αυτό το μήνα κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης Global Forums of Hope. μη κερδοσκοπική επιχείρηση Ελπίδα. «Στόχος μας είναι όταν τα παιδιά σας μεγαλώσουν, η οικονομική παιδεία να είναι απαραίτητη στο σχολείο — από το νηπιαγωγείο μέχρι το κολέγιο — ώστε όλοι να μάθουν τη γλώσσα του χρήματος».

Για τον σκοπό αυτό, το 2021, η Operation Hope ξεκίνησε το Financial Literacy for All, μια κοινή πρωτοβουλία με τη Walmart, την Bank of America, τη Disney και πολλούς άλλους.

Περισσότερα από Προσωπικά Οικονομικά:
Ακολουθεί η ανάλυση του πληθωρισμού για τον Νοέμβριο του 2022
Η Vanguard λέει ότι οι αναλήψεις «δυσκολίας» 401(k) έφτασαν σε υψηλό επίπεδο
Οι «επικίνδυνες συμπεριφορές» οδηγούν σε χαμηλότερα πιστωτικά σκορ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Walmart, Doug McMillon, Συμπρόεδρος του Financial Literacy for All και άλλων εταίρων πρωτοβουλίας Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Delta Air Lines Ed Bastian, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PayPal Dan Schulman, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Tony Ressler και το σύμβολο των πολιτικών δικαιωμάτων και ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ Andrew Young ήταν μεταξύ των επιχειρηματικών ηγετών που ανέβηκαν στη σκηνή με τον Bryant για να μιλήσουν για τα ασημένια δικαιώματα στο Hope Global Forums στο Ατλάντα. η δύναμη της οικονομικής παιδείας.

Ο χρηματοοικονομικός γραμματισμός είναι «βασικό ζήτημα»

Ο John Hope Bryant, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Operation Hope, μιλά με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του PayPal, Dan Schulman (από αριστερά προς τα δεξιά) κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο Hope Global Forums στην Ατλάντα. Tony Ressler, εκτελεστικός πρόεδρος της Ares Management και κύριος ιδιοκτήτης των Atlanta Hawks. και ο Doug McMillon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Walmart.

Πίστωση: Operation Hope

«Θέλουμε όλοι οι συνεργάτες μας να κατανοήσουν πώς να διαχειρίζονται τα χρήματά τους», είπε ο ΜακΜίλον κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο CNBC στο Hope Global Forums. «Ο John Hope Bryant και εγώ ήρθαμε μαζί για να δημιουργήσουμε το Financial Literacy for All, έναν τρόπο να αποκτήσουμε οικονομική εκπαίδευση.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα βασικό ζήτημα για τις οικογένειες και τη χώρα μας».

Στο «Squawk Box» του CNBC πριν από τα φόρουμ, ο Μπράιαντ περιέγραψε την εκδήλωση ως «όπως το Νταβός για την εργατική τάξη, για την ενδυνάμωση των φτωχών και των υποεξυπηρετούμενων».

«Έχουμε την ενέργεια να κάνουμε την οικονομία να λειτουργήσει για όλους», είπε. «Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες, οι 4.000 σύνεδροι, είναι άνθρωποι της εργατικής τάξης με πολλούς μήνες στο τέλος των χρημάτων τους».

Το Operation Hope εστιάζει στην ανισότητα του πλούτου και στη μείωση του χάσματος στο μαύρο και στις έγχρωμες κοινότητες. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2022, η μέση αξία του λευκού νοικοκυριού ήταν 1,27 εκατομμύρια δολάρια. Louis, σε σύγκριση με 316.000 $ για τη μέση μαύρη οικογένεια και 291.000 $ για τη μέση ισπανόφωνη οικογένεια, σύμφωνα με την Federal Reserve Bank of St.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός δεσμεύεται επίσης να δημιουργήσει 1 εκατομμύριο νέες επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους έως το 2030. Κάτι τέτοιο είναι ένας άλλος τρόπος για την οικοδόμηση οικονομικής ενδυνάμωσης και πλούτου.

είπε ο Μπράιαντ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα ασημένια δικαιώματα θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων και της παγκόσμιας κοινωνικής δικαιοσύνης που έχει ανάψει μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Η κοινωνική δικαιοσύνη μέσα από μια οικονομική οπτική, μπορείς να κάνεις και καλό και καλό».

«Για να είσαι κάτι πρέπει συχνά να το δεις πρώτα»

Ο Troy Millings και ο οικονομικός σύμβουλος Rashad Bilal του podcast “Earn Your Leisure” είπαν στους συμμετέχοντες στο πάνελ ότι με την επικείμενη πιθανή ύφεση, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζονται τα οικονομικά ζητήματα και να προωθείται η οικονομική ετοιμότητα. Το δίδυμο έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, πολλοί από τους οποίους είναι νέοι επενδυτές στις κοινότητες του μαύρου και του καφέ.

«Για να γίνουμε κάτι, συχνά πρέπει να το δούμε πρώτα», είπε ο Millings. «Όταν οι άνθρωποι μας βλέπουν να δημιουργούμε λογαριασμούς μεσιτείας και να επενδύουμε στην επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία επιχειρήσεων, το βλέπουν ως ευκαιρία και μπορούμε να το κάνουμε.

«Στόχος είναι να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους, αλλά και να τους δείξουμε πώς να το κάνουν».

Ενθάρρυναν μια μακροπρόθεσμη προοπτική για την αξία της χρηματοοικονομικής παιδείας.

«Κοιτάξτε 5 χρόνια, 10 χρόνια, 20 χρόνια μετά», είπε ο Μπιλάλ. «Θα σας εμποδίσει να ξοδεύετε επιπόλαια, θα έχει έκτακτα κονδύλια, θα σας αναγκάσει να κάνετε αποταμίευση για τη σύνταξη και την εκπαίδευση των παιδιών σας».

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Μπράιαντ, ο Επίσκοπος TD Jakes, ανώτερος πάστορας της μεγαλοεκκλησίας The Potter’s House με έδρα το Ντάλας, συζήτησε την ανάγκη οι θρησκευτικοί ηγέτες να είναι εξέχουσες φωνές τόσο στα κινήματα για τα πολιτικά δικαιώματα όσο και στα κινήματα για τα ασημένια δικαιώματα.

Ο Τζέικς είναι ισχυρός υποστηρικτής των επενδύσεων σε ακίνητα, ειδικά για τους νεαρούς Μαύρους Αμερικανούς.

«Το να έχω ένα σπίτι είναι η Βίβλος μου», είπε ο Τζέικς στο CNBC πριν από τη συνομιλία δίπλα στο τζάκι. «Μπορείς να συσσωρέψεις πλούτο σε ένα περιουσιακό στοιχείο που εκτιμά».

«Το πρόβλημα στην κοινωνία μας είναι ότι καταναλώνουμε απαρχαιωμένα περιουσιακά στοιχεία», είπε. «Η σημερινή νεολαία δεν ενδιαφέρεται να έχει σπίτι γιατί θέλει κινητικότητα.

«Δεν προσπαθούμε να σε διορθώσουμε, ώστε να είσαι ανενεργός, προσπαθούμε να σε διορθώσουμε ώστε να είσαι οικονομικά δυνατός και να μπορείς να μεταφέρεις τον πλούτο σου στα παιδιά σου».

Leave a Comment