Τα νέα σχέδια CMO της Travel Brand Away για αύξηση του προϋπολογισμού μάρκετινγκ

Μια διαφήμιση για την εταιρεία αποσκευών και αξεσουάρ ταξιδιού Away στην Times Square της Νέας Υόρκης το 2018. Η startup εξασφάλισε χρηματοδότηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων το 2019 σε αποτίμηση 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Εικόνα:

Richard B. Levine/Zuma Press

Η Away προσέλαβε την Carla Dunham ως διευθύντρια μάρκετινγκ, καθώς η εταιρεία αποσκευών και ταξιδιωτικών προμηθειών προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την ανάκαμψη της πανδημίας του κλάδου.

Η κυρία Dunham ήταν πιο πρόσφατα επικεφαλής μάρκετινγκ και merchandising στην startup διανομής ηλεκτρονικού εμπορίου Foxtrot και προηγουμένως κατείχε ανώτερους ρόλους μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις λιανικής και μόδας, όπως η Kate Spade και η Amazon Fashion.

Αντικαθιστά τη Melissa Weiss, η οποία εντάχθηκε στο Away στα τέλη του 2021 και έφυγε το περασμένο καλοκαίρι, ανέφερε η εταιρεία.

Η Away ανέφερε προηγουμένως πωλήσεις 150 εκατομμυρίων δολαρίων το 2018 και η startup συγκέντρωσε 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση το 2019 σε αποτίμηση 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά η πανδημία έχει βλάψει σοβαρά τις επιχειρήσεις για την Away και άλλες ταξιδιωτικές μάρκες. Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη, που επίσημα ονομάζεται JRSK Inc., είτε απέλυσε είτε απέλυσε τους περισσότερους υπαλλήλους της στις αρχές του 2020 αφού οι πωλήσεις μειώθηκαν περισσότερο από 90%, σύμφωνα με μια ανάρτηση της εταιρείας στο Medium εκείνη την εποχή.

Carla Dunham, Chief Marketing Officer, Away.


Εικόνα:

Μακριά

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες έχουν ανακάμψει και πάλι καθώς οι ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο επιστρέφουν στις δραστηριότητες πριν από την πανδημία, είπε η κ. Dunham.

Η κ. Dunham είπε ότι οι πωλήσεις Away μεταξύ της Ημέρας των Ευχαριστιών και της Cyber ​​Monday του περασμένου έτους ήταν μόλις διπλάσιες από την ίδια περίοδο το 2021 και 60% υψηλότερες από την ίδια περίοδο το 2019. Αρνήθηκε να αποκαλύψει τις συνολικές πωλήσεις για το 2022.

Η Away προσπάθησε να επωφεληθεί από την ανάκαμψη του κλάδου κυκλοφορώντας μια νέα σειρά ταξιδιωτικών αξεσουάρ εστιασμένων σε εξωτερικούς χώρους και μια νέα διαφημιστική καμπάνια εκπομπής με την ετικέτα “Let’s Travel” στο δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Πολύ μακριά θα συνεχίσει να βασίζεται σε παράγοντες επιρροής και περιεχόμενο που παράγεται από την ίδια τη χρονιά, ενώ θα αυξήσει την επένδυσή της σε άκρως στοχευμένο μάρκετινγκ ή μάρκετινγκ που βασίζεται στην απόδοση, σύμφωνα με την κ. Dunham. Η εταιρεία είπε ότι θα αυξήσει τις δαπάνες της για παραδοσιακές και τηλεοπτικές διαφημίσεις κατά περίπου 50% το 2022 και θα διπλασιάσει το ποσό αυτό το 2023, ενώ θα δαπανήσει περισσότερα σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το TikTok.

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης πρόσθετες επενδύσεις σε τοποθεσίες λιανικής, τις οποίες η κ. Dunham περιγράφει ως «τρισδιάστατες διαφημιστικές πινακίδες για τη μάρκα».

Η Away έχει προσελκύσει την προσοχή στο παρελθόν για ασυνήθιστες κινήσεις μάρκετινγκ, όπως η κυκλοφορία ενός επώνυμου podcast που ονομάζεται Here και ενός έντυπου περιοδικού. Το podcast σταμάτησε να προβάλλει νέα επεισόδια το 2017 και έγινε ιδιοκτησία μόνο στο διαδίκτυο το 2020 αφού το περιοδικό δημοσίευσε 14 τριμηνιαίες έντυπες εκδόσεις.

Η κ. Dunham αναφέρεται στη συνιδρυτή και διευθύνουσα σύμβουλο της Away, Jen Rubio. Στα τέλη του περασμένου έτους, η Away προώθησε την οικονομική της διευθύντρια, Catherine Dunleavy, στην πρώτη της πρόεδρο.

Στείλτε email στο Patrick Coffee στο [email protected]

Πνευματικά δικαιώματα ©2022 Dow Jones & Company, Inc. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. 87990cbe856818d5eddac44c7b1cdeb8

Το “Travel Brand Away Appoints New Marketing Chief Amid Promotional Promotion” εμφανίστηκε σε έντυπη μορφή στις 24 Ιανουαρίου 2023.

Leave a Comment