Σύμφωνα με μια έκθεση New Wipfli, οι περισσότεροι Αγροτικοί Προμηθευτές έχουν καλή οικονομική υγεία και έχουν αυτοπεποίθηση για το μέλλον τους

Η προκαταρκτική έκθεση για την κατάσταση της αγροτικής υγείας δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας της υπαίθρου είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αλλά έχουν επίσης σοβαρές ανησυχίες.

MILWAUKEE, 2 Φεβρουαρίου 2023 /PRNewswire/ — Η Wipfli LLP (Wipfli), μια κορυφαία 20 εταιρεία λογιστικής και συμβουλευτικής, δημοσίευσε σήμερα μια νέα έκθεση που βασίζεται σε έρευνες για να μάθει πώς 110 αγροτικοί οργανισμοί υγείας σε 25 πολιτείες αντιμετωπίζουν οικονομικές και ρυθμιστικές προκλήσεις. Παρά τον αριθμό ρεκόρ κλεισίματος αγροτικών νοσοκομείων τα τελευταία δύο χρόνια και πολλά άλλα που κινδυνεύουν να κλείσουν, η έκθεση State of Rural Health αποκαλύπτει ότι οι ερωτηθέντες οργανισμοί είναι προσεκτικά αισιόδοξοι για το μέλλον.

Η Wipfli είναι μια κορυφαία 20 λογιστική και συμβουλευτική εταιρεία με έδρα στο Μιλγουόκι. (PRNewsfoto/Wipfli LLP)

Παρά τον αριθμό ρεκόρ κλεισίματος αγροτικών νοσοκομείων τα τελευταία δύο χρόνια, οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην έρευνα είναι αισιόδοξοι.

Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί που συμμετείχαν στην έρευνα έλαβαν Κεφάλαια Βοήθειας Προμηθευτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η οικονομική τους θέση είτε είχε παραμείνει η ίδια είτε βελτιώθηκε σε σύγκριση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Ενθαρρυντικά, το 65 τοις εκατό των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα είναι βέβαιοι ότι δεν θα συγχωνευθούν με άλλο οργανισμό τα επόμενα πέντε χρόνια, αναμένοντας ανάπτυξη και όχι ενοποίηση. Στην πραγματικότητα, το 75% αναμένει ότι τα έσοδα είτε θα αυξηθούν είτε θα παραμείνουν σταθερά τα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο, η έκθεση σημειώνει ότι ο δρόμος προς αυτή την ανάπτυξη δεν θα είναι εύκολος. Ένα κύριο μέλημα των αγροτικών οργανισμών υγείας είναι το κόστος των μισθών, των παροχών και άλλων ατόμων ως μείζον πρόβλημα προϋπολογισμού. Οι αγροτικές οργανώσεις υγείας εξακολουθούν να πλήττονται σοβαρά από την έλλειψη προσωπικού και εργατικού δυναμικού. Σχεδόν το 90 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει έλλειψη εργαζομένων. Επιπλέον, οι ερωτηθέντες αγωνίζονται να αυξήσουν τις πληρωμές Medicare και Medicaid.

«Οι αγροτικοί οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης δίνουν ιδιαίτερη προτεραιότητα στο ταλέντο και την εμπειρία των ασθενών για να αντιμετωπίσουν την κρίση προσωπικού», είπε Kelly Arduino, ηγέτης στον κλάδο της υγείας στη Wipfli. “Η έρευνά μας δείχνει ότι οι τεχνολογικές στρατηγικές και τα σχέδια ψηφιακού μετασχηματισμού για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι κρίσιμα για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Μόνο το 12 τοις εκατό των γιατρών ασκούν πρακτική σε αγροτικές κοινότητες, όπου κατοικεί το 20 τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ. Προσθέστε σε αυτό τη συρρίκνωση και τη γήρανση Προστίθεται στην έλλειψη εργατικού δυναμικού και υπάρχουν πολλοί τομείς όπου οι αγροτικοί οργανισμοί υγείας πρέπει να αυξήσουν το εργατικό τους δυναμικό με τεχνολογία».

Το 78 τοις εκατό των ερωτηθέντων αύξησε τους μισθούς για να αντιμετωπίσει το χάσμα ταλέντων, αλλά αυτή η στρατηγική δεν είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα. Άλλα διαλείμματα περιλαμβάνουν τη συμπλήρωση μόνιμου προσωπικού με έκτακτο μη κλινικό προσωπικό και πιο ενεργές προσλήψεις. Το 17 τοις εκατό των ερωτηθέντων είπε ότι ξεκίνησαν εκστρατείες χορηγών για να συγκεντρώσουν κεφάλαια. Συνολικά, οι αγροτικοί οργανισμοί υγείας που δίνουν έμφαση στους ανθρώπινους πόρους για την αύξηση της διατήρησης των εργαζομένων θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουν τις πιεστικές ανάγκες του αγροτικού συστήματος υγείας.

«Η καινοτομία που βασίζεται στις ανάγκες της κοινότητας θα ανοίξει το δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον», πρόσθεσε ο Arduino. «Οι αγροτικοί οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης που ακολουθούν μια πολύπλευρη προσέγγιση για την αντιμετώπιση ζητημάτων ταλέντων, όπως η αναβάθμιση του προσωπικού και η επένδυση σε τρέχον προσωπικό, ενώ χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία για την εξωτερική ανάθεση ή τη διαχείριση λειτουργιών back-office, είναι πιο αποτελεσματικοί και ικανότεροι να αντιμετωπίσουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινότητας Θα είναι καλά εξοπλισμένα. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας της υπαίθρου που αυξάνουν το εργατικό τους δυναμικό με τεχνολογία θα μπορούν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και ενέργεια στους ασθενείς και θα δουν επιτυχία μακροπρόθεσμα».

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκθεση State of Rural Healthcare στη διεύθυνση https://www.wipfli.com/-/media/wipfli/collateral/hc-2023-wipfli-state-of-rural-healthcare-report.pdf. Η έρευνα διενεργήθηκε μέσω email και οι απαντήσεις συλλέχθηκαν εμπιστευτικά και ανώνυμα.

Σχετικά με το Wipfli
Με περισσότερους από 70.000 πελάτες και περίπου 3.100 υπαλλήλους, η Wipfli συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες λογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες της χώρας. Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις για να μετατρέψουν τα δεδομένα σε πληροφορίες, να βελτιστοποιήσουν τις ροές εργασίας, να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους και να μεταμορφωθούν μέσω της ψηφιακής καινοτομίας.

Επικοινωνία μέσων ενημέρωσης:
Scott Cianciulli
Ο Όμιλος Plunkett
(212) 739-6753
[email protected]

Cision

Cizion

Για λήψη πολυμέσων, δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/majority-of-rural-providers-are-in-good-financial-health-and-confident-about-their-futures- σύμφωνα με -to-new-wipfli-report-301737402.html

ΠΗΓΗ Wipfli LLP

Leave a Comment